- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Canım dün kucağımda yatırırken kendini zorlayarak ve benden güç alarak dik oturdu ama tabi desteksiz duramıyor hala. Ben kısıtlamıyorum kelebeğimi. Yemek yedirirken bile kaşığı eline veriyorum. Gözü burnu saçları da yiyor hatta oyuncakları da nasibini alıyor baya çok tatlı oluyorBizimki de yan dönerken başını kaldırıyor kalkmaya çalışıyor ama korkuyorum oturtmaya canım :)

tek arkadaşları akrabaları ve komşuları. Damatları bile saygı göstermez sevmezler. İnsan bir düşünüp çeki düzen verir kendine ama bu kadın için düşünmek zor :)
 tek arkadaşları akrabaları ve komşuları. Damatları bile saygı göstermez sevmezler. İnsan bir düşünüp çeki düzen verir kendine ama bu kadın için düşünmek zor :)
		 ya olacak ya olacak. Yoksa ben tamam diyip susmam asla. Tek yanlışında bitiricem ben üzülmek için evlenmedim, kızımı da ikinci plana atılması için doğurmadım..
 ya olacak ya olacak. Yoksa ben tamam diyip susmam asla. Tek yanlışında bitiricem ben üzülmek için evlenmedim, kızımı da ikinci plana atılması için doğurmadım..