Canım benim inşallah yüzün güler.sen yapayım mı diye sormustunn bn de ewet demiştim.kndimi kötü hissettim simdi.fakat ben olsam ne yapardım diye düşünüp cewap vermistim.ben de ilk denemede 7.gunu yapmıştım çıkmamıştı kimseye de soyleyememistimm çok üzülmustum ertesi gün bir daha yapınca çıkmıştı .Senin uzulmene sebep olduysam özür dilerim.Ben bekliyorum pazartesi ne kaldı yani...
Yani idrarda negatif ise kanda da negatif mi ol oluyor hep ben 7 gün yapmış idim idrar testi niErken yapınca negatif olunca test gününü beklemek daha zor en iyisi 10. Güne kdr sabretmek umarım bende bi anlık şeytana uyup erken test yapmam:)gecen seferde ağzım yandı yapmam dedim ama çokta güvenmiyom kendime
Hayır alakası yok canım önce kana sonra idrara geciyorrr.sen yaptgndaa blki de kana yeni geçmişti o yüzden idrarda yoktuYani idrarda negatif ise kanda da negatif mi ol oluyor hep ben 7 gün yapmış idim idrar testi ni
Gerçekten mi ? Ben 1 kere yaptım daha yapamadı m cesaret edemiyorum yapmiycam da pazartesi kan vercem o zaman kadar bekliycem hayırlısı Rabbim büyük Canım bu günlerde hepimiz hassasiz yok şenlik bisey yok ki üzülme yani ...Canım benim inşallah yüzün güler.sen yapayım mı diye sormustunn bn de ewet demiştim.kndimi kötü hissettim simdi.fakat ben olsam ne yapardım diye düşünüp cewap vermistim.ben de ilk denemede 7.gunu yapmıştım çıkmamıştı kimseye de soyleyememistimm çok üzülmustum ertesi gün bir daha yapınca çıkmıştı .Senin uzulmene sebep olduysam özür dilerim.
Hayir canim benim arkadasim 15 gun once tup bebek tedavisi bityi transferin 11. Gunu idrarda negatifti ertesi gun kanda beta hcg 200 un ustunde cikti. Umudunu yitirme..Yani idrarda negatif ise kanda da negatif mi ol oluyor hep ben 7 gün yapmış idim idrar testi ni
Ewet canım ben azcik vesveseliyimdir 8 .Gün kanda pozitifi görünce hergunn yaptırdım 5 gün boyunca:) Rabbim sonra nasip etmedi amaGerçekten mi ? Ben 1 kere yaptım daha yapamadı m cesaret edemiyorum yapmiycam da pazartesi kan vercem o zaman kadar bekliycem hayırlısı Rabbim büyük Canım bu günlerde hepimiz hassasiz yok şenlik bisey yok ki üzülme yani ...
Gerçekten mi canım umut oluyorsuuz saolun valla ...Hayir canim benim arkadasim 15 gun once tup bebek tedavisi bityi transferin 11. Gunu idrarda negatifti ertesi gun kanda beta hcg 200 un ustunde cikti. Umudunu yitirme..
Off o dış gebeliği ben de yaşadım maalesef. Çok geçmiş olsun.Canimm geçen denemede o 2.gun embryosu 8.gun kanda 23 çıkmıştı bn hergunn kan testi yaptım çok güzeldi her şey değerler guzel artıyordu ama disgebeliklee sonuçlandı sonra malesef.
Tesekkur ederim psikolojisi çok ağırdı malesef.size de çok geçmiş olsun.saglikli hayırlı gebeliklerimiz olsun inşallah aminOff o dış gebeliği ben de yaşadım maalesef. Çok geçmiş olsun.
Pembe normal canım.icerde biriken şeyler o şekilde çıkıyor.kanli olmadığı sürece sıkıntı yokBenim bugün 3. Gün bel ağrım var bide fitil pembe geliyor
Fitilden sonra 30 dk yürüyorum evin içinde ama oluyor demekkiPembe normal canım.icerde biriken şeyler o şekilde çıkıyor.kanli olmadığı sürece sıkıntı yok
Evet canim hafif narkos verip uyuttular sonra islen yapildi.. Cok rahattiHistereskopi yi ameliyathanede mi yaptılar
Evet aynen boyle oldu. Gecen hafta da keseyi gordu. Bu arada ilk cocugu normal yolla olmus ondada idrarda negatif kanda pozitif cikmis ...Gerçekten mi canım umut oluyorsuuz saolun valla ...
Ben dun evde test yaptim negatif cikacagini bile bileCanım bence acele etme ben 7 gün idrar testi yaptım negatif cikti bence günün bekle ben moralin çok bozuldu ama yine de umut var pazartesi test günüm kan vercem bakalım hayırlısı inş bebislerim benimledir ve çok az kişide oyle o kadar erken belli oluyormuş ...
Ben dun evde test yaptim negatif cikacagini bile bilebeklemek o kadar zor ki. Baktim herkes farkli gunlerde test yaptirmis. Aklim karisik zaten gun gectikce umutlarda azaliyor bide test kotu cikar iyice uzulurum bekliyim en iyisi
Ben transfer gununude sayiyordum hepTransfer günü sayılmıyor yüksek ihtimalle yanlış çıkmaz zaten blastlar için 10.gun istiyor bazı merkezler.hayirli olsun inşallah amin
Transfer 13unde oldu 5.gun embiryosu transfer edildi iki tane.ben evde oyle bir test yapayim dedim 3 gun.belki bi ihtimal cikar dedim ama negatif cikti tabi. Pzrtesi 6gun olmus olacak bi kan aldirsam mi dedim ama emin degilim. Amin insallah herkesin dualarini kabul ederde 2016in en guzel haberlerini alirizCanım kaçıncı gunundu ki negatif çıktı ve senin sorun neydi kaçıncı gün embriyosu canım bide cok soru sordum k.bakma Canım ? Ve bi de bence de evde hiç test yapmamak lazım umutsuzluğa kapiliyor insan hemen ama hersey hayırlısı Rabbim den hepimiz için hayırlısı olur inşallah...
Benim jel bir defa cnm ..Cnm ben hem progestan igne hemde crione 8 jel kullaniyorum sabah aksamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?