2016 Aralik tup bebek

Ben bekliyorum pazartesi ne kaldı yani...
Canım benim inşallah yüzün güler.sen yapayım mı diye sormustunn bn de ewet demiştim.kndimi kötü hissettim simdi.fakat ben olsam ne yapardım diye düşünüp cewap vermistim.ben de ilk denemede 7.gunu yapmıştım çıkmamıştı kimseye de soyleyememistimm çok üzülmustum ertesi gün bir daha yapınca çıkmıştı .Senin uzulmene sebep olduysam özür dilerim.

Yani idrarda negatif ise kanda da negatif mi ol oluyor hep ben 7 gün yapmış idim idrar testi ni

Gerçekten mi ? Ben 1 kere yaptım daha yapamadı m cesaret edemiyorum yapmiycam da pazartesi kan vercem o zaman kadar bekliycem hayırlısı Rabbim büyük Canım bu günlerde hepimiz hassasiz yok şenlik bisey yok ki üzülme yani ...

Yani idrarda negatif ise kanda da negatif mi ol oluyor hep ben 7 gün yapmış idim idrar testi ni
Hayir canim benim arkadasim 15 gun once tup bebek tedavisi bityi transferin 11. Gunu idrarda negatifti ertesi gun kanda beta hcg 200 un ustunde cikti. Umudunu yitirme..

Ewet canım ben azcik vesveseliyimdir 8 .Gün kanda pozitifi görünce hergunn yaptırdım 5 gün boyunca:) Rabbim sonra nasip etmedi ama

Canimm geçen denemede o 2.gun embryosu 8.gun kanda 23 çıkmıştı bn hergunn kan testi yaptım çok güzeldi her şey değerler guzel artıyordu ama disgebeliklee sonuçlandı sonra malesef.
Off o dış gebeliği ben de yaşadım maalesef. Çok geçmiş olsun.

Benim bugün 3. Gün bel ağrım var bide fitil pembe geliyor

Gerçekten mi canım umut oluyorsuuz saolun valla ...
Evet aynen boyle oldu. Gecen hafta da keseyi gordu. Bu arada ilk cocugu normal yolla olmus ondada idrarda negatif kanda pozitif cikmis ...

Ben dun evde test yaptim negatif cikacagini bile bile beklemek o kadar zor ki. Baktim herkes farkli gunlerde test yaptirmis. Aklim karisik zaten gun gectikce umutlarda azaliyor bide test kotu cikar iyice uzulurum bekliyim en iyisi

Canım kaçıncı gunundu ki negatif çıktı ve senin sorun neydi kaçıncı gün embriyosu canım bide cok soru sordum k.bakma Canım ? Ve bi de bence de evde hiç test yapmamak lazım umutsuzluğa kapiliyor insan hemen ama hersey hayırlısı Rabbim den hepimiz için hayırlısı olur inşallah...

Transfer 13unde oldu 5.gun embiryosu transfer edildi iki tane.ben evde oyle bir test yapayim dedim 3 gun.belki bi ihtimal cikar dedim ama negatif cikti tabi. Pzrtesi 6gun olmus olacak bi kan aldirsam mi dedim ama emin degilim. Amin insallah herkesin dualarini kabul ederde 2016in en guzel haberlerini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…