2016 Aralik tup bebek

Benimde oyle cnm cok sukur ne sigara NE alkol .. Esimin sayı iyiydi ama hareket azdı daha doğrusu ileri hareket azdı iki sene olmadı oğluma 7. Ayda kendiliginden hamile kalmıştım hic esimde sperm sorunu olacagi aklımıza gelmemişti bir tane oldu diue ama
Varmis iste bakalim nasip :)
Amiiiiiin cnm
Evet Yaa dimi cok guzel habersiz gunun geviyor bir bakıyorsun gebesin ne kadar mucize geliyor bize :)
Ahh canım keskeeeee çok istiyorum
Amiiin cnm insaalah Rabb'im herseye Kadir ..
@emiratam yaa cnm cok fena olmus alah Allah niye bu kadar morardı ve sisti ki

Bende hibor 3500 kullaniyorum gobekten ama hic morarmadi cnm sizin niye morardi

Ya bencede hava çıkmalı öyle vurmalı hemşire hiç karışma direk vur dedi iğnenin prospektüsünü okudum oda direk vur diyor
Canim havayi cikartma.bende hemsireyim bu gibi kucuk ignelerde ilacin havayla verilmesi gerekiyoki hava ilaci iceri itsin ilac daha cabuk emilsin diye.yani gonul rahatligiyla direk vurabilirsin.

Kizlar hamile olanlarin gozu aydin.sizin mutlu haberlerinizi okuyunca cok mutlu oluyorum.bize nasip degilmis ama sizler sag salim insallah kucaklariniza alin.sonuc bekleyenlerde dualarim sizlerle.belirtilere takilmayin asla.sessiz sedasiz burda sizlerle geciriyorum gunlerimi.

iyi geceler hanımlar33 yaşındayım 10 yaşında bir kızım var , 2 yıl denemeyle 2.olmayınca çare haliyle tüp bebek .10 aralıkta opu oldum,13 aralık tek embriyo transfer 23 aralık test günüm .Transfer günü eşim iş nedeniyle maalesef şehir dışındaydı yanımda olamadı ,ikimizin dışında kimsenin haberide yok bu durumdan.İstanbulda tedavi olduğum hastaneden tek başıma transferimi gerçekleştirip hastanede 2 saat dinlendikten sonra 1 buçuk saatlik otobüs yolculuğu sonrası evime döndüm sonrasında da pek dinlendiğim söylenemez malum okula giden bir kızım var

Nasil oldun demek sacma olacak cnm biliyorum ama toparlanabildinmii toparlan ve tekrar basla hadiii buruklugumuz olmasinn hep beraber sevinelim :)

Ins sonucun guzel olur cnm olsun yaninda olmasinn kalben seninledir odaa benim esimde galiba yanimda olamiycak malum uluslar arasi otobus soforu sen stres yapma sonucun guzel olurda esinle alirsin guzell haberiiii nabalimm kaderimiz yanlizlik:)

Ins sonucun guzel olur cnm olsun yaninda olmasinn kalben seninledir odaa benim esimde galiba yanimda olamiycak malum uluslar arasi otobus soforu sen stres yapma sonucun guzel olurda esinle alirsin guzell haberiiii nabalimm kaderimiz yanlizlik:)
ama benden sana tavsiye eşin yanında olamasada yanında mutlaka biri olsun annen,ablan,komşun çünkü ben o gün çok ağladım herkesin yanında eşi,annesi varken ben boynu bükükler gibi tek başımaydım hatta doktor bile moralim düzelsin diye boşver napcan kocayı adam görevini yapmış spermi vermiş , baksın işine gücüne para kazansın bak bizler buradayız dedi hatta hastanede annemlere 30 dakika uzaklıkta ama kimsenin haberi olmayınca yalnızları oynamak zorunda kaldım işte sonrası da otobüs yolculuğu olunca benim pek umudum yok ama hayırşıs allahtan Senin yumurtalar toplandımı geçmişi okuyamadım ilk denememi?

Kizlar iyigeceler. Ben de persembe adet günüm 2. ya da 3. Gün muayene olacak. Sebepsiz infertilite bizimki. Normalde yumurtalarim kendiliginden olup catliyor. Esimde de sperm problemi yok ama 2 yildir olmuyor bebek. Yeni baslayacagimiz icin cpk heyecanli ve merakliyim. Acaba igne kaç gün olur. İşlemler ortalama kac gün sürüyor?

Hosgeldin cnm umarım bebeğin seninledir :) bizde iki senedir oğluma kardes icin uğraştık olmayınca ikinciyi tup Bebek yapmaya karar verdik transferimin 5. Günündeyim heyecan dorukta :)
Öncelikle hosgeldin hayırlı olsun tedavin şimdiden umarım hersey Gonlunuzce olur :) Cnm söyle ki tup
Bebekte kişiye özel oluyir tedavi fkt uc aşağı beş yukarı aynı oluyir sureler yumurta Gelistirme 10 gun civarı sürüyor sonra opu ( yumurta toplama) sonrasında kanda E2 ve östrojen hormona bakılıyor normalse rahimde iyi durumdaysa embriyolar opudan sonra 3. Yada 5. Gun transfer ediliyor ve 12 gun sonra sonuc :) ama eger opufsn sonra hormonlar yüksek olursa döllenen yumurtalar donduruluyor ve transfer bir ay sonraya kalıyor :) opudan 5 ile 10 gub arası adet oluyorsun adetin ikinci günü rahim kalınlaşması iicn baskılayıcı estrofeme içiyoruz ve adetin 20. Günü gibi transfer oluyir umarım bir nebze kafanda soru işaretleri cevaplanmıştır cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…