- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Totalde 15 gun cnm transfer dailKizlar iyigeceler. Ben de persembe adet günüm 2. ya da 3. Gün muayene olacak. Sebepsiz infertilite bizimki. Normalde yumurtalarim kendiliginden olup catliyor. Esimde de sperm problemi yok ama 2 yildir olmuyor bebek. Yeni baslayacagimiz icin cpk heyecanli ve merakliyim. Acaba igne kaç gün olur. İşlemler ortalama kac gün sürüyor?
Evat cnm ilk deneme 2 ay once toplandi 5 adet 1 grade olarak beside dollendi 2 transfer edilecek. Ah cnm ah ne annem burda ne babam nede bacimmmama benden sana tavsiye eşin yanında olamasada yanında mutlaka biri olsun annen,ablan,komşun çünkü ben o gün çok ağladım herkesin yanında eşi,annesi varken ben boynu bükükler gibi tek başımaydım hatta doktor bile moralim düzelsin diye boşver napcan kocayı adam görevini yapmış spermi vermiş , baksın işine gücüne para kazansın bak bizler buradayız dedi hatta hastanede annemlere 30 dakika uzaklıkta ama kimsenin haberi olmayınca yalnızları oynamak zorunda kaldım işte sonrası da otobüs yolculuğu olunca benim pek umudum yok ama hayırşıs allahtan Senin yumurtalar toplandımı geçmişi okuyamadım ilk denememi?
Ya tmm teşekkür ederim cnm Bnm rüyamda bile gördüm aklım o iğnede ya bugun vuruncam dediğin gibi yaparım sagolasın kafam karışmıştıCanim havayi cikartma.bende hemsireyim bu gibi kucuk ignelerde ilacin havayla verilmesi gerekiyoki hava ilaci iceri itsin ilac daha cabuk emilsin diye.yani gonul rahatligiyla direk vurabilirsin.
allah yardimcin olsun. ins ikiside seninle olur. dualarimdasi arkadasimKizlar transferim yarin olacakk inss bizede dua edinn
Hayırlı emriyokarın olsun inş canım geçen hafta bugündü benimde hadi bakalaım inş herşey yolunda olur mutlu olursunallah yardimcin olsun. ins ikiside seninle olur. dualarimdasi arkadasim
Ozaman senle ekim topiginde tedavi görmüştük inş bu tedavide hamile oluruz :)Evat cnm ilk deneme 2 ay once toplandi 5 adet 1 grade olarak beside dollendi 2 transfer edilecek. Ah cnm ah ne annem burda ne babam nede bacimmmbazen zoruma gidiyor kimsesiz gibi sagolsun gorumcem biz neciyiz diyor sagolsunn
Ins canimm insOzaman senle ekim topiginde tedavi görmüştük inş bu tedavide hamile oluruz :)
Hay masaallah canim.. ilk tedavilerim aklima geldi ozaman benim 16-17 yumurtam olurdu.. Simdi ise yas gecmis 37 yasindayim ve yumurta sayim 6-7 tane insaallah icinde bir kac tanesi olgunlasir rabbim insaallah ikizlerine kavustururBenimde 17 tane yumurta buyudu 13 tanesini topladilar 8 tanesi olgun yumurtaymis 5 tanesi tuttu 2 tane transfer ettiler 3 tanesinide dondurdum
Teşekkür ederim umarım Allah herkesin kalbine göre verirHosgeldin cnm umarım bebeğin seninledir :) bizde iki senedir oğluma kardes icin uğraştık olmayınca ikinciyi tup Bebek yapmaya karar verdik transferimin 5. Günündeyim heyecan dorukta :)
Öncelikle hosgeldin hayırlı olsun tedavin şimdiden umarım hersey Gonlunuzce olur :) Cnm söyle ki tup
Bebekte kişiye özel oluyir tedavi fkt uc aşağı beş yukarı aynı oluyir sureler yumurta Gelistirme 10 gun civarı sürüyor sonra opu ( yumurta toplama) sonrasında kanda E2 ve östrojen hormona bakılıyor normalse rahimde iyi durumdaysa embriyolar opudan sonra 3. Yada 5. Gun transfer ediliyor ve 12 gun sonra sonuc :) ama eger opufsn sonra hormonlar yüksek olursa döllenen yumurtalar donduruluyor ve transfer bir ay sonraya kalıyor :) opudan 5 ile 10 gub arası adet oluyorsun adetin ikinci günü rahim kalınlaşması iicn baskılayıcı estrofeme içiyoruz ve adetin 20. Günü gibi transfer oluyir umarım bir nebze kafanda soru işaretleri cevaplanmıştır cnm :)
kac yasindayken 16-17 olurdu? benim de yasim 35,acaba az mi cikar benim de? gecen tedavimde 32 yasindaydim 10 cikmisti..Hay masaallah canim.. ilk tedavilerim aklima geldi ozaman benim 16-17 yumurtam olurdu.. Simdi ise yas gecmis 37 yasindayim ve yumurta sayim 6-7 tane insaallah icinde bir kac tanesi olgunlasir rabbim insaallah ikizlerine kavusturur
Ozaman 29-30 yaslarindaydim canim.. Yas ilerledikce yumurta rezervesi azaliyor malesef.. İnsaallah iyi ve kaliteli yumurtalarin olur... Peki hic hamile kaldinizmi?kac yasindayken 16-17 olurdu? benim de yasim 35,acaba az mi cikar benim de? gecen tedavimde 32 yasindaydim 10 cikmisti..
ewt cnm yas ilerledikce azaliyor haklisin, iste ben de onun icin son kez deneyim dedim artik..doktor da en erken zmnda deneyin dedi..ben 2013de gebe kaldim kizim dogdu cok sukur ilk denememde, ordan kalan donmusu da bu sene denedim ama maalesef bos gebelik oldu ..senin nasil oldu gebelik oldu mu?Ozaman 29-30 yaslarindaydim canim.. Yas ilerledikce yumurta rezervesi azaliyor malesef.. İnsaallah iyi ve kaliteli yumurtalarin olur... Peki hic hamile kaldinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?