2016 Aralik tup bebek

Totalde 15 gun cnm transfer dail

Evat cnm ilk deneme 2 ay once toplandi 5 adet 1 grade olarak beside dollendi 2 transfer edilecek. Ah cnm ah ne annem burda ne babam nede bacimmm bazen zoruma gidiyor kimsesiz gibi sagolsun gorumcem biz neciyiz diyor sagolsunn

Canim havayi cikartma.bende hemsireyim bu gibi kucuk ignelerde ilacin havayla verilmesi gerekiyoki hava ilaci iceri itsin ilac daha cabuk emilsin diye.yani gonul rahatligiyla direk vurabilirsin.
Ya tmm teşekkür ederim cnm Bnm rüyamda bile gördüm aklım o iğnede ya bugun vuruncam dediğin gibi yaparım sagolasın kafam karışmıştı

Evat cnm ilk deneme 2 ay once toplandi 5 adet 1 grade olarak beside dollendi 2 transfer edilecek. Ah cnm ah ne annem burda ne babam nede bacimmm bazen zoruma gidiyor kimsesiz gibi sagolsun gorumcem biz neciyiz diyor sagolsunn
Ozaman senle ekim topiginde tedavi görmüştük inş bu tedavide hamile oluruz :)

Benimde 17 tane yumurta buyudu 13 tanesini topladilar 8 tanesi olgun yumurtaymis 5 tanesi tuttu 2 tane transfer ettiler 3 tanesinide dondurdum

Benimde 17 tane yumurta buyudu 13 tanesini topladilar 8 tanesi olgun yumurtaymis 5 tanesi tuttu 2 tane transfer ettiler 3 tanesinide dondurdum
Hay masaallah canim.. ilk tedavilerim aklima geldi ozaman benim 16-17 yumurtam olurdu.. Simdi ise yas gecmis 37 yasindayim ve yumurta sayim 6-7 tane insaallah icinde bir kac tanesi olgunlasir rabbim insaallah ikizlerine kavusturur

Teşekkür ederim umarım Allah herkesin kalbine göre verir

Hay masaallah canim.. ilk tedavilerim aklima geldi ozaman benim 16-17 yumurtam olurdu.. Simdi ise yas gecmis 37 yasindayim ve yumurta sayim 6-7 tane insaallah icinde bir kac tanesi olgunlasir rabbim insaallah ikizlerine kavusturur
kac yasindayken 16-17 olurdu? benim de yasim 35,acaba az mi cikar benim de? gecen tedavimde 32 yasindaydim 10 cikmisti..

Bende de clexan acıtıyordu ilk vurulduğunda yanma yapıyordu falan taş gibi oluyordu karnım ama hiç morarma yapmadı çok kötü olmuş yaaa bence doktora sorun bacaktan da yapılıyor o iğne bacağa geçin morluklar geçsin biraz.

kac yasindayken 16-17 olurdu? benim de yasim 35,acaba az mi cikar benim de? gecen tedavimde 32 yasindaydim 10 cikmisti..
Ozaman 29-30 yaslarindaydim canim.. Yas ilerledikce yumurta rezervesi azaliyor malesef.. İnsaallah iyi ve kaliteli yumurtalarin olur... Peki hic hamile kaldinizmi?

Ozaman 29-30 yaslarindaydim canim.. Yas ilerledikce yumurta rezervesi azaliyor malesef.. İnsaallah iyi ve kaliteli yumurtalarin olur... Peki hic hamile kaldinizmi?
ewt cnm yas ilerledikce azaliyor haklisin, iste ben de onun icin son kez deneyim dedim artik..doktor da en erken zmnda deneyin dedi..ben 2013de gebe kaldim kizim dogdu cok sukur ilk denememde, ordan kalan donmusu da bu sene denedim ama maalesef bos gebelik oldu ..senin nasil oldu gebelik oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…