2016 Aralik tup bebek

maşşallah yaa benimde transferin onuncu günü hala sızı ağrı var inş güzel sonuçlar alırız sizin çift gebelikmi peki

kızlar ben tek tek etiketleyemedim güncelleme isteyenler beni etiketlesin lütfen sonra vay efendim duymadım görmedim bilmiyorum demeyiniz

Canım normal yazdım görmedin sanırım ama 30 yaşındayım azospermi ve daha önce hiç denemedim bu ilk olacak 25 aralık test tarihim

maşşallah yaa benimde transferin onuncu günü hala sızı ağrı var inş güzel sonuçlar alırız sizin çift gebelikmi peki
İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım.Bugün transferden sonra 14.günüm. Cuma günü tekrar kan vericem inşallah değerim yükselir.10.gün 125-12.gün 196 çıktı.ben ikiye katlamadı diye tedirgin oldum. Doktor%70 ye yakın artış var sıkıntı yapma dedi ama işte yine de insan stres yapıyor.İki embriyo transfer edilmişti. Dualarımdasınız.

Cnm iki embriyodan ilk başta ikisi tutunup sonra birisi bırakınca değerler böyle artabilirmiş burda çok okudum böyle şeyleri sen bugun kan ver bence

arkadaşlar bana da iki embriyo transferi yapıldı transferin 9. günü kan tahlilim 57 çıktı sizce tek yada çift olduğu belli olurmu tutup tutmadığı
Canım hayırlı olsun inşallah.tek olcumlee bunu yorumlamak çok sağlıklı olmaz ikinci ölçümü ne zaman yapacaksnz

Yolunuz açık olsun inşallah saglikli bebişlerle sonuçlansin

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah hayırlısıyla ikizdir umarım bişey merak ettim 7.gunu 3.7 görünce nasıl hissettnz kndnzi oncesnde idrar testi yaptiniz mı çünkü idrarda çıkmazdı muhtemelen.ertesi gün 28 çok guzellll olmuş çok sukur

15 aralık transferim 29 aralık test tarihim azrass hayırlı olsun arkadaşım buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…