Bende idrarda kanda yapmaya cesaret edemiyorum bana 29 dedi test günü napıcam bilmiyorumYa ztn bence varsa kanda çıkar cunku 5. Gun embriyosunda genelde 10. Gune yazıyorlar kan testini ama ben once bir ıdrar yapıp negatif çıkarsa kanda negatife kendimi hazırlayıp kan vermek istiyirum direk kanda daha cok yıkıcı olur negatif görürsemyarin sabah ıdrar testi Yapicam ins ama hicccc belirti yok Yaa bomboşum sanki ne batma NE bisey
Bizde sabah kan wermeye gidicez i sallah hayirli haberlerle doneriz mutlaka yaz bizeyapmadım canim bekliyorum yarin allah nasip ederse öğreneceğiz. ben olmadi diye düşünüyorum büyük bir bosluktayim
Benimki 6. Gun embriyosuydu doktor 10. Gun yap testini demisti sonra ikiser gun arayla tekrarlartti.direk kan ver idrarda cikmazsa uzulursun oda bebisini etkilerYa ztn bence varsa kanda çıkar cunku 5. Gun embriyosunda genelde 10. Gune yazıyorlar kan testini ama ben once bir ıdrar yapıp negatif çıkarsa kanda negatife kendimi hazırlayıp kan vermek istiyirum direk kanda daha cok yıkıcı olur negatif görürsemyarin sabah ıdrar testi Yapicam ins ama hicccc belirti yok Yaa bomboşum sanki ne batma NE bisey
Arkadaşlar Merhaba. Bugün benim umutlarım bitti. Değerim çok az artmış. Doktor ilaçları bırakalım adet olacaksın dedi. Gerçekten çok zormuş. Bunda da vardır bir hayır diyorum ama insanın içi yanıyor
Canım benim.. Bu durumda ne diyeceğimi bilmiyorum... Rabbım hakkında hayırlısını versin.. Bilirim üzüntünü bilirim hayal kirikliğını bilirim hayallerinin cok olduğugunu ama sana sunu diyebilirim sabrın sonu selamettir.. Benim 11 sene sonra oldu evladım..Arkadaşlar Merhaba. Bugün benim umutlarım bitti. Değerim çok az artmış. Doktor ilaçları bırakalım adet olacaksın dedi. Gerçekten çok zormuş. Bunda da vardır bir hayır diyorum ama insanın içi yanıyor
Hadii canım insaallah güzel haberler alırsınbende kan verdim kızlaarr, 1-2 saate çıkar sonuç güzel heberler verebilirim umarım sizlere..
Arkadaşım hadi inşş seninde güzel sonuçlarını alırız inşşşbende kan verdim kızlaarr, 1-2 saate çıkar sonuç güzel heberler verebilirim umarım sizlere..
Waauw kız süper cok güzel bir haber bu
Yok cnm olmazsın benimde adetim 26-27 günde kesin geliyor ilaç kullanıyorsun ya olmazsınAmiin canım..
Söyle bir korkum var acaba acaba döllenme esnasında regli olurmuyum? Benim ciklusum normalde 25 ve bugun benim adet 17.ci günüm
Acaba döllenme esnasinda regli olan varmı ??
Haklısın önce evde negatif görmek alıştırır insanı kan testine aslında.. eşim gecen sefer erken idrar testi yaptıgım için yasakladı umarım dayanabilirim bende :)Ya ztn bence varsa kanda çıkar cunku 5. Gun embriyosunda genelde 10. Gune yazıyorlar kan testini ama ben once bir ıdrar yapıp negatif çıkarsa kanda negatife kendimi hazırlayıp kan vermek istiyirum direk kanda daha cok yıkıcı olur negatif görürsemyarin sabah ıdrar testi Yapicam ins ama hicccc belirti yok Yaa bomboşum sanki ne batma NE bisey
%60 artmışsa umut vardır cnm ondandamı az artmışArkadaşlar Merhaba. Bugün benim umutlarım bitti. Değerim çok az artmış. Doktor ilaçları bırakalım adet olacaksın dedi. Gerçekten çok zormuş. Bunda da vardır bir hayır diyorum ama insanın içi yanıyor
dün silik idrar testiyle akşam epey bi hamile psikolojisine girmiştim bakalım bugün inşallah yıkılmam birde bunun 2 gün sonrası var tabii yükselcekmi değer sonrası kese gözükecekmi? Senin transfer hangi gün gerçekleşmişti 10 gün sonrayamı verdiler sanada test gününü?Arkadaşım hadi inşş seninde güzel sonuçlarını alırız inşşş
Kızlar ben çok heyecanlıyım yarın kantesti yaptırcam öncesinde bakmadım. Eşim çok ısrar ediyo bugün akşam. Bakalım diye ama ben bakmıyorum
Bana aslında 15 gün sonrada 29 da iğnem ogün vericem erken yapma diye uyardı dr 5. Gün ama öyle dedidün silik idrar testiyle akşam epey bi hamile psikolojisine girmiştim bakalım bugün inşallah yıkılmam birde bunun 2 gün sonrası var tabii yükselcekmi değer sonrası kese gözükecekmi? Senin transfer hangi gün gerçekleşmişti 10 gün sonrayamı verdiler sanada test gününü?
amin canım Allah razı olsun darısı isteyen herkeslere olsun ,mübarek gün yüzü suyu hürmetineHadii bakalim gozun aydin canim cok guzel cikmis değerin allah hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin minnosu
Hadi gözün aydın canım10.gün kan değeri sonucum 124,40 kızlar dünkü silik test onaylanmış oldu
Aaa cok sevindim.. Süper bir haber10.gün kan değeri sonucum 124,40 kızlar dünkü silik test onaylanmış oldu
10.gün kan değeri sonucum 124,40 kızlar dünkü silik test onaylanmış oldu
minikgelin evet oluryor o vesveseler okadar yol kat ediyor insan problem cıkmasını istemiyorum.. Demek beni anlayan birir var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?