2016 Aralik tup bebek

Bende idrarda kanda yapmaya cesaret edemiyorum bana 29 dedi test günü napıcam bilmiyorum

Benimki 6. Gun embriyosuydu doktor 10. Gun yap testini demisti sonra ikiser gun arayla tekrarlartti.direk kan ver idrarda cikmazsa uzulursun oda bebisini etkiler

Allah sabırını versin kuzum çok üzüldüm inan ki....çok üzmemeye çalış kendini olur mu....rabbim sağlıklısını nasip etsin inş...

Canım benim.. Bu durumda ne diyeceğimi bilmiyorum... Rabbım hakkında hayırlısını versin.. Bilirim üzüntünü bilirim hayal kirikliğını bilirim hayallerinin cok olduğugunu ama sana sunu diyebilirim sabrın sonu selamettir.. Benim 11 sene sonra oldu evladım..

Waauw kız süper cok güzel bir haber bu

Çok şükür umarım 8-9 tane iyi kalite kalır :)
Amiin canım..
Söyle bir korkum var acaba acaba döllenme esnasında regli olurmuyum? Benim ciklusum normalde 25 ve bugun benim adet 17.ci günüm
Acaba döllenme esnasinda regli olan varmı ??
Yok cnm olmazsın benimde adetim 26-27 günde kesin geliyor ilaç kullanıyorsun ya olmazsın
Yalnız senle benim kafa aynı vesveselerimiz tavan hep:)))
Haklısın önce evde negatif görmek alıştırır insanı kan testine aslında.. eşim gecen sefer erken idrar testi yaptıgım için yasakladı umarım dayanabilirim bende :)

%60 artmışsa umut vardır cnm ondandamı az artmış

Arkadaşım hadi inşş seninde güzel sonuçlarını alırız inşşş
dün silik idrar testiyle akşam epey bi hamile psikolojisine girmiştim bakalım bugün inşallah yıkılmam birde bunun 2 gün sonrası var tabii yükselcekmi değer sonrası kese gözükecekmi? Senin transfer hangi gün gerçekleşmişti 10 gün sonrayamı verdiler sanada test gününü?

Bana aslında 15 gün sonrada 29 da iğnem ogün vericem erken yapma diye uyardı dr 5. Gün ama öyle dedi

Hadii bakalim gozun aydin canim cok guzel cikmis değerin allah hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin minnosu

10.gün kan değeri sonucum 124,40 kızlar dünkü silik test onaylanmış oldu

Negüzel haber böyle değerim gününe görede gayet güzel hiç bşy olmaz daha Allah'ın izini ile:)
Benim kızımda 10. Gün değerim 133 dü hiç unutmam:)

minikgelin evet oluryor o vesveseler okadar yol kat ediyor insan problem cıkmasını istemiyorum.. Demek beni anlayan birir var

Ya ben kızımı doğurana kdr her hafta doktora gittim desem yeridir zor elde edince insan daha çok korkuyor sanırım.. keşke rahat olsak ama bukdr eziyeti çekip rahat olan zor olur sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…