15. Gun 500 du 20. Gun kontrole cagirdi gittim ozaman gozuktu degerim ozaman yükselmistir oyuzden gözükmüştür.simdi 5 ocak gelsinde kalbinide duysam diye dua ediyorun500 de genelde kese gorunmuyor diyorlardi masallah seninki gorunmus bilee icini ferah tut canimm
Kızlar ben bu duaları Allah kabul ederse okuyorum dua diye uygulama var ordan okuyorum hem meali hemde arapcası var
Benim 5.gunde yaptigim daha silikti kan testi yaptirinca cikti. Tebrikler hamilesin
Ayy cnm oldun mu transfer 9 ay seninle olsun bebeğin :)Heyecanla transferi bekliyorum uyku yok düşünmekten
Ohhh Masallah barekallah cok guzel yukselmis :) 9 ay boyunca seninle olsun kuzun insaallah cnm6. Ci gun. 3.7 7 ci gun 27.7 bugun 10 gun asil tahlil gunum 97.90 cenabi hak su mubarek cuma gunu hepimizin yuzunu guldursun kucagini doldursun hepinize dua edecegim
Doktorun cok asiir temkinli Sanirim cok negatif Yaa ne guzel kese görünmüş iste kalpte atabilir gec tutundu demek ki hayırlı olsun tekrar CNNKalp atisini duyamayabilirz desede ben inaniyorum minigim bana tutundu benimle.umarim hepimiz guzel haberler alirz
Kacti cnm değerin transferin kacinci günündesin .. Umarım tekrar denediğinde simdi ki butun acılari sıkıntıları unutacak kadar mutlu olursun cnm .. Üzülmemek elde degil ki üzül gerekirse ağla ama mutlaka toparlan yeniden dene insaallahArkadaşlar Merhaba. Bugün benim umutlarım bitti. Değerim çok az artmış. Doktor ilaçları bırakalım adet olacaksın dedi. Gerçekten çok zormuş. Bunda da vardır bir hayır diyorum ama insanın içi yanıyor
5. Gün embriyosu ise 9. Gün çıkabilir cnm ama yinede tam güven olmaz o testlere aslında baya gün geçirmişsin 10. Güne bşy kalmamış kan versenmiEveeeeeet arkadaslar 8. Gunden bildiriyorum az sonra oğlumu Doktoruna goturucem biraz oksuruk var zor tutucam kendimi benden de kan alın dememek icinyanlız ben sanirim direk kanda sonuc gormeye hazir değilim kızlar Yaa .. Ama ıdrar testi alicam eczaneden yarin sabah ilk idrarla Yapicam saniirim ..
14 aralık 15 aralık transferi olanlar öğrenen var mı sonucu kızlar NE diyorsunuz
İnş cnm Bnm sonuna kdr giderler Rabbim herkesin gönlüne göre versinminikgelin Masallah cnm 11 tane embriyon olması cok guzel Gönül'üne gore versin. Rabbim dondurulmuş kalsın istiyirdun hep :)
Amiin canım..Hadi gözün aydın cnm pazar büyük gün içi dolu dolu yumuşların olup güzelce döllerler inş
Ya ztn bence varsa kanda çıkar cunku 5. Gun embriyosunda genelde 10. Gune yazıyorlar kan testini ama ben once bir ıdrar yapıp negatif çıkarsa kanda negatife kendimi hazırlayıp kan vermek istiyirum direk kanda daha cok yıkıcı olur negatif görürsem5. Gün embriyosu ise 9. Gün çıkabilir cnm ama yinede tam güven olmaz o testlere aslında baya gün geçirmişsin 10. Güne bşy kalmamış kan versenmi
Ayy cnm oldun mu transfer 9 ay seninle olsun bebeğin :)
Ohhh Masallah barekallah cok guzel yukselmis :) 9 ay boyunca seninle olsun kuzun insaallah cnm
Doktorun cok asiir temkinli Sanirim cok negatif Yaa ne guzel kese görünmüş iste kalpte atabilir gec tutundu demek ki hayırlı olsun tekrar CNN
Evet benim doktorum biraz sinir bozucu bu konuda ama biyanda da cok umitlenirsem tekrar cok uzulurum diye korkuyo sanirm cunku ilk denememde perisandim
Kacti cnm değerin transferin kacinci günündesin .. Umarım tekrar denediğinde simdi ki butun acılari sıkıntıları unutacak kadar mutlu olursun cnm .. Üzülmemek elde degil ki üzül gerekirse ağla ama mutlaka toparlan yeniden dene insaallah
Waauw kız süper cok güzel bir haber buMerkezden aradılar şimdi 12 embriyodan 11 tanesi döllenmiyormuş herşey yolunda dediler umarım sonuna kdr giderler heyecanlandım:)
Ben pazartesini beklim diyorum benim 29 son iğnem var ogün veririm belki bilmiyorum çok kararsızım hazır hissetmiyorum inşş pozitifi görürürüm bendeEveeeeeet arkadaslar 8. Gunden bildiriyorum az sonra oğlumu Doktoruna goturucem biraz oksuruk var zor tutucam kendimi benden de kan alın dememek icinyanlız ben sanirim direk kanda sonuc gormeye hazir değilim kızlar Yaa .. Ama ıdrar testi alicam eczaneden yarin sabah ilk idrarla Yapicam saniirim ..
14 aralık 15 aralık transferi olanlar öğrenen var mı sonucu kızlar NE diyorsunuz
Canim seni cok iyi anliyorum ilk dememde bende cok üzgündüm ama hep hayirlisi değilmiş belkide saglikli degildi rabbim istemedi diye avuttum kendimi hep..biran once toparlan ikinci sansini dene herseyde bir hayir vardir unutmaArkadaşlar Merhaba. Bugün benim umutlarım bitti. Değerim çok az artmış. Doktor ilaçları bırakalım adet olacaksın dedi. Gerçekten çok zormuş. Bunda da vardır bir hayır diyorum ama insanın içi yanıyor
yapmadım canim bekliyorum yarin allah nasip ederse öğreneceğiz. ben olmadi diye düşünüyorum büyük bir bosluktayimB benim bebisim yaptin mi test canm merk ettim sesin cikmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?