2016 Aralik tup bebek

Kün feyekün.. ol der ve olur
Rabbim bizlere de nasib etsin inş

Nasip işte olacağı varsa hiç bşy engel olmuyor
Ben ilk tüp bebekte tuvalete bile ayağımı sürükleyerek gidiyordum az kımıldamak için hep yattım yemek ve wc için kalktım sağdan sola bile dönmedim ama 8. Gün adet oldum test bile yapamadım

İkinci tüp bebekte kızım oldu onda okdr katı değildim 2-3 gün dinlendim ondan sonda akşamları arkadaşlarla falan buluştum dışarı çıktım ve kızım nasip oldu

Üçüncü tüp bebekte hiç bşy sallamadım hiç yatmadım bide kızım var evde onun istekler hiç bitmiyor zaten :) tuttu ama düşük oldu
Diyeceğim şuki nasip olcaksa hertürlü olur yatsanda hoplasanda tutacaksa tutar :)

Bu topik ne güzel topik heryer hamiş kaynıyor maşallah barikallah uzun protokol çok sıkıcı bende bı an önce bebeğime kavuşmak istiyorum bekleye bekleye stres oldum

Anladim canim
Benimde her defasinda 2 transfer ettiler bende senin gibi 3 isterdim en azindan 1 tanesi tutsa diye

kızlarrrrrr güzel haberler duymak ne güzelll yaaa bize umut oluyor mutlu oluyoruz
özellikle tablodaki hamiş resimleri çok güzel
allah herkese yaşatsın inşalllah
kafama takılan şu ki benim haftaya yumurtalarım toplanacak. bana doktor kaç tane embriyo transfer yapacak neye göre rakam belirleniyor bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir? ikiz olsa fena olmazdı hani

Kızlar benim transferin 7.günü bugün belim ağrımaya başladı adet olucakmışım gibi sizdede oldumu korkuyorum bişey olcak diye inşallah iyiye işarettir

Kızlar benim transferin 7.günü bugün belim ağrımaya başladı adet olucakmışım gibi sizdede oldumu korkuyorum bişey olcak diye inşallah iyiye işarettir
Korkma canim o his hep oluyo heran adet olcakmis gibi bel ve kasik agrilari hayirlisi olur insallah cnm

Normalde 35 yaş üzeri 2 tane konuluyor ama doktordan doktora değişiyor ben ısrar ettiğim için doktor bırakıyor ama kimi merkez yasal prosedüre tamamen uyuyor tek koyuyor 35 ve üzeriyse ..

hastaneyi aradım ben değerle ilgili salı günü testi tekrarlamamı istediler 2 gün sonraya odaklamıştım oysa ben kendimi salı olunca 4.gün oluyo

Ben pazartesini beklim diyorum benim 29 son iğnem var ogün veririm belki bilmiyorum çok kararsızım hazır hissetmiyorum inşş pozitifi görürürüm bende
Bekleyebiliyorsun bekle cnm en guzeli sürekli kan artısını beklemek te ayrı bir stres cunku
Bende idrarda kanda yapmaya cesaret edemiyorum bana 29 dedi test günü napıcam bilmiyorum
Bence sende gitmeden bir ıdrar yap ztn 5. Gun neyse benim yarin çıkarsa sende yaparsın :))
Benimki 6. Gun embriyosuydu doktor 10. Gun yap testini demisti sonra ikiser gun arayla tekrarlartti.direk kan ver idrarda cikmazsa uzulursun oda bebisini etkiler
Evet oda dogru ama ne bilim kendimi olumsuza alıştırırım eger ıdrar da çıkmazsa yarın 9. Gun 5. Gun embriyosu varsa çıkar gibi geliyor bana

Kızlar ben çok heyecanlıyım yarın kantesti yaptırcam öncesinde bakmadım. Eşim çok ısrar ediyo bugün akşam. Bakalım diye ama ben bakmıyorum
Hadi sende guzel haberler ver bize cnm
10.gün kan değeri sonucum 124,40 kızlar dünkü silik test onaylanmış oldu
Oyyyy Masallah cok güzelmiş değerin cnm sagsalim kucağına da alırsın insaallah
KIZLAR KAFAMA TAKILDI YAA!!!
Dun 5. Gun embriyo transfer edildi. Gebelik testini 9 gun sonrayap dedi doktorum.
9. Gun cok erken degil mi yaa???
Evet ama cogu kisi 9. Kisi cikiyor diyor 5. Gun embriyosu Dr ondan erken vermiştir test tarihini çıkar yanı buyuk ihtimalle

Evet ama cogu kisi 9. Kisi cikiyor diyor 5. Gun embriyosu Dr ondan erken vermiştir test tarihini çıkar yanı buyuk ihtimalle[/QUOTE]
Ayy insaallah canim. Bakalim hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…