ben transferi tek başıma oldum kızlar kimsecikler yoktu yanımda herkesin yanında eşini annesini görünce dayanamadım ,ağlayarak girdim ağlayarak çıktım 2 saat dinlendim hastanede sonra otobüse atladığım gibi 2 saatlik yolculuk otobüsten inincede 15-20 dakka araba kullandım ,ertesi günse kendi işimiz olduğu halde bi ton evrak birikmişti işyerine gelmek zorunda kaldım birde progestan jel sabah akşam demişti ben çoğunlukla 1 öğünü unuttuğum oldu günde 1 kullandım yani demem o ki rabbimin ol demesi yeterliymiş gerçekten bilimsel olarak sürekli yatmak sadece psikolojik olarak rahatlatıyor sanırım insanı
Nasip işte olacağı varsa hiç bşy engel olmuyorben transferi tek başıma oldum kızlar kimsecikler yoktu yanımda herkesin yanında eşini annesini görünce dayanamadım ,ağlayarak girdim ağlayarak çıktım 2 saat dinlendim hastanede sonra otobüse atladığım gibi 2 saatlik yolculuk otobüsten inincede 15-20 dakka araba kullandım ,ertesi günse kendi işimiz olduğu halde bi ton evrak birikmişti işyerine gelmek zorunda kaldım birde progestan jel sabah akşam demişti ben çoğunlukla 1 öğünü unuttuğum oldu günde 1 kullandım yani demem o ki rabbimin ol demesi yeterliymiş gerçekten bilimsel olarak sürekli yatmak sadece psikolojik olarak rahatlatıyor sanırım insanı
canım allah hayırlısın nasip etsin biliyorum emeklerimiz çok ama inşallah tez vakitte güzel şeyler yaşarsınAllah sabırını versin kuzum çok üzüldüm inan ki....çok üzmemeye çalış kendini olur mu....rabbim sağlıklısını nasip etsin inş...
Anladim canimHep 2 embriyo oldu bugüne kdr genelde 1tane diyor ısrar ediyorum trasnfer sırası iki tane koyuyor doktor.. bana kalsa 3 tane isterimde tek korkum üç tanesi tutarsa bi tanesini sonlandırmak gerekiyor ozamanda günahına girmek istemem
kanı nerde vercen? medicalle mi gelcen?Bizde sabah kan wermeye gidicez i sallah hayirli haberlerle doneriz mutlaka yaz bize
Korkma canim o his hep oluyo heran adet olcakmis gibi bel ve kasik agrilari hayirlisi olur insallah cnmKızlar benim transferin 7.günü bugün belim ağrımaya başladı adet olucakmışım gibi sizdede oldumu korkuyorum bişey olcak diye inşallah iyiye işarettir
Normalde 35 yaş üzeri 2 tane konuluyor ama doktordan doktora değişiyor ben ısrar ettiğim için doktor bırakıyor ama kimi merkez yasal prosedüre tamamen uyuyor tek koyuyor 35 ve üzeriyse ..kızlarrrrrr güzel haberler duymak ne güzelll yaaabize umut oluyor mutlu oluyoruz
özellikle tablodaki hamiş resimleri çok güzel
allah herkese yaşatsın inşalllah
kafama takılan şu ki benim haftaya yumurtalarım toplanacak. bana doktor kaç tane embriyo transfer yapacak neye göre rakam belirleniyor bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir? ikiz olsa fena olmazdı hani
Normal cnm ilk 3 ay hep adet olacakmışsın gibi oluyorKızlar benim transferin 7.günü bugün belim ağrımaya başladı adet olucakmışım gibi sizdede oldumu korkuyorum bişey olcak diye inşallah iyiye işarettir
Normalde 35 yaş üzeri 2 tane konuluyor ama doktordan doktora değişiyor ben ısrar ettiğim için doktor bırakıyor ama kimi merkez yasal prosedüre tamamen uyuyor tek koyuyor 35 ve üzeriyse ..
İnşallah canım ya hepimizin kucağını doldursun rabbimKorkma canim o his hep oluyo heran adet olcakmis gibi bel ve kasik agrilari hayirlisi olur insallah cnm
minikgelin canım bende iki tane olsun isterim yaaaa
Yok canm biz baya uzagiz medicale yasadgmiz yerde yaptirip haber wericez doktumza sen ?kanı nerde vercen? medicalle mi gelcen?
Cnm salı büyük ihtimal dedi doktor senin nezaman ısrar et koysunlar yaminikgelin senin transfer ne zaman canım işlemlerimiz yakın olabilir canım
canım haftaya toplama olacak ama transfer için net bir tarih belirlenmedi ama yakın zamanda olur inşallahCnm salı büyük ihtimal dedi doktor senin nezaman ısrar et koysunlar ya
Bekleyebiliyorsun bekle cnm en guzeli sürekli kan artısını beklemek te ayrı bir stres cunkuBen pazartesini beklim diyorum benim 29 son iğnem var ogün veririm belki bilmiyorum çok kararsızım hazır hissetmiyorum inşş pozitifi görürürüm bende
Bence sende gitmeden bir ıdrar yap ztn 5. Gun neyse benim yarin çıkarsa sende yaparsın :))Bende idrarda kanda yapmaya cesaret edemiyorum bana 29 dedi test günü napıcam bilmiyorum
Evet oda dogru ama ne bilim kendimi olumsuza alıştırırım eger ıdrar da çıkmazsa yarın 9. Gun 5. Gun embriyosu varsa çıkar gibi geliyor banaBenimki 6. Gun embriyosuydu doktor 10. Gun yap testini demisti sonra ikiser gun arayla tekrarlartti.direk kan ver idrarda cikmazsa uzulursun oda bebisini etkiler
Hadi sende guzel haberler ver bize cnmKızlar ben çok heyecanlıyım yarın kantesti yaptırcam öncesinde bakmadım. Eşim çok ısrar ediyo bugün akşam. Bakalım diye ama ben bakmıyorum
Oyyyy Masallah cok güzelmiş değerin cnm sagsalim kucağına da alırsın insaallah10.gün kan değeri sonucum 124,40 kızlar dünkü silik test onaylanmış oldu
Evet ama cogu kisi 9. Kisi cikiyor diyor 5. Gun embriyosu Dr ondan erken vermiştir test tarihini çıkar yanı buyuk ihtimalleKIZLAR KAFAMA TAKILDI YAA!!!
Dun 5. Gun embriyo transfer edildi. Gebelik testini 9 gun sonrayap dedi doktorum.
9. Gun cok erken degil mi yaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?