2016 Aralik tup bebek

Yok canım ben hamileligimden sonra cok panik yapmadım.. Ama tabii yinede yeri geliyor vesveselik oluyor..
Sana 2 embryomu trasnfer ederler?

Yok canım ben hamileligimden sonra cok panik yapmadım.. Ama tabii yinede yeri geliyor vesveselik oluyor..
Sana 2 embryomu trasnfer ederler?
Hep 2 embriyo oldu bugüne kdr genelde 1tane diyor ısrar ediyorum trasnfer sırası iki tane koyuyor doktor.. bana kalsa 3 tane isterimde tek korkum üç tanesi tutarsa bi tanesini sonlandırmak gerekiyor ozamanda günahına girmek istemem

ben transferi tek başıma oldum kızlar kimsecikler yoktu yanımda herkesin yanında eşini annesini görünce dayanamadım ,ağlayarak girdim ağlayarak çıktım 2 saat dinlendim hastanede sonra otobüse atladığım gibi 2 saatlik yolculuk otobüsten inincede 15-20 dakka araba kullandım ,ertesi günse kendi işimiz olduğu halde bi ton evrak birikmişti işyerine gelmek zorunda kaldım birde progestan jel sabah akşam demişti ben çoğunlukla 1 öğünü unuttuğum oldu günde 1 kullandım yani demem o ki rabbimin ol demesi yeterliymiş gerçekten bilimsel olarak sürekli yatmak sadece psikolojik olarak rahatlatıyor sanırım insanı

KIZLAR KAFAMA TAKILDI YAA!!!
Dun 5. Gun embriyo transfer edildi. Gebelik testini 9 gun sonrayap dedi doktorum.
9. Gun cok erken degil mi yaa???

Bence erken değil benimde 3.gün embriyo transferi banada 10.gün demişti doktor
Aaaa oyle mi? Ne biliyim 3 gun embriyo icin 12. Gun 5. Gun embriyo icin 10. Gun diye biliyorum. 9 gun diyince tuhaf geldi. Bi de10. Gun 1 ocak pazar dedim acaba o gun tatil diye mi 9. Gun dedi icime kurt dustu. Neyse sagol canim cevabin icin...

Aaaa oyle mi? Ne biliyim 3 gun embriyo icin 12. Gun 5. Gun embriyo icin 10. Gun diye biliyorum. 9 gun diyince tuhaf geldi. Bi de10. Gun 1 ocak pazar dedim acaba o gun tatil diye mi 9. Gun dedi icime kurt dustu. Neyse sagol canim cevabin icin...
Cnm 5. Gün embriyosu için hep 10. Gün diyor merkezler artık bizim merkez 12. Gün desede ben 10. Gün yapıyorum kanı.. doktorun dediyse yaptır cnm zaten varsa çıkar 1 gün farkla bşy olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…