hayırlı olsun canım maşallah :)10.gün kan değeri sonucum 124,40 kızlar dünkü silik test onaylanmış oldu
Gozun aydin canim Rabbim saglikli sihhatli kucagina almaya nasip etsin benimde oglumda 11.gun 141 degerim vardi seninkide gayet guzel10.gün kan değeri sonucum 124,40 kızlar dünkü silik test onaylanmış oldu
10.gün kan değeri sonucum 124,40 kızlar dünkü silik test onaylanmış oldu
sağol G Gurbetkusu79 hiç umudum yoktu ama mucize gibi geliyo şu anAaa cok sevindim.. Süper bir haber
Hayırlısı olsun canımm
100 ün üstü olunca bende rahatladım haliyle:))Gozun aydin canim Rabbim saglikli sihhatli kucagina almaya nasip etsin benimde oglumda 11.gun 141 degerim vardi seninkide gayet guzel
yok canım listede yoktur ismim 4-5 gün oluyo ben aranıza katılalı liste günecellenmemişti sanırımseni listede göremedim canım ben :S kör mü oldum acaba
Yok canım ben hamileligimden sonra cok panik yapmadım.. Ama tabii yinede yeri geliyor vesveselik oluyor..Negüzel haber böyle değerim gününe görede gayet güzel hiç bşy olmaz daha Allah'ın izini ile:)
Benim kızımda 10. Gün değerim 133 dü hiç unutmam:)
Ya ben kızımı doğurana kdr her hafta doktora gittim desem yeridir zor elde edince insan daha çok korkuyor sanırım.. keşke rahat olsak ama bukdr eziyeti çekip rahat olan zor olur sanırım:)
istersen ekleyebilirimyok canım listede yoktur ismim 4-5 gün oluyo ben aranıza katılalı liste günecellenmemişti sanırım
Hep 2 embriyo oldu bugüne kdr genelde 1tane diyor ısrar ediyorum trasnfer sırası iki tane koyuyor doktor.. bana kalsa 3 tane isterimde tek korkum üç tanesi tutarsa bi tanesini sonlandırmak gerekiyor ozamanda günahına girmek istememYok canım ben hamileligimden sonra cok panik yapmadım.. Ama tabii yinede yeri geliyor vesveselik oluyor..
Sana 2 embryomu trasnfer ederler?
Ekle tabii memnun olurum yaş 33 ilk deneme tek embriyo 13 aralık transfer yeniyüzyıl Gaziosmanpaşa hastanesiistersen ekleyebilirimtercih senin canım
Bence erken değil benimde 3.gün embriyo transferi banada 10.gün demişti doktorKIZLAR KAFAMA TAKILDI YAA!!!
Dun 5. Gun embriyo transfer edildi. Gebelik testini 9 gun sonrayap dedi doktorum.
9. Gun cok erken degil mi yaa???
Ekle tabii memnun olurum yaş 33 ilk deneme tek embriyo 13 aralık transfer yeniyüzyıl Gaziosmanpaşa hastanesi
sebepsiz infrtlsorun neydi acaba?
Aaaa oyle mi? Ne biliyim 3 gun embriyo icin 12. Gun 5. Gun embriyo icin 10. Gun diye biliyorum. 9 gun diyince tuhaf geldi. Bi de10. Gun 1 ocak pazar dedim acaba o gun tatil diye mi 9. Gun dedi icime kurt dustu. Neyse sagol canim cevabin icin...Bence erken değil benimde 3.gün embriyo transferi banada 10.gün demişti doktor
Sağol canım benim hepimizin Yardımcısı olsun inşallahallah yardımcın olsun canım herkes dualarımda
Cnm 5. Gün embriyosu için hep 10. Gün diyor merkezler artık bizim merkez 12. Gün desede ben 10. Gün yapıyorum kanı.. doktorun dediyse yaptır cnm zaten varsa çıkar 1 gün farkla bşy olmazAaaa oyle mi? Ne biliyim 3 gun embriyo icin 12. Gun 5. Gun embriyo icin 10. Gun diye biliyorum. 9 gun diyince tuhaf geldi. Bi de10. Gun 1 ocak pazar dedim acaba o gun tatil diye mi 9. Gun dedi icime kurt dustu. Neyse sagol canim cevabin icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?