KIZLAR KAFAMA TAKILDI YAA!!!
Dun 5. Gun embriyo transfer edildi. Gebelik testini 9 gun sonrayap dedi doktorum.
9. Gun cok erken degil mi yaa???
MaşaAllah ne güzel insallah hepside devam eder canımMerkezden aradılar şimdi 12 embriyodan 11 tanesi döllenmiyormuş herşey yolunda dediler umarım sonuna kdr giderler heyecanlandım:)
Benim transferim 14ü oldu ama gaza gelmesem çok derinde hissetmesem asla 8.gunu yapamazdım hatta çok karşıydım elhamdulillah pozitifmiş ama negatif olsaydı yıkilırdım dahada olmazdı diye düşnüyorum. Bu yüzden ben tavsiye etmem yapmanı ama içinden hissediyorsan ki ben daha transferde hissettim yap. Ama yarın zaten kan verecekmişsin sabredebilirsen sabret. Güzel sonuclarıni bekliyoruz duamdasin. Bu arada ufaklığa gecmis olsun.Eveeeeeet arkadaslar 8. Gunden bildiriyorum az sonra oğlumu Doktoruna goturucem biraz oksuruk var zor tutucam kendimi benden de kan alın dememek icinyanlız ben sanirim direk kanda sonuc gormeye hazir değilim kızlar Yaa .. Ama ıdrar testi alicam eczaneden yarin sabah ilk idrarla Yapicam saniirim ..
14 aralık 15 aralık transferi olanlar öğrenen var mı sonucu kızlar NE diyorsunuz
Doktor ilaç falan vermedi mi canım? Doktoruna söyledinmi? Benim 5.gunde adetim geldi daha embriyolarim donalı bir iki saat anca olmuştu ki benim çok yumurtam olduğu icin transfer ertelenmisti ve hicbirsey kullanmamıştım. Ama dedigim gibi onu doktorun ayarlamıstır illaki sorsaydın keske riske atmaz bence.Amiin canım..
Söyle bir korkum var acaba acaba döllenme esnasında regli olurmuyum? Benim ciklusum normalde 25 ve bugun benim adet 17.ci günüm
Acaba döllenme esnasinda regli olan varmı ??
Az kalmis canim sabretmekte fayda var benim gibi yaramazlik yapma benceKızlar ben çok heyecanlıyım yarın kantesti yaptırcam öncesinde bakmadım. Eşim çok ısrar ediyo bugün akşam. Bakalım diye ama ben bakmıyorum
Masaah canim yarin benimde 10.gun ama doktor 12.gune verdi sabredecem artik. Rabbim hayirli eylesin insallah sag salim kucaginada alirsin.10.gün kan değeri sonucum 124,40 kızlar dünkü silik test onaylanmış oldu
Canim benimde 5.gun embriyosu ama bana 12.gün verdiler testi doktordan doktora farkediyo ama genelde saglama almak icin gec yaptırıyorlar. Olursa zaten çıkacaktır insallah sen bunları düşünme bunlar detay.KIZLAR KAFAMA TAKILDI YAA!!!
Dun 5. Gun embriyo transfer edildi. Gebelik testini 9 gun sonrayap dedi doktorum.
9. Gun cok erken degil mi yaa???
Hayy cok yasa emi... Ne guzel dedin. Sagolasin...yok canm şöyle düşün normal yolla gebe kalabilseydik yumurtalamadan sonra 14. günde belli oluyor gebelik kanda ee senin zaten 5. gün embriyosu + 9 ekle 14 gün yapıyor zaten
ben yakınım canim. merkeze gidip vericem. hakkımızda hayirlisiYok canm biz baya uzagiz medicale yasadgmiz yerde yaptirip haber wericez doktumza sen ?
Hayy cok yasa emi... Ne guzel dedin. Sagolasin...
Benim embriyolarimda 6. Gun bende doktoruma ayni seyi sormustum bana oo nerdeyse okula gidicek seninkiler demisti:) 5 ve 6.gun embriyo transferleri biraz daha iyi sonuc veriyo cnmKızlar meraba bnmde pazartesi günü 5.gün embriyosu transfer edilecekmiş inşallah. Bgn araıp blastokist aşamasına gecicez dediler. Bu şekilde transferi olan varmı yani 3. Gün 5.gün farkı ne ki ?
Ay inşallah canım ya çok zor bi süreçmiş hepimizin hakkında hayırlısı olsunBenim embriyolarimda 6. Gun bende doktoruma ayni seyi sormustum bana oo nerdeyse okula gidicek seninkiler demisti:) 5 ve 6.gun embriyo transferleri biraz daha iyi sonuc veriyo cnm
HAyırlı olsun arkadaşım darısı bizlere inşşş10.gün kan değeri sonucum 124,40 kızlar dünkü silik test onaylanmış oldu
Gününde yaptırıyorlar ben geçen sefer 7. Gün 12. Gün yaptım facladım sonuçları olumsuzda olsa istiyorlarhastaneyi aradım ben değerle ilgili salı günü testi tekrarlamamı istediler 2 gün sonraya odaklamıştım oysa ben kendimi salı olunca 4.gün oluyo
Evet canım çok yakıyor ama daha etkili bence jele göre demek senin progesteron çok düşükmüş iki tane birden verdiğine göreHanımlar Merhaba. 22 aralık ta transefer yapildı.mustafa bahceci hastasıyım. 4 ocak test günü. Transferden 5 gün önce progestan igne verdiler her gün iki tane birden. Ve test gunune kadar her gün iğneye devam edecekmişim. Canım çok yanıyor. Hepiniz bu iğneye katlandınız mı?
Himm fark ediyor oyleysee galiba kalinlasmaya gore sen naptin cnm ne durumdasinbenimde 5. Gün trasnferi olcak aksilik olmazsa ozaman adetimin 20. Günü oluyor gecen transferimde adetin 18. Günüydü
aynı gün transfer olmuşuz.Hanımlar Merhaba. 22 aralık ta transefer yapildı.mustafa bahceci hastasıyım. 4 ocak test günü. Transferden 5 gün önce progestan igne verdiler her gün iki tane birden. Ve test gunune kadar her gün iğneye devam edecekmişim. Canım çok yanıyor. Hepiniz bu iğneye katlandınız mı?
Yaa kiyamam sana, tahmin edebiliyorum canim benim ama ben inaniyorum olacak arkadasim pozitif ol, guzel haberlerini duyacagiz, hissettigin bir belirti var mi hic ?Aynen cnm. Hadi hayirlisi olsun insss sana bir sey diyim mi arkadasimm inan 12 gunluk zamanin bir anda gecmesini istemiyorum ya sonuc negatif olursa diye o kadar zaman gecmiyor diyen ben su anda zamanin gecmesini istemiyorumm cok kotu bi durum yaa su an 4 cu gunum nasil geciyor inan anlamiyorumm ya olmadigsa korkusuylaa
Canim benimkileri 3. Gun dondurmuslar ama transfer zamani 5. Gune bekletirmi bilmiyorum. Adetin 19. Gunu falan olur heralde transfer. Cunku tahmini 3 ocakta olur dedi.Senin 5 ci gunmuydu arkadasim benim 3 cu gun 16ci gunde transfer oldu farkli galiba
Canım ben dün iki test yaptım çıktı bugünde kan testi yaptırdım 10.günü deyim 84.27 çıktı çok şükür 12 . Günümde yine yaptırıcamBugun test yaptıran yokmu ya :))) pozitif haberler alasım var bugun:)
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallahCanım ben dün iki test yaptım çıktı bugünde kan testi yaptırdım 10.günü deyim 84.27 çıktı çok şükür 12 . Günümde yine yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?