2016 Aralik tup bebek

Kızlarrr hepinize iyi akşamlar..
Benim yine olmadı.. bu seferde p4 yüksek çıktı erken yumurtlamışım :) şimdi göbekten iğne verdi hergün onu yapıcam adetin 2. Gün bantlar başlayacak göbekten iğne sürekli devam ama 13. Gün kontrol.. resmen ilk denemede 3 tüp bebek tedavisi görmüş oluyorum şaka gibi ama bu sefer moral sağlam bu arada hepiniz dualarımdasınız

Tam da aklımdan geçen bu hifanur kocam izin vermiyor sonuç değer düşük olursa moralin bozulur diye. Ama dinlemeyeceğim onu hadi yapalım 31 aralıkta

İnşallah 31 aralıkta 3 kişi müjde vericez buraya :)
Genelde herkese transferden 9 10 gün sonra test veriyolar canım.sende yaptırdığında kesin çıkar.hadi hayırlısı bakalım :)

Canimm insallah bukez hayirlisiyla saglikla dewam eder bunca sikintinin zorlugun mukafati tez vakitte gelir insallahh aminnn

Cümlemize canım benim seninkinide
transfer tarihimiz aynıymış benimde bugün 10.gün rabbim kısmet ederse aynı tarihlerde de kucağımızA alırız inşllh..ilaçlara aynı şekilde devam ediyomusun? Jel neysede hibor iğneyede göbekten devam dedi o biraz yakıyo ama neyse artık katlancaz:)

Canım ben hiç iğne kullanmadım. Bitek 3. Günü tutunma iğnesi vuruldum başka yok jel koyuyorum ben

Transferden sonraki gün adet ağrısı normal mi kızlar.
sizin ağrılarınız ne zaman başladı?
Benim transferde basladı kasik ağrılarım ama 6gunden sonra baya adet agrısına benzemeye başladı canım ama suanlik silikde olsa bi pozitifim var pazartesi tescillicem inşallah sende pozitif ol bak pozitif alacaksın
Allah yardımcin olsun gec olsun biraz ama sağlam olsun beklemek zor ama demekki az daha vakti var. Guzel haberlerinide burdan alacaz inşallah gör bak

Canim varya aklimdaydi fakat bugun doktorum dogru duzgun bakmadi bile.. Ultrasyonda yumurtalari olcmedi bile acele acele pazar gunu toplama olacak dedi.. Bende aliskin degilim boyle doktorlara inanin.. Benim hollandadaki doktorlarim okadar cok zaman ayiriyorki hastaya.. Bu arada bana iki doktor bakiyor...
Artik pazar gunu konusurum diye dusundum..

Geleneksel crinone sonrası koridor yürüyüşümü bugün bir saat erken yapıyorum ondan mi buralar fazla sessiz yoksa cuma aksamı diyemi acaba? Ohh oh gezin tabi bizim haftasonumuz yok malesef bizim icinde gezin

Hayirlisi olur canim.. Bende mustafa hocanin hastasiyim dun ve bugun kontrolum vardi pazar gunu yumurtala toplanacak..
Memnun kaldinmi canim sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…