- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Ya başina gelmeden anlayamıyorsun iste:)) millet konuşurken yok 6+3üm efendime söyliyim 22+5 im falan baya kafam karışıyordu bana ayini soyle diyordum ne anlarım ben ondan ama şimdi eğer varsa bebişim 4+2 diye kendi kendime hesap yapıyorum.Adetten adete hesaplandığı için sonucu öğrendiğin gün 1 aylık hamile oluyomuş anne adayı ben şok ben iptal :) saflığıma geldi 15 günlük diye baktım olaya
O nasıl oluyo kız ben nasıl oluyom ozamanYa başina gelmeden anlayamıyorsun iste:)) millet konuşurken yok 6+3üm efendime söyliyim 22+5 im falan baya kafam karışıyordu bana ayini soyle diyordum ne anlarım ben ondan ama şimdi eğer varsa bebişim 4+2 diye kendi kendime hesap yapıyorum.
Canim icini ferah tut husn-u zan et(iyi dusun) RABBIM yardim etsin. Kolaylastirsin, hayirla sonuclandirsin aminKızlar herkese iyi geceler sabah transfere gidicem dua edin nolur... iptal olacak diye içim içimi yiyor
Şöyle oluyo canım benim embriyom 5 gunluktü + 14 gün yunurtanin gelişimi sayilıyo + transferden sonra 11 günüm var = 30 günO nasıl oluyo kız ben nasıl oluyom ozaman
Teşekkürler canım sabah 8de çikacaz zaten o saatte birsey yiyemezdim zaten şimdi hic yememFarahFarah sabah aç karnına git canım yüksek çıkıyomuş bende 2. Testimide tekrarlıcam aç gidicem
Sen nerde yaşıyorsun canm inş güzel haberlerini olur çok heveslendi bekliyorum bak oku bol bol ben de dua edicem sana ve diğer arkadaşlarımaŞöyle oluyo canım benim embriyom 5 gunluktü + 14 gün yunurtanin gelişimi sayilıyo + transferden sonra 11 günüm var = 30 gün
Ama gebeliklerde hafta hafta sayılıyo 4 hafta= 28 gün
2 gunde 5.haftamdan yedimmide
Ediyor bana 4+2
Çok uzun oldu ama ben kendimce boyle bir sistem yürüttüm ama kolayı varmiş sonra internete yazinca tuo bebek gebelik haftası hesaplama diye orda motor varmiş bu kadar eziyete de gerek yokmuş
Teşekkürler canım sabah 8de çikacaz zaten o saatte birsey yiyemezdim zaten şimdi hic yemem
haklısın canım o duyguyu tatmadığımız için bilemeyiz.Rabbim yaşatsında bilelim inşaallah :)Öyle olmuyo canım insan çok temkinli yazıyo sonuçta herkez bekliyo Rabbim iyisini bilir ama bazen tutmuyo. İnsan hocaya zıplaya söyleyemiyo. İnş herkez tatsın Rabbim kimseyi bırakmasın eli boş
Hayirli olsun canim cok sevindim darisi bize insallah bizler icin dua et Allah kucağına almayi da nasip etsin inşallahKizlar giremedim gunduz kusura bakmayin...benim sonucum pozitiff
Hayirli olsun canim cok sevindim darisi bize insallah bizler icin dua et Allah kucağına almayi da nasip etsin inşallahKizlar giremedim gunduz kusura bakmayin...benim sonucum pozitiff
Canım hepsini yaşadık ama şuan hamileyim. Eşime evicap verdi bide klomen sonra ben dedimki Dr biz çıktıkça iyi sperm leri dondursak. Dr olur dedi ama sanki pek ümitli değildi 10 tane dondurduk tedarik oldun diye ama Rabbim e şükür gerek kalmadı ilaçlar fayda ediyodum 10 tane zaten öyle çıkmıştı ama taze kullanmaktan yana Drlar. Çıktı o günde işte ama kilomen kaliteli yapıyo Dr danışın yinedeKızlar iyi akşamlar, bizim sorunumuz eşimin sperm kalitesizliği. Doktorun demesine göre doğuştan oluyormuş ve tedavisi de yokmuş. İlla ki tüp de tutacakmış ancak kaçıncı denemede belli değil diyor bize. Tabloya baktıpımda sanırım bizimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var, fikir alma açısından bana nilgi verebilirlermi lütfen? Tedavi durumu ne ? Doktorun söylediği bir ilaç falan varmı? Durumlarında düzelme oldumu?
Amin inş yaşarsın Rabbim emeklerimizi görüyohaklısın canım o duyguyu tatmadığımız için bilemeyiz.Rabbim yaşatsında bilelim inşaallah :)
Istanbuldayım canım aslında merkez cok uzak değil ama sabah trafiği işte erken cıkacaz sonra eşim işe yetisecek. Allah razı olsun canım benimde her duamdasınız insallah senin deģerlerin guzel gelir bebişinide kucağına alırsınSen nerde yaşıyorsun canm inş güzel haberlerini olur çok heveslendi bekliyorum bak oku bol bol ben de dua edicem sana ve diğer arkadaşlarıma
Canım benim eşimin hiç spermi yoktu. Hipogonadizm imiş hormon ilaçları ile 300 bine çıktı tüp bebek için 30 -40 tane bile yeterli oluyor sıkma canını olur. Asıl önemli olan yumurta kadın faktörü.Benim yumurtam az eşimin spermi az sonuç olarak embriyom oluştu.Kızlar iyi akşamlar, bizim sorunumuz eşimin sperm kalitesizliği. Doktorun demesine göre doğuştan oluyormuş ve tedavisi de yokmuş. İlla ki tüp de tutacakmış ancak kaçıncı denemede belli değil diyor bize. Tabloya baktıpımda sanırım bizimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var, fikir alma açısından bana nilgi verebilirlermi lütfen? Tedavi durumu ne ? Doktorun söylediği bir ilaç falan varmı? Durumlarında düzelme oldumu?
Allahım razı olsun amin.cümlemizeIstanbuldayım canım aslında merkez cok uzak değil ama sabah trafiği işte erken cıkacaz sonra eşim işe yetisecek. Allah razı olsun canım benimde her duamdasınız insallah senin deģerlerin guzel gelir bebişinide kucağına alırsın
Biz iyiyiz :) senden güzel haberler gelince daha iyi olacağımız kesinNaber kızlar nasılsınız? 11.gunümde bitmek uzere yarın nasipse kan vermeye gidecez. Peki kanda da pozitif görürsem insallah muayene olmam gerekecek mi? Bu hafta eşimin izni iptal oldu eğitim varmış adapte olmustum beraber gidecez diye ama ayarlayamazsa tek gitmem gerekebilir cok stres yapıyorum
Rabbim yüzünü güldürsün canımSelam ben de 19 unda transfer oldum, 2 embrio , beklemedeyiz, hayirlisi
Çok sevindim İnan moral oldu bana da uyku yok zaten Rabbim tamamına erdirsin canm darısı bize inşallahKizlar giremedim gunduz kusura bakmayin...benim sonucum pozitiff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?