2016 Aralik tup bebek

Artik bir kardeslik olustu canım artik vazifemiz birbirimize dua etmek. Şimdilik hic renkli ya da beyaz akintim olmadı sadece bazen jelden sonra su gibi geldi o kadar. Bahceci umuttayim doktorumda selen hanım.

Suan resmen içimi dışarıya döktün cnm bende ondan korkuyodum
Kızlar bildiğim kadarıyla çözdükten sonra koyuyorlar hemen benim 4 tane çözüldü dördüde iyi dedi doktorum bişi olmaz inşallah takmayın kafayı bunlara stres yapmayın

Artik bir kardeslik olustu canım artik vazifemiz birbirimize dua etmek. Şimdilik hic renkli ya da beyaz akintim olmadı sadece bazen jelden sonra su gibi geldi o kadar. Bahceci umuttayim doktorumda selen hanım.

o su gibi akıntı bende de oldu resmen işemişim gibi oluyrdu

arkadaşlar herkese merhaba çok hızlısınız yetişemedim ben yazışmalara
hafta sonuda girmeyince baya konular birikmiş
güzel haberler verenlere hayırlı olsun derim darısı başımıza
sonuçları negatif olanlarında en kısa zamanda güzel haberlerini alırız umarım

Kızlar bildiğim kadarıyla çözdükten sonra koyuyorlar hemen benim 4 tane çözüldü dördüde iyi dedi doktorum bişi olmaz inşallah takmayın kafayı bunlara stres yapmayın
inş cnm hep bir terslik çıkar mı endişesi oluyor ister istemez. sakince bekleyıp butun süreci o sakınlıkte gecirmek nasip olur inş.

Cnm o keçiboynuzlarını ağa dalından mevsiminde kendi ellerimle toplayıp kaynattım bıkmadan her allahın günü, sabah akşam bir bardak içirdim eşime 3 ay boyunca, hiç bir ilerleme sağlayamadık onlarla. Senin ve diğer arkadaşların yazdığı ilaçları araştıracam bakalım belki onların faydası olur bize.

hahahaha olayın şokundan canım o.... ben kendimi hepsine haızrlamıstım farkettim ki negatif olma ihtimaline daha çok alıştırmısım ki şok oldum....eşimle bütün gün agladık durduk
Kıyamam sevinç göz yaşları onlar herkese nasip etsin ben kızımda sanırım günlerce kendime gelememiştim ne şimdi ben hamilemiyim diyip durdum :)

Kızlar bende ev temizliyorum yarın transferim var fazladan yemek falan yapıyorum malum kızıma yemek yedirmem gerekecek :))) tüm çamaşırları yıkadım ütü yapcam 2 hafta bol dinlenmeli geçsin istiyorum kızım fırsat verirse .. garip bi heyecan ve boşluk var dua istiyorum sizden:) siz hep dualarımdasınız ara ara giremiyorum aklım hep burda kalıyor :) 12 gün geçermi acaba :) sonunda üzülmek istemiyorum testten sonra işe başlıycam umarım ayaklarım yere basmadan işe giderim sevinçten:)

Canim ben inanmadigim hic bir sey icin karsimdakini heweslendrmek istemem ama seninkine cok inanmistimm canimm Allah biliyor yaa.saglik olsun oglun var cok sukur cok opuyorum onuuu

dilfeza cnm uyduruk 3 tl lik testlere güven olmaz kan ver yoksada yapacak bşy yok çok şükür bi evladın var kendine gelince bidaha denersin .. ya hiç olmayanlar ne yapsın rabbim onlara önce nasip etsin biz o duyguyu tattık onlarda tatsın
Allah biliyor çok istiyorum kızım ve kardeşi oynarken onlara bakmayı .. şimdi odada yalnız başına oynuyor üzülüyorum ... elimizden geleni yapıyoruz Rabbim istese nasip ediyor ve ettti evlat sahibi olduk istemezse boynumuz kıldan ince

Arkadaşlar ben günde 2- 3 dilim ananas yiyorum ananasın faydası olurmu siz yiyor musunuz?
Ben her gun yemedim canım iki gun yediysen ucuncu gun nar yedim ama fazla dil az az. Bence sende dikkatli ol her gun yeme.
Kızlar bi bakın normal gebelik testi bu ya
Bir kedi gördum sanki test gunun ne zaman canim pozitif gibi duruyor insallah hayırli olsun

Ben de ise gelmeden once predictor marka erken gebelik testi aldim.eve gidince aksam yaparim diyodum ama basligi acinca negatifleri gorunce acaba kendimi uzmesem direkt yarin kan mi versem diyorumm?idrarda cikmama ihtimali var cunku testlere guven olmaz ama merakkkk:) 5.gun embriyosu bgn 9.gunum.bence ben o testi aldiysam yaparim durdurulamam gibi

erken gebelik testiymiş canım onunki ama daha üçgün var Allahtan umut kesilmez

Kıyamam sevinç göz yaşları onlar herkese nasip etsin ben kızımda sanırım günlerce kendime gelememiştim ne şimdi ben hamilemiyim diyip durdum :)

bende öyleyim...şaşkınım...hala inanamıyorum....elim karnına gidiyor arada istemsiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…