İkinizinde pozitif olsun kimsenin negatif olmasın .Hiç üzülme benim belki negatif senin pozitif çıkacak üzülme ne olur ya umudunu kesme
Artik bir kardeslik olustu canım artik vazifemiz birbirimize dua etmek. Şimdilik hic renkli ya da beyaz akintim olmadı sadece bazen jelden sonra su gibi geldi o kadar. Bahceci umuttayim doktorumda selen hanım.Aminnn bizede nasip olsun,sorumlulugu çok hamişlerin hepimiz dua bekliyıruz
Birde süt kesigi akıntı oldumu benim bir biokimyasal gebelikte olmuştu acaba tüm gebeliklerde oluyormu son soruhangi hastane hangi dr'da yaptırdın?
Kızlar bildiğim kadarıyla çözdükten sonra koyuyorlar hemen benim 4 tane çözüldü dördüde iyi dedi doktorum bişi olmaz inşallah takmayın kafayı bunlara stres yapmayınSuan resmen içimi dışarıya döktün cnm bende ondan korkuyodum
5. Gün dondurulmuş embrio
Artik bir kardeslik olustu canım artik vazifemiz birbirimize dua etmek. Şimdilik hic renkli ya da beyaz akintim olmadı sadece bazen jelden sonra su gibi geldi o kadar. Bahceci umuttayim doktorumda selen hanım.
İnşallah herkesin pozitif olsunİkinizinde pozitif olsun kimsenin negatif olmasın .
Gününde veririm bidaha bidaha vermek istemiyorum o stresi yaşamak istemiyorum11. günmüş aslında kanda çıkar :) kan mı versen acaba
inş cnm hep bir terslik çıkar mı endişesi oluyor ister istemez. sakince bekleyıp butun süreci o sakınlıkte gecirmek nasip olur inş.Kızlar bildiğim kadarıyla çözdükten sonra koyuyorlar hemen benim 4 tane çözüldü dördüde iyi dedi doktorum bişi olmaz inşallah takmayın kafayı bunlara stres yapmayın
Cnm o keçiboynuzlarını ağa dalından mevsiminde kendi ellerimle toplayıp kaynattım bıkmadan her allahın günü, sabah akşam bir bardak içirdim eşime 3 ay boyunca, hiç bir ilerleme sağlayamadık onlarla. Senin ve diğer arkadaşların yazdığı ilaçları araştıracam bakalım belki onların faydası olur bize.eşimin sperm kalitesi %1 di hareketlilik yoktu benim doktorum doğal e vitamini ve proxy yazdı ayrıca hergün keçiboybuzu özü yaptım içirdim sabah akşam ve inanılması güç ama 19 milyon spermi vardı %1 ileri hızlı hasarsız 64 milyona çıktı ve %50 ileri hızlı ve hasarsız doktor aynen pürüssüz spermleriniz bu ay dedi fakat aşılama yaptırmıştık negatifbakalım bu ay tüp deniyoruz inşallah allah yüzümüzü güldürür
Kıyamam sevinç göz yaşları onlar herkese nasip etsin ben kızımda sanırım günlerce kendime gelememiştim ne şimdi ben hamilemiyim diyip durdum :)hahahaha olayın şokundan canım o....ben kendimi hepsine haızrlamıstım farkettim ki negatif olma ihtimaline daha çok alıştırmısım ki şok oldum....eşimle bütün gün agladık durduk
Canim ben inanmadigim hic bir sey icin karsimdakini heweslendrmek istemem ama seninkine cok inanmistimm canimm Allah biliyor yaa.saglik olsun oglun var cok sukur cok opuyorum onuuuArkadaslar bugun 11. Günüm 5. Gun embriyosu idi biliyirsubuz yine Kocaman bir negatif normal gebelik testi yaptım sanırım olmadı kan vericem bugun olmadıysa biran once adet olayim ilaçları bırakayım .. bu kadar guzel haberin uzerine bu haberi vermek istemezdim sizlere umut olmak cok isterdim ama nasip bu kadarmış tedavimin basında hayirlisi neyse o olsun demiştim Suan da olmamasının benim icin hayırlısı olduğunu düşünüyorum .. Sizlerin guzel haberlerini takip edicem yazamasam da dualarim sizinle insaallah ..
Ben her gun yemedim canım iki gun yediysen ucuncu gun nar yedim ama fazla dil az az. Bence sende dikkatli ol her gun yeme.Arkadaşlar ben günde 2- 3 dilim ananas yiyorum ananasın faydası olurmu siz yiyor musunuz?
Bir kedi gördum sankiKızlar bi bakın normal gebelik testi bu ya
Gününde veririm bidaha bidaha vermek istemiyorum o stresi yaşamak istemiyorum
erken gebelik testiymiş canım onunki ama daha üçgün var Allahtan umut kesilmezdilfeza cnm uyduruk 3 tl lik testlere güven olmaz kan ver yoksada yapacak bşy yok çok şükür bi evladın var kendine gelince bidaha denersin .. ya hiç olmayanlar ne yapsın rabbim onlara önce nasip etsin biz o duyguyu tattık onlarda tatsın
Allah biliyor çok istiyorum kızım ve kardeşi oynarken onlara bakmayı .. şimdi odada yalnız başına oynuyor üzülüyorum ... elimizden geleni yapıyoruz Rabbim istese nasip ediyor ve ettti evlat sahibi olduk istemezse boynumuz kıldan ince
Kıyamam sevinç göz yaşları onlar herkese nasip etsin ben kızımda sanırım günlerce kendime gelememiştim ne şimdi ben hamilemiyim diyip durdum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?