Canimm Rabbimm yolunu acik etsin insallahhKızlar bende ev temizliyorum yarın transferim var fazladan yemek falan yapıyorum malum kızıma yemek yedirmem gerekecek :))) tüm çamaşırları yıkadım ütü yapcam 2 hafta bol dinlenmeli geçsin istiyorum kızım fırsat verirse .. garip bi heyecan ve boşluk var dua istiyorum sizden:) siz hep dualarımdasınız ara ara giremiyorum aklım hep burda kalıyor :) 12 gün geçermi acaba :) sonunda üzülmek istemiyorum testten sonra işe başlıycam umarım ayaklarım yere basmadan işe giderim sevinçten:)
Ne güzel artmis canım maşallah rahatladım benimde pozitif direk 12.gun yaptığım icin heralde benim yuksek çiktı tekrarlamama gerek yok şimdilik sen daha tekrarlıcakmısınKızlara mesajlar çok birikmiş okuyamadım.FarahFarah naptın canım bende ikinci testi verdim 10 günümde 84.27. 12. Günümde 236 çıktı maşallah. Sizlerin nasıl
Evet canim umuttayım selen hanımdı doktorum ben tecrübesine güvenmistm her asamada da tahminleri guzel çıktı o da sebep oldu sağolsunFarahFarah canimmm hayirliii olsunnn cok sevindimm ya bizede dua edinn noluur ayni merkezdeydik galiba doktorun kimdi senin ?
Aden51 simdideen tebrikk ederim bence hemen kan testi vermelisinn bugun cok guzel haberler geliyoo masalaahh rabbim bizede nasip etsinn
28 çarşamba galibaBen her gun yemedim canım iki gun yediysen ucuncu gun nar yedim ama fazla dil az az. Bence sende dikkatli ol her gun yeme.
Bir kedi gördum sankitest gunun ne zaman canim pozitif gibi duruyor insallah hayırli olsun
Evet canim ben de yiyorum kivi de yiyorum ayrica kivinin hucre yenileyici ozelligi varmis oglumda da kivi ve ananasi tuketmistimArkadaşlar ben günde 2- 3 dilim ananas yiyorum ananasın faydası olurmu siz yiyor musunuz?
Ben diğer arkafaşla karıştırdım ya kusura bakmayınerken gebelik testiymiş canım onunki ama daha üçgün var Allahtan umut kesilmez
Bende cok inandım cnm hele oglum hala karnımı opuyor anne kardesim orda mi diye onun o cabası aglatiyor beniCanim ben inanmadigim hic bir sey icin karsimdakini heweslendrmek istemem ama seninkine cok inanmistimm canimm Allah biliyor yaa.saglik olsun oglun var cok sukur cok opuyorum onuuu
İnsaallah cnm ama ben olmadığını düşünüyorum ztn gercekten bebegimi cok hissedemedim sanki kızlar yaziyir ya o anda yerleştiğini benimle olduğunu anladım diye Bnde olmadı o hicevet cnm vericem tabii bugun kan ins
Guzell haberlerr bekliyoruzzz insalllahhCanim niye boyle erken yapip kendinizi strese sokuyosunuz ki?
Ben hemsireye test gunu sordum idrar testi yapsam bugun cikar mi dedim. Cikmaz buyuk ihtimal dedi. Siz erken cikmasini bekliyosunuz.
Ayric a daha sana hucre halinde bisey veriyolar ben de inanki hic hissetmemistim hala da hissetmiyorum bismillah yani bunlara uzulmek icin cokkk erken. Kan sonucunu bekliyorum :)
Allah razi olsun kuzum yarinda senden guzel haberialacaz insallah duaya devam gevsemek yok@Tweeetyyazrass FarahFarah Aden51 kizlaaaaaaar bize ne guzel haberler verdiniz gozlerim dolu suanda cok cok cok Mutlu olun yavrularınız bir omur siiznle olsun
İnsaallah bizleri dua da unutmayın
Idrardaki negatif yaniltıci canım doktorun bir bildigi vardır sen yinede moralini bozme 15.gune kadar bekleyemezsen yarin kan testi yaptır ama kendini salma lutfenKızlar dualarınız iyi dilekleriniz için Allah razı olsun testi yaptım bugün 11. Günüm dr bana 15. Gün kan testi yapmamı söylemişdi idrarda kocaman bir negatif çıktı yine olmadı bana nasip olmuycak galiba
Ben yine fazla yemiyeyim canım gerçi yiyeceğimi yedim de bugün yedinci gün her gün 2 3 dilim yedim ama zararı oldu mu diye korktum açıkçası. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ınşallah .Evet canim ben de yiyorum kivi de yiyorum ayrica kivinin hucre yenileyici ozelligi varmis oglumda da kivi ve ananasi tuketmistim
Haklısın canım şeytan dürtüp duruyor işte yap diye yapmask iyi de bence kendimizi hazırlamak için yapıyoruz olumsuz sonuca herkes pozitif görsün inşallahCanim niye boyle erken yapip kendinizi strese sokuyosunuz ki?
Ben hemsireye test gunu sordum idrar testi yapsam bugun cikar mi dedim. Cikmaz buyuk ihtimal dedi. Siz erken cikmasini bekliyosunuz.
Ayric a daha sana hucre halinde bisey veriyolar ben de inanki hic hissetmemistim hala da hissetmiyorum bismillah yani bunlara uzulmek icin cokkk erken. Kan sonucunu bekliyorum :)
Ins arkadasimm her zaman dualarimdasinnnKızlar bende ev temizliyorum yarın transferim var fazladan yemek falan yapıyorum malum kızıma yemek yedirmem gerekecek :))) tüm çamaşırları yıkadım ütü yapcam 2 hafta bol dinlenmeli geçsin istiyorum kızım fırsat verirse .. garip bi heyecan ve boşluk var dua istiyorum sizden:) siz hep dualarımdasınız ara ara giremiyorum aklım hep burda kalıyor :) 12 gün geçermi acaba :) sonunda üzülmek istemiyorum testten sonra işe başlıycam umarım ayaklarım yere basmadan işe giderim sevinçten:)
doktor neden bana 10 günde ,sana 15 gün diyor var elbet bi bildiği keşke erkenden yapıp üzmeseydin kendini en kesini günün geldiğinde kanda görmek stres yapıp üzülme lütfen kendiniKızlar dualarınız iyi dilekleriniz için Allah razı olsun testi yaptım bugün 11. Günüm dr bana 15. Gün kan testi yapmamı söylemişdi idrarda kocaman bir negatif çıktı yine olmadı bana nasip olmuycak galiba
Öyle dusune canım senin bir evladın var zaten daha once gebelik gecirdin rahim biliyor yani tepkisi fazla olmamiştır belki pozitif düşün. Benim ilk pozitifim ilk kez rahmime embriyo girmis ki spermde hic hucremiz yoktu yani sperm bile girmemiş yabancılayıp tepki göstermiş bile olabilir ondan hissetmisde olabilirim. Tabi bilemicem bunlarin hepsi varsayım ne olursa olsun Allahtan hayırlısi insallahİnsaallah cnm ama ben olmadığını düşünüyorum ztn gercekten bebegimi cok hissedemedim sanki kızlar yaziyir ya o anda yerleştiğini benimle olduğunu anladım diye Bnde olmadı o hicevet cnm vericem tabii bugun kan ins
Hayırlı, sağlıklı sonuçlar inşallahKızlar şuan transfer oldum hastaneden yazıyorum sizinle paylaşmak istedim dualarınız için tşk ler benle olduklarını bilmek çok güzel
Amin , maşallahKızlar benim bebegim benleymiş pozitif darısı size ve tum bekleyenlere insallah. Nasıl bir duyguymus bu Rabbim hepinize tattırsın
Can'ım umarim kizinin kardeşini alırsın gelirsin yuvamızın bir omur siiznle olsun yavrun ..Kızlar bende ev temizliyorum yarın transferim var fazladan yemek falan yapıyorum malum kızıma yemek yedirmem gerekecek :))) tüm çamaşırları yıkadım ütü yapcam 2 hafta bol dinlenmeli geçsin istiyorum kızım fırsat verirse .. garip bi heyecan ve boşluk var dua istiyorum sizden:) siz hep dualarımdasınız ara ara giremiyorum aklım hep burda kalıyor :) 12 gün geçermi acaba :) sonunda üzülmek istemiyorum testten sonra işe başlıycam umarım ayaklarım yere basmadan işe giderim sevinçten:)
Yok cnm ne bilim hissetmek varya oyle birsey iste inan eminim negatif olduğuna ztn aksam sonuc elimde olur kan vericem dışarıdilfeza cnm uyduruk 3 tl lik testlere güven olmaz kan ver yoksada yapacak bşy yok çok şükür bi evladın var kendine gelince bidaha denersin .. ya hiç olmayanlar ne yapsın rabbim onlara önce nasip etsin biz o duyguyu tattık onlarda tatsın
Allah biliyor çok istiyorum kızım ve kardeşi oynarken onlara bakmayı .. şimdi odada yalnız başına oynuyor üzülüyorum ... elimizden geleni yapıyoruz Rabbim istese nasip ediyor ve ettti evlat sahibi olduk istemezse boynumuz kıldan ince
Sagol cnm ama ne bilim biliyirum negatif olduğunu bugun surekli ağlamak ama yarin yeniden umut etmeye başlamak istiyorm .. Evlat cok guzel cok baska birsey ikinciyi iki seneyi gecti istiyoruz yavrum kardes delisi herkesin kardesi dilinde her gece istisnasız konumuz Bebek o bu kadar istekli olmasaydı, belki de hic birsey denemeden direk tup Bebek denemeye cesaret edemezdim o güç verdi bize ama simdi elimiz bos annecim demek cok acı veriyor fkt onun icin vazgeçmeyeceğim istemeye devam edicegim elimden geleni yaoacagim .. Benim bir evladım var sukur sebebim onun gözlerinde cenneti görüyorum Rabb'im yavruma uuzn ömürler versin ve bu lezzeti evvela hic tatmayanlara tattirsin insaallahCanim niye boyle erken yapip kendinizi strese sokuyosunuz ki?
Slm cnm benim de perşembe kontrol estrodio kullanmaya devam rahim ölçümü olacak hayirlisiylaCanim ben iyiyim sen nasilsin? Persembe doktor kontrolum var onu bekliyorum heyecanla :)
Haklisinn cnm ama iste ben olmadığını hissettim ama negatifi çağırmamak iicn kendimi bile susturdum hayır deme oyle ya seninleyse yavruna haksızlık etme dedim surekli kendimi teskin ettim ama iste o içimde beni kemiren olmadı duygusuna engel olamadım basından beri .. Bu yola illada evlat diye girmedik cnm sadece hayırlısı dedim hep hayırlısı dedim evet Suan sonuc Can'ımı cok yakıyor kendime gözyaşlarıma engel olamayirum ama Hakkı'mda hayırlısı buymuş deyip atlaticam insaallah duam sizlerle sagsalim alın kucağınıza o kadar Baska bir sevgi ki evlat bir evladi olsa bile insan ikinci icin her turlu fedakarlığı yapıyor ..Öyle dusune canım senin bir evladın var zaten daha once gebelik gecirdin rahim biliyor yani tepkisi fazla olmamiştır belki pozitif düşün. Benim ilk pozitifim ilk kez rahmime embriyo girmis ki spermde hic hucremiz yoktu yani sperm bile girmemiş yabancılayıp tepki göstermiş bile olabilir ondan hissetmisde olabilirim. Tabi bilemicem bunlarin hepsi varsayım ne olursa olsun Allahtan hayırlısi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?