2016 Aralik tup bebek

Canimm Rabbimm yolunu acik etsin insallahh

Kızlara mesajlar çok birikmiş okuyamadım. FarahFarah naptın canım bende ikinci testi verdim 10 günümde 84.27. 12. Günümde 236 çıktı maşallah. Sizlerin nasıl
Ne güzel artmis canım maşallah rahatladım benimde pozitif direk 12.gun yaptığım icin heralde benim yuksek çiktı tekrarlamama gerek yok şimdilik sen daha tekrarlıcakmısın
Evet canim umuttayım selen hanımdı doktorum ben tecrübesine güvenmistm her asamada da tahminleri guzel çıktı o da sebep oldu sağolsun

Ben her gun yemedim canım iki gun yediysen ucuncu gun nar yedim ama fazla dil az az. Bence sende dikkatli ol her gun yeme.

Bir kedi gördum sanki test gunun ne zaman canim pozitif gibi duruyor insallah hayırli olsun
28 çarşamba galiba amin sağol canım

az önce kontrolum vardı rahim kalınlığım 9 m dedi doktor gayet iyiymiş dedi
yumurtalarımın boyutlarıda 10ila 14 arasında değişiyor dedi 3 gün daha iğne vurulucam perşembe yine kontrolum var ve kısa sürede yumurta toplama işlemi yapılacak. tiroid biraz yüksekmiş onun için de hap verdi uzun süre kullanmam gerekeckmiş
benimle aynı süreçte olan arkadaşlar var mı

Son düzenleme:
Canim ben inanmadigim hic bir sey icin karsimdakini heweslendrmek istemem ama seninkine cok inanmistimm canimm Allah biliyor yaa.saglik olsun oglun var cok sukur cok opuyorum onuuu
Bende cok inandım cnm hele oglum hala karnımı opuyor anne kardesim orda mi diye onun o cabası aglatiyor beni kendime engel olamıyorum aglıyorum .. Nasil söyleyeceğim olmadı annecim veremedik yine sana kardes diye

Canim niye boyle erken yapip kendinizi strese sokuyosunuz ki?
Ben hemsireye test gunu sordum idrar testi yapsam bugun cikar mi dedim. Cikmaz buyuk ihtimal dedi. Siz erken cikmasini bekliyosunuz.
Ayric a daha sana hucre halinde bisey veriyolar ben de inanki hic hissetmemistim hala da hissetmiyorum bismillah yani bunlara uzulmek icin cokkk erken. Kan sonucunu bekliyorum :)

Guzell haberlerr bekliyoruzzz insalllahh

@Tweeetyy azrass FarahFarah Aden51 kizlaaaaaaar bize ne guzel haberler verdiniz gozlerim dolu suanda cok cok cok Mutlu olun yavrularınız bir omur siiznle olsun
İnsaallah bizleri dua da unutmayın
Allah razi olsun kuzum yarinda senden guzel haberialacaz insallah duaya devam gevsemek yok
Idrardaki negatif yaniltıci canım doktorun bir bildigi vardır sen yinede moralini bozme 15.gune kadar bekleyemezsen yarin kan testi yaptır ama kendini salma lutfen

Evet canim ben de yiyorum kivi de yiyorum ayrica kivinin hucre yenileyici ozelligi varmis oglumda da kivi ve ananasi tuketmistim
Ben yine fazla yemiyeyim canım gerçi yiyeceğimi yedim de bugün yedinci gün her gün 2 3 dilim yedim ama zararı oldu mu diye korktum açıkçası. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ınşallah .

Haklısın canım şeytan dürtüp duruyor işte yap diye yapmask iyi de bence kendimizi hazırlamak için yapıyoruz olumsuz sonuca herkes pozitif görsün inşallah

Ins arkadasimm her zaman dualarimdasinnn

doktor neden bana 10 günde ,sana 15 gün diyor var elbet bi bildiği keşke erkenden yapıp üzmeseydin kendini en kesini günün geldiğinde kanda görmek stres yapıp üzülme lütfen kendini

Öyle dusune canım senin bir evladın var zaten daha once gebelik gecirdin rahim biliyor yani tepkisi fazla olmamiştır belki pozitif düşün. Benim ilk pozitifim ilk kez rahmime embriyo girmis ki spermde hic hucremiz yoktu yani sperm bile girmemiş yabancılayıp tepki göstermiş bile olabilir ondan hissetmisde olabilirim. Tabi bilemicem bunlarin hepsi varsayım ne olursa olsun Allahtan hayırlısi insallah

Can'ım umarim kizinin kardeşini alırsın gelirsin yuvamızın bir omur siiznle olsun yavrun ..
Yok cnm ne bilim hissetmek varya oyle birsey iste inan eminim negatif olduğuna ztn aksam sonuc elimde olur kan vericem dışarı
Cikinca ..
Sagol cnm ama ne bilim biliyirum negatif olduğunu bugun surekli ağlamak ama yarin yeniden umut etmeye başlamak istiyorm .. Evlat cok guzel cok baska birsey ikinciyi iki seneyi gecti istiyoruz yavrum kardes delisi herkesin kardesi dilinde her gece istisnasız konumuz Bebek o bu kadar istekli olmasaydı, belki de hic birsey denemeden direk tup Bebek denemeye cesaret edemezdim o güç verdi bize ama simdi elimiz bos annecim demek cok acı veriyor fkt onun icin vazgeçmeyeceğim istemeye devam edicegim elimden geleni yaoacagim .. Benim bir evladım var sukur sebebim onun gözlerinde cenneti görüyorum Rabb'im yavruma uuzn ömürler versin ve bu lezzeti evvela hic tatmayanlara tattirsin insaallah

Haklisinn cnm ama iste ben olmadığını hissettim ama negatifi çağırmamak iicn kendimi bile susturdum hayır deme oyle ya seninleyse yavruna haksızlık etme dedim surekli kendimi teskin ettim ama iste o içimde beni kemiren olmadı duygusuna engel olamadım basından beri .. Bu yola illada evlat diye girmedik cnm sadece hayırlısı dedim hep hayırlısı dedim evet Suan sonuc Can'ımı cok yakıyor kendime gözyaşlarıma engel olamayirum ama Hakkı'mda hayırlısı buymuş deyip atlaticam insaallah duam sizlerle sagsalim alın kucağınıza o kadar Baska bir sevgi ki evlat bir evladi olsa bile insan ikinci icin her turlu fedakarlığı yapıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…