- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Hadi gozun aydın bebislerini al gel insallah transferden once okuyabildiklerini oku transfer sirasindada bolca salavat getir bizde dua edecez sana insallahKızlar bende ev temizliyorum yarın transferim var fazladan yemek falan yapıyorum malum kızıma yemek yedirmem gerekecek :))) tüm çamaşırları yıkadım ütü yapcam 2 hafta bol dinlenmeli geçsin istiyorum kızım fırsat verirse .. garip bi heyecan ve boşluk var dua istiyorum sizden:) siz hep dualarımdasınız ara ara giremiyorum aklım hep burda kalıyor :) 12 gün geçermi acaba :) sonunda üzülmek istemiyorum testten sonra işe başlıycam umarım ayaklarım yere basmadan işe giderim sevinçten:)
Hadi gozun aydın bebislerini al gel insallah transferden once okuyabildiklerini oku transfer sirasindada bolca salavat getir bizde dua edecez insallahKızlar bende ev temizliyorum yarın transferim var fazladan yemek falan yapıyorum malum kızıma yemek yedirmem gerekecek :))) tüm çamaşırları yıkadım ütü yapcam 2 hafta bol dinlenmeli geçsin istiyorum kızım fırsat verirse .. garip bi heyecan ve boşluk var dua istiyorum sizden:) siz hep dualarımdasınız ara ara giremiyorum aklım hep burda kalıyor :) 12 gün geçermi acaba :) sonunda üzülmek istemiyorum testten sonra işe başlıycam umarım ayaklarım yere basmadan işe giderim sevinçten:)
Ben de ise gelmeden once predictor marka erken gebelik testi aldim.eve gidince aksam yaparim diyodum ama basligi acinca negatifleri gorunce acaba kendimi uzmesem direkt yarin kan mi versem diyorumm?idrarda cikmama ihtimali var cunku testlere guven olmaz ama merakkkk:) 5.gun embriyosu bgn 9.gunum.bence ben o testi aldiysam yaparim durdurulamam gibi
Allahım inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile bir bebiş nasip eder canım.Haklisinn cnm ama iste ben olmadığını hissettim ama negatifi çağırmamak iicn kendimi bile susturdum hayır deme oyle ya seninleyse yavruna haksızlık etme dedim surekli kendimi teskin ettim ama iste o içimde beni kemiren olmadı duygusuna engel olamadım basından beri .. Bu yola illada evlat diye girmedik cnm sadece hayırlısı dedim hep hayırlısı dedim evet Suan sonuc Can'ımı cok yakıyor kendime gözyaşlarıma engel olamayirum ama Hakkı'mda hayırlısı buymuş deyip atlaticam insaallah duam sizlerle sagsalim alın kucağınıza o kadar Baska bir sevgi ki evlat bir evladi olsa bile insan ikinci icin her turlu fedakarlığı yapıyor ..
O masumm kucuk bir kuzu, Rabbim onun duasini kabul eder insallah belki simdi degil ama insallH saglikli bir kardes verir ona aminBende cok inandım cnm hele oglum hala karnımı opuyor anne kardesim orda mi diye onun o cabası aglatiyor benikendime engel olamıyorum aglıyorum .. Nasil söyleyeceğim olmadı annecim veremedik yine sana kardes diye
Tatlum dr szn azosperm icin sebep soyledi mi peki esim gelince belki tanselde ameliyt olcak varikosel ama varikosel bu kadarda sperm sayisini etkilemez diye biliyorum bizim bazen hic sperm cikmiyor malesef .okuduklarimdan dolayi bna esimde tikaniklik mi var diye dusunduruorÖyle dusune canım senin bir evladın var zaten daha once gebelik gecirdin rahim biliyor yani tepkisi fazla olmamiştır belki pozitif düşün. Benim ilk pozitifim ilk kez rahmime embriyo girmis ki spermde hic hucremiz yoktu yani sperm bile girmemiş yabancılayıp tepki göstermiş bile olabilir ondan hissetmisde olabilirim. Tabi bilemicem bunlarin hepsi varsayım ne olursa olsun Allahtan hayırlısi insallah
Sakıııınnn moral bozmak yok 15. Gün demiş daha dört günün var belki kana daha geçmemiştir.Kızlar dualarınız iyi dilekleriniz için Allah razı olsun testi yaptım bugün 11. Günüm dr bana 15. Gün kan testi yapmamı söylemişdi idrarda kocaman bir negatif çıktı yine olmadı bana nasip olmuycak galiba
Canım bak saraçoğlunu dinlediğimde aynen şunu söylüyordu ''keçiboynuzu kürünüzü e vitamini ile desteklemelisiniz bu vitaminle birlikte sonuç alabilirsiniz'' benim eşim daha önce yalnızca proxy kullandı bi işe yaramadı bu defa bu üçlüyü denedik e vitamini proxy ve keçiboynuzu kürü benim doktorum o zaman prof. ümit özekici idi kendisine sordum ve ilaçları kendisi yazdı madem kullanmak istiyorsunuz bunları alın dedi keçiboynuzu ile destekledim bunları ve il defa geçen ay birden yükseliş gösterdi inşallah sende sonuç alırsın doktoruna danış ve kullannmaya başlasın eşin bence bi an önceCnm o keçiboynuzlarını ağa dalından mevsiminde kendi ellerimle toplayıp kaynattım bıkmadan her allahın günü, sabah akşam bir bardak içirdim eşime 3 ay boyunca, hiç bir ilerleme sağlayamadık onlarla. Senin ve diğer arkadaşların yazdığı ilaçları araştıracam bakalım belki onların faydası olur bize.
Yok canim genetik hormonlar hepsi normal gecirdiği bir hastaligida yok inmemis testiste hersey normal ama sperm yoktu. Bizim hicbir testte ne olu ne diri bir tane bile çıkmadı. Tansel bey tikaniklik olsa volum 2nin altinda olurdu dedi eledi onu ama bence yinede tıkanıklık çünkü uretilmiyo olsaydı ameliyatlada bulamazdı. Sizin arada cıkması tıkanıklığı düşündürdü bana da ama bircok seye bakilıyor iste muayene olmakta fayda var. Varikosel bizim icin en onemsiz şeymis o yüzden esime kesinlikle olma dedi. Biz güvendik %65 ameliyatla bulurim dedi şükür buldu da hatta 5 tup ama bize bir tanesi yetti iste ne 27 yumurta ne milyonlarca sperm bir tanede Rabbim ol dedi oldu şükür.Tatlum dr szn azosperm icin sebep soyledi mi peki esim gelince belki tanselde ameliyt olcak varikosel ama varikosel bu kadarda sperm sayisini etkilemez diye biliyorum bizim bazen hic sperm cikmiyor malesef .okuduklarimdan dolayi bna esimde tikaniklik mi var diye dusunduruor
evet cnm ben saraçoğlundan dinledim ve kullanmaya karar verdim doktorum o zaman prof. ümit özekici idi kendisine danıştım keçiboynuzu yapıyorum ayrıca e vitamide kullanmasını istiyorum siz ne diyorsunuz diye iyi olur dedi ve kendisi yazdı ilaçları aslında ilaç değil ikiside vitamin biri kapsül diğeri toz akşam gittiğimde isimlerini alıcam ve yazıcam mutlaka sana için rahat etsin istiyorsan sen de doktoruna danış ama bizde çok etkili oldu özellikle e vitamini vücuttaki hasarlı hücreleri onarıyormuş eşimin %1 olan değeri %50 ye arttı ve sparm sayısı yaklaşık olarak 3.5 katına çıktı inşallah etkili olacak siz de de akşam isimlere bakıp yazıcam mutlaka sanaCanım benimde eşimden sorun var kullanmadığını neredeyse bir şey kalmadı kararlardan macun karışık çaylar e vitaminide evicap kullandık doğal e vitamini ne oluyor eczaneden satılıyor biraz bilgi verir misin doktor tavsiyesi olmadan kullanan biliyormu
Bende bekliyorum cnm isimleri akşama, evicapı kaç mg alıyor eşin?evet cnm ben saraçoğlundan dinledim ve kullanmaya karar verdim doktorum o zaman prof. ümit özekici idi kendisine danıştım keçiboynuzu yapıyorum ayrıca e vitamide kullanmasını istiyorum siz ne diyorsunuz diye iyi olur dedi ve kendisi yazdı ilaçları aslında ilaç değil ikiside vitamin biri kapsül diğeri toz akşam gittiğimde isimlerini alıcam ve yazıcam mutlaka sana için rahat etsin istiyorsan sen de doktoruna danış ama bizde çok etkili oldu özellikle e vitamini vücuttaki hasarlı hücreleri onarıyormuş eşimin %1 olan değeri %50 ye arttı ve sparm sayısı yaklaşık olarak 3.5 katına çıktı inşallah etkili olacak siz de de akşam isimlere bakıp yazıcam mutlaka sana
Sabah ilk idrarda çıkıyor cnm zaten. Daha sonraki çıkan negahiflerin yanılma payı kesin oluyorGebelik testini sabah ilk idrarla fln yapmak degistirebiliyo mu ki sonucu?
Evet cnm cikmasi daha kolay oluyo idrar en az 8 saat hapsolmus oluyor icinde ve eger varsa hcgyi daha cok algiliyoGebelik testini sabah ilk idrarla fln yapmak degistirebiliyo mu ki sonucu?
Siz üzülmeyin cnm benim Yaa elbette bazılarımız negatif bazılarımız pozitif alacaktık .. Benim simdi boyle üzüldüğüme bakma ..Duygusal olarak biraz örselendiğim doğrudur. Ama hep böyle kalmam Allahtan Hemen toparlanıyorum çok şükür. Hayatın içinde çok keyifli uğraşlarım var. Kendimce önem atfettiğim bir işim var biricik Oğlum var .. Hayat arkadasım var Zevklerim var. Sorumluluklarım var Çok şükür bu günüme ..dilfeza Sen daha kan vermedin mi? ver artık üzüleceksek üzülelim birlikte sevineceksek sevinelim böyle muallakta kalmak da zor....sen kendini yiyip bitiyriyosun yemin ederim beni de üzüyosun yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?