2016 Aralik tup bebek

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canım.

Bende bekliyorum cnm isimleri akşama, evicapı kaç mg alıyor eşin?
e vitamini 300 lük 400 çok olur dedi 200 de az geliyormuş yorgunluk yapıyor biraz e vitamini benim eşim yorgunluktan şikayet etti sadece ama olsun o kadar biz o kadar iğne vuruyor heryerimize :) isimleri akşam yazıyorum şimdi işteyim tam hatırlayamıyorum yanlış bilgi vermeyeyim cnm

ya tabiki bunların hepsi var....tabiki toparlıcaksın yeniden deniceksin...ama sen daha kan vermedin ki...sonuc kesin değil ki. ben buna üzülüyorum ve cidden kızıyorum su an...kan ver ve bana deki bana azrass negatif tamam..... ama daha sen idrarla peşin hükümlü kararını verdin bile...kusura bakma buna önyargı deniyor.

Artik bir kardeslik olustu canım artik vazifemiz birbirimize dua etmek. Şimdilik hic renkli ya da beyaz akintim olmadı sadece bazen jelden sonra su gibi geldi o kadar. Bahceci umuttayim doktorumda selen hanım.
Cvbın için çokkk teşekkürler Allah razı olsun bende talit fırat erden'e gidiyorum oda çalışmıştı bahçecide umarım bende iyi sonuç alabilirim

Bizim martta 64milyondu canim mayista cok dusty anlamadik hazranda azosperm cikti solda varikosel var ama tansel cok illede ameliyt demedi bize.ilk ornekte sperm cikmio 1saat sonrakinde azda olsa cikio zaten volume cok az bizim maks 1.5ml cikti .sizde de mi varikosel vardi yani.esim kndini cok kaptrdi varikosel amelyti olunca iyilesek diye ama varikosrl boyle degil sanki ne biliyim cok uzuluyorim onun icin ama malesf destek de olamiyorum hep ilgi bekliyorum benim de hircinligim sadece esime hep alttan alsin istiyorum bni sanki onun sucu gibi halbuki Allah biliyor ya cok iyidir cok sukur ak dedigime kara demez hic kirmaz bni saolsun bizim de nasibimiz boyleymis...

sizin sıkıntı neydi siz nasıl bi tadevai uyguluıyorsunuz

Negüzel yazmışsın öyle
Herşeyin başı sağlık
Rabbim herkesi farklı sınıyor
Kimine evlat verip sınıyor
Kimine vermeden sınıyor
Kimini hastalıkla
Kimini yoklukla
Kimini ise zenginlikle sınıyor
Kısacası hepimiz sınanıyoruz
Rabbim büyük elimizden geleni yapalım olmuyorsada olmuyor deriz

Gözün aydın cnm bugun aradılar yarın transfer diye embriyolar iyi görünüyormuş yarın kesin belli olurmuş ne olacağı merak ediyorum bi yarın olsaydı hayırlısıyla:)

G Gurbetkusu79 Gözün aydın cnm bugun aradılar yarın transfer diye embriyolar iyi görünüyormuş yarın kesin belli olurmuş ne olacağı merak ediyorum bi yarın olsaydı hayırlısıyla:)
Senin trasnferin nezaman olcak acaba doktor bşy söyledimi

4 ocak tahlil istedi doktor erken değil mi hanımlar sonuç ne kadar doğru olabilir ki ilk yaptırdığımda daha uzun bir süre vermişti neye göre değişiyor acaba bu arada 2 adet de dondurulmuşum oldu
Canim 10.gun mu oluyor yani normal aslinda 5.gun icin 10gun sonraya verebiliyorlar

Canimm aglattinn icim sey olduu.Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Bizim varikosel grade 2 canım ama bu derecede etkilemez dedi doktor. Sizinki degisik canim varikosel ameliyatina gerek yok dendiyse bence fazlada umut baglamasın esin. Ama erkekler konduramiyorlar tabi. O evreden bende gectim canim hep eşimden destek bekliyordum çünku o hic belli etmiyordu üzuntusunü. Zaman gectikce tukendim tukendikce ona yuklendim bir gun terslemedi hakkıni odeyemem hep dimdik durdu

4 ocak tahlil istedi doktor erken değil mi hanımlar sonuç ne kadar doğru olabilir ki ilk yaptırdığımda daha uzun bir süre vermişti neye göre değişiyor acaba bu arada 2 adet de dondurulmuşum oldu
Canim benimde transfer 22 aralik, test gunu 31 aralik 9. Gun yani. Bende ilk duydugumda sasirdim burdada sordum olabiluyormys neye gore bu gunler veriliyor bilmiyirum ama bizimde 9. Gun test gunumuz

bn varikosel olcam ddikce bn de varikosel boyle olmuo tam diyorum morali bozuluyorr.demek ki tepkilerimiz cok anormal degil 2farkli insan ayni tepkiyi veriyorsa demek bu uzuntunun etkisiyle olusan dogal bir surec yasadiklarimiz hissettiklerimiz, Allah buyuk

Canlar bana proxy ilacı kim yazmıştı ya bulamıyorum google amcama sordum cinsel gücü artırıcı bir ilaç diyor tamamen bitkisel . Birde proxed var eczacıbaşının onumu demek istediniz bana.
canım ben yazmıştım e vitamini ile birlikte belki de proweed di hatırlayamıyorum ama akşam eve gittiğimde bakacağımı doğru isimleri yazacağımı söylemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…