2016 Aralik tup bebek

Sagolun cevaplariniz icin.ben bebek denemeye basladiktan sonra hiic adet gecikmesi bile yasamadigim icin gebelik testlerine cok uzagim:) o zaman yarin sabahi bekleyeyim mademm

Canlar bana proxy ilacı kim yazmıştı ya bulamıyorum google amcama sordum cinsel gücü artırıcı bir ilaç diyor tamamen bitkisel . Birde proxed var eczacıbaşının onumu demek istediniz bana.
şimdi eşim aradı öğrendim tam adını toz olan proxeed vitaminde de ephynal 300 e vitamini diye geçiyor yanında bir de keçiboynuzu kürü sabah akşam aç karnına

Kızlar bişi sorcam doktorum benden transferin 4. Günü hormon tahlili istedi. e2 434 progesteron 60 çıktı. Ovitrelle iğnenin 3 te birini vur dedi. Size de aynı şeyi yaptırdılar mı. Progesteron çok mu çıkmış. Çatlatma iğnesini neden vurdurdu anlamadım.

Gözün aydın cnm bugun aradılar yarın transfer diye embriyolar iyi görünüyormuş yarın kesin belli olurmuş ne olacağı merak ediyorum bi yarın olsaydı hayırlısıyla:)
Ay oylemi canim
Cok heyecanli ya
Ama sonra beklemek daha zor oluyor :)
Sanirim transfer aramiz 3 gun gibi olacak insaallah

Merhabalar, tüp bebek sürecim boyunca buradaki bilgi ve deneyimlerden faydalandım. Herkese ve tüm paylaşımlara tesekkur ederim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bugün transferim gerçekleşti. Rüya gibi. .. çift embryo yerlestirildi. Hakkımızda hayırlısı... Transfer boyunca dua ettim. Aklıma ne geldiyse. Umarım tutunurlar. Endometrium kalinligi biraz sınırda, embryo hücre bolunmesi de azıcık geri. Deneyim paylaşmak isteyen olursa her şeye açığım. :)

Hakkinizda hayirlisi canim. RABBIM ol der ve olur. Umitvar olmaliyiz.

Insallahh tutunurlarr canimm kac mm rahim peki

Hayırlı olsun inşallah

Canim hic duymadim igne vurduran
Ama bazi de tahlil istoyor onu biliyorum.ozellikle progesteronu isteyip ona gore progestronn igne sayisini arttiran azaltan

Valla hiç bi fikrim Yok çatlama iğnesi enteresan geldi ama acaba sebebi

Ay oylemi canim
Cok heyecanli ya
Ama sonra beklemek daha zor oluyor :)
Sanirim transfer aramiz 3 gun gibi olacak insaallah
Vallahi beklemek zor ama evde oturcam ya iyi geliyor Elazığ'dan Malatya'ya 2-3 günde bir gittim tedavi için çok yoruldum:)

Kızlarr selamm transferimi oldum geldim bende :)))

Hadi kızlar gözünüz aydın aynı sıralar test yapcaz inş hepimizde pozitif sonuç veririz :)

Hayırlısı olsun inşallah canım benimde bgn transferim gerceklesti ama endometrium kalınlığını fln hiç sormadım sadece embriyolarım nasıl dediğimde gayet güzeller a kalitedeler dedi. İnşallah bize tutunurlar bebişlerimizz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…