şimdi eşim aradı öğrendim tam adını toz olan proxeed vitaminde de ephynal 300 e vitamini diye geçiyor yanında bir de keçiboynuzu kürü sabah akşam aç karnınaCanlar bana proxy ilacı kim yazmıştı ya bulamıyorumgoogle amcama sordum cinsel gücü artırıcı bir ilaç diyor tamamen bitkisel . Birde proxed var eczacıbaşının onumu demek istediniz bana.
Ay oylemi canimGözün aydın cnm bugun aradılar yarın transfer diye embriyolar iyi görünüyormuş yarın kesin belli olurmuş ne olacağı merak ediyorum bi yarın olsaydı hayırlısıyla:)
Hade gecmis olsun. Hayirli evlatlarin olsun canim.. Hade bebisinle birlikte dinlenin bugun... SevgilerKızlarr selamm transferimi oldum geldim bende :)))
Hakkinizda hayirlisi canim. RABBIM ol der ve olur. Umitvar olmaliyiz.Merhabalar, tüp bebek sürecim boyunca buradaki bilgi ve deneyimlerden faydalandım. Herkese ve tüm paylaşımlara tesekkur ederim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bugün transferim gerçekleşti. Rüya gibi. .. çift embryo yerlestirildi. Hakkımızda hayırlısı... Transfer boyunca dua ettim. Aklıma ne geldiyse. Umarım tutunurlar. Endometrium kalinligi biraz sınırda, embryo hücre bolunmesi de azıcık geri. Deneyim paylaşmak isteyen olursa her şeye açığım. :)
Aminn canım inşallahhh :)Hade gecmis olsun. Hayirli evlatlarin olsun canim.. Hade bebisinle birlikte dinlenin bugun... Sevgiler
Hayirli olsun insallahhKızlarr selamm transferimi oldum geldim bende :)))
Insallahh tutunurlarr canimm kac mm rahim pekiMerhabalar, tüp bebek sürecim boyunca buradaki bilgi ve deneyimlerden faydalandım. Herkese ve tüm paylaşımlara tesekkur ederim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bugün transferim gerçekleşti. Rüya gibi. .. çift embryo yerlestirildi. Hakkımızda hayırlısı... Transfer boyunca dua ettim. Aklıma ne geldiyse. Umarım tutunurlar. Endometrium kalinligi biraz sınırda, embryo hücre bolunmesi de azıcık geri. Deneyim paylaşmak isteyen olursa her şeye açığım. :)
Amin canım hepimiz için inşallahhhHayirli olsun insallahh
Hadi hayırlısıKızlarr selamm transferimi oldum geldim bende :)))
İnşallah canımmHadi hayırlısı
Hayırlı olsun inşallahMerhabalar, tüp bebek sürecim boyunca buradaki bilgi ve deneyimlerden faydalandım. Herkese ve tüm paylaşımlara tesekkur ederim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bugün transferim gerçekleşti. Rüya gibi. .. çift embryo yerlestirildi. Hakkımızda hayırlısı... Transfer boyunca dua ettim. Aklıma ne geldiyse. Umarım tutunurlar. Endometrium kalinligi biraz sınırda, embryo hücre bolunmesi de azıcık geri. Deneyim paylaşmak isteyen olursa her şeye açığım. :)
Canim hic duymadim igne vurduranKızlar bişi sorcam doktorum benden transferin 4. Günü hormon tahlili istedi. e2 434 progesteron 60 çıktı. Ovitrelle iğnenin 3 te birini vur dedi. Size de aynı şeyi yaptırdılar mı. Progesteron çok mu çıkmış. Çatlatma iğnesini neden vurdurdu anlamadım.
Amin... 8, 1 mm. 7 sınırmış.Insallahh tutunurlarr canimm kac mm rahim peki
Valla hiç bi fikrim Yok çatlama iğnesi enteresan geldi ama acaba sebebiKızlar bişi sorcam doktorum benden transferin 4. Günü hormon tahlili istedi. e2 434 progesteron 60 çıktı. Ovitrelle iğnenin 3 te birini vur dedi. Size de aynı şeyi yaptırdılar mı. Progesteron çok mu çıkmış. Çatlatma iğnesini neden vurdurdu anlamadım.
Vallahi beklemek zor ama evde oturcam ya iyi geliyor Elazığ'dan Malatya'ya 2-3 günde bir gittim tedavi için çok yoruldum:)Ay oylemi canim
Cok heyecanli ya
Ama sonra beklemek daha zor oluyor :)
Sanirim transfer aramiz 3 gun gibi olacak insaallah
Kızlarr selamm transferimi oldum geldim bende :)))
Merhabalar, tüp bebek sürecim boyunca buradaki bilgi ve deneyimlerden faydalandım. Herkese ve tüm paylaşımlara tesekkur ederim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bugün transferim gerçekleşti. Rüya gibi. .. çift embryo yerlestirildi. Hakkımızda hayırlısı... Transfer boyunca dua ettim. Aklıma ne geldiyse. Umarım tutunurlar. Endometrium kalinligi biraz sınırda, embryo hücre bolunmesi de azıcık geri. Deneyim paylaşmak isteyen olursa her şeye açığım. :)
Hayırlısı olsun inşallah canım benimde bgn transferim gerceklesti ama endometrium kalınlığını fln hiç sormadım sadece embriyolarım nasıl dediğimde gayet güzeller a kalitedeler dedi. İnşallah bize tutunurlar bebişlerimizz :)Merhabalar, tüp bebek sürecim boyunca buradaki bilgi ve deneyimlerden faydalandım. Herkese ve tüm paylaşımlara tesekkur ederim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bugün transferim gerçekleşti. Rüya gibi. .. çift embryo yerlestirildi. Hakkımızda hayırlısı... Transfer boyunca dua ettim. Aklıma ne geldiyse. Umarım tutunurlar. Endometrium kalinligi biraz sınırda, embryo hücre bolunmesi de azıcık geri. Deneyim paylaşmak isteyen olursa her şeye açığım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?