2016 Aralik tup bebek

Kızlar bugün 6.günüm ve dayanamadım gittim kan verdim ve sonuç negatif. 6.gun negatifi alıp da sonraki günler pozitifi gören arkadaşlar var mı lütfen yardımcı olun çok kötüyüm şu an.
Ama daha çok erken neden gittin ki kana bile karışmamıştır daha

Kızlar bugün 6.günüm ve dayanamadım gittim kan verdim ve sonuç negatif. 6.gun negatifi alıp da sonraki günler pozitifi gören arkadaşlar var mı lütfen yardımcı olun çok kötüyüm şu an.
Canimm 6 gercekten erkenn modunu dusurmee lutfen

Kızlar ya benim transferim daha yarın
Ama adet olacağım zamanki karın agrım ve stresim var ilaçlar yaparmı böyle sanki akşama adet olcam/(

Ne güzel yazmışsın yüreğine kalemine sağlık. İnsana kötü günler hiç geçmeyecek gibi geliyor sanki hayattaki tüm güzellikler başkasının oluyor gibi geliyor. Şikayet ettiğimiz şeye sonradan şükrediyoruz. Hayat ne garip değil mı. Ben de daha 1 ay önce kanser şüphesinden dolayı uyku uyumuyordum tüp bebek yapmak bile hayaldi ama şimdi de tüp bebek sürecinin stresini yaşıyorum. Ne garip gerçektende.i

Canım senin neye göre iki tane embriyo konuldu yaş kaçtı.
Ve kalınlık dediğin rahim kalılığımı benimde 9 du önümüzdeki günlerde yumurta toplama işlemi olacak
Evet canim rahim kalinligini demek istedim .. Ama guzel 9 mm benimli en 7mm idi..
Benim yasim 37 oyuzden 2 embryo transfer edilecek insaallah...
Senin yasin kac? Ve kac embryo transfer edilecek?

Ama adet olacağım zamanki karın agrım ve stresim var ilaçlar yaparmı böyle sanki akşama adet olcam/(
Canim stres yapma ne olur.. Olmassa transfer oncesi kanina baksinlar belki regli olacagini gosterir... Gerci o konularda pek bilgin yok..
Benimde korktugum seydi erkenden regl olmak yanlız usutmus olabilirmisin opudan sonra sıcak tutman gerekiyor..

Ben antalyay a mümkünse senin bebisi görmeye gelirim artıkTakımı takar geri dönerimKac senedir antalyaya gittiğimden tatile azcık yıldım

gel bebitom başımın üstünde yeriniz var biliyosunuzzzz çok da mutlu olurum takı makı istemem sizin varlıgınız altın değerinde zaten

o bendede oldu canım doktorum normal demişti ban...telaş etmiştim bende adet olcam çat diye gibi geldi bana ama çok şükür olmadı hala da devam ediyor o arada kasık agrıları olmazsın korkma

Arkadaşlar bugün transfer tarihim belli oldu perşembe günü bebisimi alcam Allah'in izniyle yeni yıla bu mutlulukla gircem en azından çok değişik bişeymiş süreç boyunca ilk defa bugün arayıp perşembe günü sabah saat 8de burda ol dediklerinde kendimi tutamadım dizlerimin üstüne çöküp saatlerce ağladım rabbim herkese kuzusunu kucağına almayı nasip eylesin inşallah

Bende bu mesajini okuyunca kendimi tutamadim agladim. Hala da agliyorum.. ALLAHIM bu imtihani kazananlardan eyledin. Dilimize isyan cumlelerini dusurmeden hayir dualariyla anne olmayi nasib etsin. Icim acidi mesajini okuyunca. Bende cok doluyum. Bu 4. Cu denememiz gucumun kalmamasindan korkuyorum. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

hadi bakalım canım hayırlısı ile al gel bebişlerini tutunsun/lar annelerineeeeeeeeeeeeeeeee

canımmm rabbims evdiği kullarını zorlarmıs....4. de nasip edecek sana ben inanıyorum sende inan....

Aminn caniimm.Rabbim bebislerini sana bagislasin saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…