Ama daha çok erken neden gittin ki kana bile karışmamıştır dahaKızlar bugün 6.günüm ve dayanamadım gittim kan verdim ve sonuç negatif. 6.gun negatifi alıp da sonraki günler pozitifi gören arkadaşlar var mı lütfen yardımcı olun çok kötüyüm şu an.
Canimm 6 gercekten erkenn modunu dusurmee lutfenKızlar bugün 6.günüm ve dayanamadım gittim kan verdim ve sonuç negatif. 6.gun negatifi alıp da sonraki günler pozitifi gören arkadaşlar var mı lütfen yardımcı olun çok kötüyüm şu an.
bizim topiğe gel orda başlayalım kutlamaya bebişimmmmmmmmmhatlar karışmışşş ay ne güzel olur vallaaa
Ben antalyay a mümkünse senin bebisi görmeye gelirim artık
Ne güzel yazmışsın yüreğine kalemine sağlık. İnsana kötü günler hiç geçmeyecek gibi geliyor sanki hayattaki tüm güzellikler başkasının oluyor gibi geliyor. Şikayet ettiğimiz şeye sonradan şükrediyoruz. Hayat ne garip değil mı. Ben de daha 1 ay önce kanser şüphesinden dolayı uyku uyumuyordum tüp bebek yapmak bile hayaldi ama şimdi de tüp bebek sürecinin stresini yaşıyorum. Ne garip gerçektende.iIlk spermiyogramdaki 0 yazısını görünce benim hiç cocuğum olamayacak dedim. Bir hafta ne yedim ne uyudum ne güldüm ruh gibi dolastım. Sonra aglamaya basladım aylarca yıllarca her adet zamanimda agladım depresyona girdim. Kullanmadığimız bitkisel ilac igne bal macun kaynatmadığımız ot kalmadı. Maddi manevi çok yıprandık. Esim ameliyat olacak diye son kalan babamın taktigı bilezigimi bozdum. Yeri geldi yemedik para koyduk kenara tup bebek yaptıracaz diye. Zeynep kamil de kosturdum haftalarca rapor pesine. Esim ameliyat oldu spermimiz cikti sukür bozuk olsa da. Raporumu aldım iki ay ugrastan sonra. Bir gece esim trafik kazasi gecirdi araba hurda oldu esimi hastanede buldugum o ani kafasının iki katı şistigini o sedyedeki halini görunce hic birseyin yasamanin bile onemi kalmadı. Şukür ki Rabbim korudu önu arkasi birbirine giren aractan sadece catlakla kurtuldu. Ben vazgectim tedaviye baslamaktan onun bakımını üstlendim kaldir yedir yika derken iyilesmeye başladi ve adet oldum. Ama icimden hic tedavi olmak gelmiyordu zerre kadar. Esim israr etti iyilestim başlayalim diye başladık ve bugun pozitifi aldik.
Hepimiz ayrı dertlerle ugrasıyoruz ve eminim ki siz anlatsanız agzim açik kalacak bu belkide birsey degil. Bu imtihan çok çetin ve bir tek bu da degil daha neler neler var yanında. Ama bunlari niye anlattim ben sakin üzulesiniz diye degil. Ne kadar uzun senelerce sürse de ne kadar acı olsa da sonunda bir yerde bir mutluluk var ve Allaha sıgındikca kaç kez düşsekde o bizi kaldırıyor. Umudunuzu bitirdiginiz yerde o tekrar umut veriyor. Esim olmadiktan sonra çocuğum olmus ne olmamıs ne demeye geliyorsun hayatinda ilk siraya çocugu koymuşken. Hersey geçici. Ve hicbir sey olümden daha acı ve geri dönulmez degil.
Hepinize ayrı ayrı minnettarım insallah en kisa zamanda saglıkla esleriniz ve ailenizle bebislerinize merhaba dersiniz
Canım senin neye göre iki tane embriyo konuldu yaş kaçtı.Hayirlisi olur canim insaallah
Kalinligin kac mm'di canim merak ettim
Ama daha çok erken neden gittin ki kana bile karışmamıştır daha
Canimm 6 gercekten erkenn modunu dusurmee lutfen
Size blastosit mi transfer edildi.Çoğu kişinin bu günlerde kanda çıkıyor ama. Özellikle blastosit olunca daha erken sonuç aliyorlar. Normalde bugünlerde çıkması gerekiyormuş kanda.
EvetSize blastosit mi transfer edildi.
Evet canim rahim kalinligini demek istedim .. Ama guzel 9 mm benimli en 7mm idi..Canım senin neye göre iki tane embriyo konuldu yaş kaçtı.
Ve kalınlık dediğin rahim kalılığımı benimde 9 du önümüzdeki günlerde yumurta toplama işlemi olacak
Canim stres yapma ne olur.. Olmassa transfer oncesi kanina baksinlar belki regli olacagini gosterir... Gerci o konularda pek bilgin yok..Kızlar ya benim transferim daha yarın
Ama adet olacağım zamanki karın agrım ve stresim var ilaçlar yaparmı böylesanki akşama adet olcam/(
Ben antalyay a mümkünse senin bebisi görmeye gelirim artıkTakımı takar geri dönerim Kac senedir antalyaya gittiğimden tatile azcık yıldım
Kızlar ya benim transferim daha yarın
Ama adet olacağım zamanki karın agrım ve stresim var ilaçlar yaparmı böylesanki akşama adet olcam/(
Bende bu mesajini okuyunca kendimi tutamadim agladim. Hala da agliyorum.. ALLAHIM bu imtihani kazananlardan eyledin. Dilimize isyan cumlelerini dusurmeden hayir dualariyla anne olmayi nasib etsin. Icim acidi mesajini okuyunca. Bende cok doluyum. Bu 4. Cu denememiz gucumun kalmamasindan korkuyorum. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsunArkadaşlar bugün transfer tarihim belli oldu perşembe günü bebisimi alcam Allah'in izniyle yeni yıla bu mutlulukla gircem en azından çok değişik bişeymiş süreç boyunca ilk defa bugün arayıp perşembe günü sabah saat 8de burda ol dediklerinde kendimi tutamadım dizlerimin üstüne çöküp saatlerce ağladım rabbim herkese kuzusunu kucağına almayı nasip eylesin inşallah
Arkadaşlar bugün transfer tarihim belli oldu perşembe günü bebisimi alcam Allah'in izniyle yeni yıla bu mutlulukla gircem en azından çok değişik bişeymiş süreç boyunca ilk defa bugün arayıp perşembe günü sabah saat 8de burda ol dediklerinde kendimi tutamadım dizlerimin üstüne çöküp saatlerce ağladım rabbim herkese kuzusunu kucağına almayı nasip eylesin inşallah
Bende bu mesajini okuyunca kendimi tutamadim agladim. Hala da agliyorum.. ALLAHIM bu imtihani kazananlardan eyledin. Dilimize isyan cumlelerini dusurmeden hayir dualariyla anne olmayi nasib etsin. Icim acidi mesajini okuyunca. Bende cok doluyum. Bu 4. Cu denememiz gucumun kalmamasindan korkuyorum. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Aminn caniimm.Rabbim bebislerini sana bagislasin saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh.Arkadaşlar bugün transfer tarihim belli oldu perşembe günü bebisimi alcam Allah'in izniyle yeni yıla bu mutlulukla gircem en azından çok değişik bişeymiş süreç boyunca ilk defa bugün arayıp perşembe günü sabah saat 8de burda ol dediklerinde kendimi tutamadım dizlerimin üstüne çöküp saatlerce ağladım rabbim herkese kuzusunu kucağına almayı nasip eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?