- 27 Kasım 2016
- 579
- 510
- 33
- 46
Hayirlisi olur canim insaallahMerhabalar, tüp bebek sürecim boyunca buradaki bilgi ve deneyimlerden faydalandım. Herkese ve tüm paylaşımlara tesekkur ederim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bugün transferim gerçekleşti. Rüya gibi. .. çift embryo yerlestirildi. Hakkımızda hayırlısı... Transfer boyunca dua ettim. Aklıma ne geldiyse. Umarım tutunurlar. Endometrium kalinligi biraz sınırda, embryo hücre bolunmesi de azıcık geri. Deneyim paylaşmak isteyen olursa her şeye açığım. :)
Canim az degil ki mm insallah sonu cok guzel olur Allahin izniyle nerde tedawi gordunuz ve sorununuz neydiAmin... 8, 1 mm. 7 sınırmış.
Amin canım inşallahh :)Vallahi beklemek zor ama evde oturcam ya iyi geliyor Elazığ'dan Malatya'ya 2-3 günde bir gittim tedavi için çok yoruldum:)
Hadi kızlar gözünüz aydın aynı sıralar test yapcaz inş hepimizde pozitif sonuç veririz :)
Aynen... çok heyecanlı :)Vallahi beklemek zor ama evde oturcam ya iyi geliyor Elazığ'dan Malatya'ya 2-3 günde bir gittim tedavi için çok yoruldum:)
Hadi kızlar gözünüz aydın aynı sıralar test yapcaz inş hepimizde pozitif sonuç veririz :)
Sağolasın canım demekki bi ben transferden sonra çatlatma iğnesi olmuşum.Canim hic duymadim igne vurduran
Ama bazi de tahlil istoyor onu biliyorum.ozellikle progesteronu isteyip ona gore progestronn igne sayisini arttiran azaltan
Ben de sebebini hiç bilmiyorum canım.Valla hiç bi fikrim Yok çatlama iğnesi enteresan geldi ama acaba sebebi
Evet cnm o proxed duzenli 3 ay surede sperm sayisi ve kalitesini arttiriyormus bizim eczacimiz onermisti bize kutusu180tlydi toz icecek kendisininde spermi azmis 10 yil sonra onunla esi hamile kalmisCanlar bana proxy ilacı kim yazmıştı ya bulamıyorumgoogle amcama sordum cinsel gücü artırıcı bir ilaç diyor tamamen bitkisel . Birde proxed var eczacıbaşının onumu demek istediniz bana.
Evet ben de transferden sonra 1.gün35 ünite, 4.gün 35 ünite yaptım. Benimki chromium etken madde aynı. Walla hiç sorgulamiyorum ama listede ne varsa sorgusuz . Burayı okuyunca sizlere şaşırdım herşeyi soruyor biliyor takip ediyorsunuz. Bu biraz iyi biraz kotu aslında. Ben doktor olmama rağmen tabii kadindogumcu değilim onların bildiklerini bilemem ama gercekten hic de sorgulamadimValla hiç bi fikrim Yok çatlama iğnesi enteresan geldi ama acaba sebebi
Canim birazcik baktim boyle yapanlar varmiss e2 dusmesin ve bebis iyice tutunsun diye yapiliyormus senin progesteron az degil sanki bebis sizinle gibi hissettrdi bna.yalniz sunu sakin unutmayin siz lutfen erken test yapmayin cnku catlatma ignesi zaten beta hcg ile ayni yapida o nedenle testleriniz hep pozitif cikacaktr siz dr ne zamn dedyse o zamn test yapin yaniltmasin siziBen de sebebini hiç bilmiyorum canım.
Ben de sebebini hiç bilmiyorum canım.
Ayy ne guzel beraberiz :) haberlesiriz canimSlm cnm benim de perşembe kontrol estrodio kullanmaya devam rahim ölçümü olacak hayirlisiyla
Ewet cok bilmek sorgulamak da kotu ama gercekten bu konuda her seyi bilmek istiyoruzEvet ben de transferden sonra 1.gün35 ünite, 4.gün 35 ünite yaptım. Benimki chromium etken madde aynı. Walla hiç sorgulamiyorum ama listede ne varsa sorgusuz . Burayı okuyunca sizlere şaşırdım herşeyi soruyor biliyor takip ediyorsunuz. Bu biraz iyi biraz kotu aslında. Ben doktor olmama rağmen tabii kadindogumcu değilim onların bildiklerini bilemem ama gercekten hic de sorgulamadim
İnşallah canım yardımcı olmuştur tutunmuştur bebişim.vanım transferden sonra verilen çtlatma iğeleri bebegin tutunmasına ardımcı olsun diye yaptırılıyor diye biliyorum ben...
Tamam canım günümü bekliycem inşallah.C
Canim birazcik baktim boyle yapanlar varmiss e2 dusmesin ve bebis iyice tutunsun diye yapiliyormus senin progesteron az degil sanki bebis sizinle gibi hissettrdi bna.yalniz sunu sakin unutmayin siz lutfen erken test yapmayin cnku catlatma ignesi zaten beta hcg ile ayni yapida o nedenle testleriniz hep pozitif cikacaktr siz dr ne zamn dedyse o zamn test yapin yaniltmasin sizi
İnşallah canım yardımcı olmuştur tutunmuştur bebişim.
bizim topiğe gel orda başlayalım kutlamaya bebişimmmmmmmmm
Bizdede durum sizdeki gibiydi. Ben normal yolla hamile kaldım.hiç belli olmuyor merak etme. Biz keçiboynuzu pekmezi içtik. Süte katıp.Cnm o keçiboynuzlarını ağa dalından mevsiminde kendi ellerimle toplayıp kaynattım bıkmadan her allahın günü, sabah akşam bir bardak içirdim eşime 3 ay boyunca, hiç bir ilerleme sağlayamadık onlarla. Senin ve diğer arkadaşların yazdığı ilaçları araştıracam bakalım belki onların faydası olur bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?