2016 Aralik tup bebek

Hayirlisi olur canim insaallah
Kalinligin kac mm'di canim merak ettim

Canim hic duymadim igne vurduran
Ama bazi de tahlil istoyor onu biliyorum.ozellikle progesteronu isteyip ona gore progestronn igne sayisini arttiran azaltan
Sağolasın canım demekki bi ben transferden sonra çatlatma iğnesi olmuşum.

geçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız

Canlar bana proxy ilacı kim yazmıştı ya bulamıyorum google amcama sordum cinsel gücü artırıcı bir ilaç diyor tamamen bitkisel . Birde proxed var eczacıbaşının onumu demek istediniz bana.
Evet cnm o proxed duzenli 3 ay surede sperm sayisi ve kalitesini arttiriyormus bizim eczacimiz onermisti bize kutusu180tlydi toz icecek kendisininde spermi azmis 10 yil sonra onunla esi hamile kalmis

Valla hiç bi fikrim Yok çatlama iğnesi enteresan geldi ama acaba sebebi
Evet ben de transferden sonra 1.gün35 ünite, 4.gün 35 ünite yaptım. Benimki chromium etken madde aynı. Walla hiç sorgulamiyorum ama listede ne varsa sorgusuz . Burayı okuyunca sizlere şaşırdım herşeyi soruyor biliyor takip ediyorsunuz. Bu biraz iyi biraz kotu aslında. Ben doktor olmama rağmen tabii kadindogumcu değilim onların bildiklerini bilemem ama gercekten hic de sorgulamadim

C
Ben de sebebini hiç bilmiyorum canım.
Canim birazcik baktim boyle yapanlar varmiss e2 dusmesin ve bebis iyice tutunsun diye yapiliyormus senin progesteron az degil sanki bebis sizinle gibi hissettrdi bna.yalniz sunu sakin unutmayin siz lutfen erken test yapmayin cnku catlatma ignesi zaten beta hcg ile ayni yapida o nedenle testleriniz hep pozitif cikacaktr siz dr ne zamn dedyse o zamn test yapin yaniltmasin sizi

Ewet cok bilmek sorgulamak da kotu ama gercekten bu konuda her seyi bilmek istiyoruz ) mumkun mu elbet degil kndimizi durdurmak mumkun mu o da degil )

Tamam canım günümü bekliycem inşallah.

Kızlar bugün 6.günüm ve dayanamadım gittim kan verdim ve sonuç negatif. 6.gun negatifi alıp da sonraki günler pozitifi gören arkadaşlar var mı lütfen yardımcı olun çok kötüyüm şu an.

Bizdede durum sizdeki gibiydi. Ben normal yolla hamile kaldım.hiç belli olmuyor merak etme. Biz keçiboynuzu pekmezi içtik. Süte katıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…