azrass canimmmm bebisten dolayiiiii enerjinnnn nasilll artmiss masallahhhhh gozumdenn kacmiyorrrrrrr )) cok sukur bin sukurrrr
Oylesindir muhtemelen ama bir kac gun enerjin dustu hissettim onu cok, korkudan tedirginlikten sanirim .hep boyle ol insallahhvalla canım mutlaka onunda etkisi vardır ama ben genel olarak enerjik bir tipim zatenbebekte üstüne tuz biber ekledi kız sizi neşelendiricem diye akla karayı seçiyorum her daim
Ayyyhhh canim amin insaallah. Destegin icin cok sagol. Valla gunler gecmio, saatler gecmio. Kendimi dinliyorum, herseyi belirti saniyorum. Aslibda herkesin yapisi farkli kiminde belirti oluyo kiminde olmuyo bunu da biliyorum ama ister istemez aklima gelio...canımmm rabbims evdiği kullarını zorlarmıs....4. de nasip edecek sana ben inanıyorum sende inan....
Ayni gun transfer oluyoruz canimm rabbim bizede nasip etsin insallah bizde anne oluruzArkadaşlar bugün transfer tarihim belli oldu perşembe günü bebisimi alcam Allah'in izniyle yeni yıla bu mutlulukla gircem en azından çok değişik bişeymiş süreç boyunca ilk defa bugün arayıp perşembe günü sabah saat 8de burda ol dediklerinde kendimi tutamadım dizlerimin üstüne çöküp saatlerce ağladım rabbim herkese kuzusunu kucağına almayı nasip eylesin inşallah
Amin canim seninde transferin hayirla sonuclansin. Bebisinle birlikte mutlu mesud gidin evinize...Ayni gun transfer oluyoruz canimm rabbim bizede nasip etsin insallah bizde anne oluruz
Ama gerçekten adet öncesinin aynısı korkuyorum ilaç çok kullanıyoruz belki ondanCanim stres yapma ne olur.. Olmassa transfer oncesi kanina baksinlar belki regli olacagini gosterir... Gerci o konularda pek bilgin yok..
Benimde korktugum seydi erkenden regl olmakyanlız usutmus olabilirmisin opudan sonra sıcak tutman gerekiyor..
Yarın ilk sorum bunu sormak olcam inş dediğiniz gibi normaldir bide ben normalde erken adet olurum zateno bendede oldu canım doktorum normal demişti ban...telaş etmiştim bende adet olcam çat diye gibi geldi bana ama çok şükür olmadı hala da devam ediyor o arada kasık agrılarıolmazsın korkma
Ay canim yaa.. Okuyunca ben bile heyecan yaptim.. İnsaallah bebegin sana simsiki tutunur annesi :) benimde transferim insaallahbu hafta olacak beraber gun sayariz insaallah :)Arkadaşlar bugün transfer tarihim belli oldu perşembe günü bebisimi alcam Allah'in izniyle yeni yıla bu mutlulukla gircem en azından çok değişik bişeymiş süreç boyunca ilk defa bugün arayıp perşembe günü sabah saat 8de burda ol dediklerinde kendimi tutamadım dizlerimin üstüne çöküp saatlerce ağladım rabbim herkese kuzusunu kucağına almayı nasip eylesin inşallah
Saol canimm insallah burdan teker teker guzel haberler vermek nasip olur hepimize allah yar ve yardimcimiz olsunAmin canim seninde transferin hayirla sonuclansin. Bebisinle birlikte mutlu mesud gidin evinize...
Canim sen bendensin yaa.. Doktoruna sor bakalim ne diyecek ben dun soyledim benim 25.ci gun olurum adet diye transfere sikinti olurmu diye sordum yok dedi artik guvenmekten baska birsey yapamiyor insan...Ama gerçekten adet öncesinin aynısı korkuyorum ilaç çok kullanıyoruz belki ondanyarın iptal olcak diye korkuyorum
Yarın ilk sorum bunu sormak olcam inş dediğiniz gibi normaldir bide ben normalde erken adet olurum zatenadetime ortalama 8-9 gün var marketteyim şimdi ananas kivi aldım inş tutunur minnoşlar :)
Ama gerçekten adet öncesinin aynısı korkuyorum ilaç çok kullanıyoruz belki ondanyarın iptal olcak diye korkuyorum
Yarın ilk sorum bunu sormak olcam inş dediğiniz gibi normaldir bide ben normalde erken adet olurum zatenadetime ortalama 8-9 gün var marketteyim şimdi ananas kivi aldım inş tutunur minnoşlar :)
İnşallah olumlu olur sonucun ne kadar güzel bir kızın varmış allah bagışlasın o duKızlar bende ev temizliyorum yarın transferim var fazladan yemek falan yapıyorum malum kızıma yemek yedirmem gerekecek :))) tüm çamaşırları yıkadım ütü yapcam 2 hafta bol dinlenmeli geçsin istiyorum kızım fırsat verirse .. garip bi heyecan ve boşluk var dua istiyorum sizden:) siz hep dualarımdasınız ara ara giremiyorum aklım hep burda kalıyor :) 12 gün geçermi acaba :) sonunda üzülmek istemiyorum testten sonra işe başlıycam umarım ayaklarım yere basmadan işe giderim sevinçten:)
allahım utandırmasın annelerine sıkı sıkı tutunsunlar bebişlerinMerhabalar, tüp bebek sürecim boyunca buradaki bilgi ve deneyimlerden faydalandım. Herkese ve tüm paylaşımlara tesekkur ederim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bugün transferim gerçekleşti. Rüya gibi. .. çift embryo yerlestirildi. Hakkımızda hayırlısı... Transfer boyunca dua ettim. Aklıma ne geldiyse. Umarım tutunurlar. Endometrium kalinligi biraz sınırda, embryo hücre bolunmesi de azıcık geri. Deneyim paylaşmak isteyen olursa her şeye açığım. :)
Transfere gün sayıyorum canm benim nasipse perşembe alcam bebisimisen hangi aşamadasın cnm transfere az mı kaldı? her aşaması stres ya ne olacak diye beklıyoruz inş mükafatını alırırz
Amin canım benim inşallah rabbim kimseyi evlatla sınamasın gerçekten çok zor bazen negatifi düşündükçe buna hazır olmadığımı farkediyorum çünkü ilk ve son olacak benim için eğer olmazsa tamamen yıkılacak tüm hayaller ama kendi kendime bi karar aldım negatifi görsem de sürekli burda olcam dualarimda sizi bulundurcam çünkü suan sizlerden başka anlayanim yokmuş gibi geliyorBende bu mesajini okuyunca kendimi tutamadim agladim. Hala da agliyorum.. ALLAHIM bu imtihani kazananlardan eyledin. Dilimize isyan cumlelerini dusurmeden hayir dualariyla anne olmayi nasib etsin. Icim acidi mesajini okuyunca. Bende cok doluyum. Bu 4. Cu denememiz gucumun kalmamasindan korkuyorum. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Hadi hayirlisiyla al gel cnm ins pozitfide gorursun az kalmis senin ne guzelTransfere gün sayıyorum canm benim nasipse perşembe alcam bebisimi
Ayy inşallah kuzucum inşallah sürekli seni takip ediyodum zaten mutlu haberini gördüm bugün çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah tez zamanda kucağına da alırsın canm benimhadi bakalım canım hayırlısı ile al gel bebişlerini tutunsun/lar annelerineeeeeeeeeeeeeeeee
Saol canm benim darısı sana inşallah dualarimdasin her zamanAminn caniimm.Rabbim bebislerini sana bagislasin saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh.
Ayy inşallah canm benm sen nerde oluyosun:) beraber gün saycaz desene :)Ayni gun transfer oluyoruz canimm rabbim bizede nasip etsin insallah bizde anne oluruz
Allah razı olsun canm benim inşallah seninde bebisin tutunurda kucagimiza alacağımız günüde birlikte sayarız:)Ay canim yaa.. Okuyunca ben bile heyecan yaptim.. İnsaallah bebegin sana simsiki tutunur annesi :) benimde transferim insaallahbu hafta olacak beraber gun sayariz insaallah :)
Saolasin kuzucum inşallah darısı sana çok teşekkür ederim:)Hadi hayirlisiyla al gel cnm ins pozitfide gorursun az kalmis senin ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?