2016 Aralik tup bebek

azrass canimmmm bebisten dolayiiiii enerjinnnn nasilll artmiss masallahhhhh gozumdenn kacmiyorrrrrrr)) cok sukur bin sukurrrr

valla canım mutlaka onunda etkisi vardır ama ben genel olarak enerjik bir tipim zaten bebekte üstüne tuz biber ekledi kız sizi neşelendiricem diye akla karayı seçiyorum her daim

valla canım mutlaka onunda etkisi vardır ama ben genel olarak enerjik bir tipim zaten bebekte üstüne tuz biber ekledi kız sizi neşelendiricem diye akla karayı seçiyorum her daim
Oylesindir muhtemelen ama bir kac gun enerjin dustu hissettim onu cok, korkudan tedirginlikten sanirim .hep boyle ol insallahh

canımmm rabbims evdiği kullarını zorlarmıs....4. de nasip edecek sana ben inanıyorum sende inan....
Ayyyhhh canim amin insaallah. Destegin icin cok sagol. Valla gunler gecmio, saatler gecmio. Kendimi dinliyorum, herseyi belirti saniyorum. Aslibda herkesin yapisi farkli kiminde belirti oluyo kiminde olmuyo bunu da biliyorum ama ister istemez aklima gelio...
Mesela yransfer oldugum gunden beri hep inceden inceden regl sancisi gibi sancilarim var 1-2 kere de siddetli olarak vurdu. Bi de normalde sabaha kadar hic wc ye gitmeyen ben gecede 2-3 kere gidiyirum. Bilmiom kafam allak bullak. En iyi rahatlatan sey bu topiklerdeki mesajlari okumak. Terapi gibi gelio ve zamani anlamiyorum mesajlari okurken. Iyiki varsiniz.

Ayni gun transfer oluyoruz canimm rabbim bizede nasip etsin insallah bizde anne oluruz

Ama gerçekten adet öncesinin aynısı korkuyorum ilaç çok kullanıyoruz belki ondan yarın iptal olcak diye korkuyorum
o bendede oldu canım doktorum normal demişti ban...telaş etmiştim bende adet olcam çat diye gibi geldi bana ama çok şükür olmadı hala da devam ediyor o arada kasık agrıları olmazsın korkma
Yarın ilk sorum bunu sormak olcam inş dediğiniz gibi normaldir bide ben normalde erken adet olurum zaten adetime ortalama 8-9 gün var marketteyim şimdi ananas kivi aldım inş tutunur minnoşlar :)

Ay canim yaa.. Okuyunca ben bile heyecan yaptim.. İnsaallah bebegin sana simsiki tutunur annesi :) benimde transferim insaallahbu hafta olacak beraber gun sayariz insaallah :)

Canim sen bendensin yaa.. Doktoruna sor bakalim ne diyecek ben dun soyledim benim 25.ci gun olurum adet diye transfere sikinti olurmu diye sordum yok dedi artik guvenmekten baska birsey yapamiyor insan...

Yaa bu arada benim igne yerlerim cok aciyor.. Kacalarim

Canım bence ilaçlardan oluyor.
Benimde yumurta toplama öncesi adet ağrısı ve göğüslerimde şişlik ağrı hissettim.
Ama transferden sonra göğüslerimin ağrısıda şişliğide geçti.
Adet ağrım hala devam ediyor.
Yine sor sen kafanda soru işaretleri kalmasın.bizede söyle bakalım sebebi neymiş.
Ama rahat ol dr.lar bilir işini

İnşallah olumlu olur sonucun ne kadar güzel bir kızın varmış allah bagışlasın o du
allahım utandırmasın annelerine sıkı sıkı tutunsunlar bebişlerin
İlk denememi yaş kaç merkez neresi sorun neydi ayyyy Çok soru sordummm

Amin canım benim inşallah rabbim kimseyi evlatla sınamasın gerçekten çok zor bazen negatifi düşündükçe buna hazır olmadığımı farkediyorum çünkü ilk ve son olacak benim için eğer olmazsa tamamen yıkılacak tüm hayaller ama kendi kendime bi karar aldım negatifi görsem de sürekli burda olcam dualarimda sizi bulundurcam çünkü suan sizlerden başka anlayanim yokmuş gibi geliyor

hadi bakalım canım hayırlısı ile al gel bebişlerini tutunsun/lar annelerineeeeeeeeeeeeeeeee
Ayy inşallah kuzucum inşallah sürekli seni takip ediyodum zaten mutlu haberini gördüm bugün çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah tez zamanda kucağına da alırsın canm benim

Ay canim yaa.. Okuyunca ben bile heyecan yaptim.. İnsaallah bebegin sana simsiki tutunur annesi :) benimde transferim insaallahbu hafta olacak beraber gun sayariz insaallah :)
Allah razı olsun canm benim inşallah seninde bebisin tutunurda kucagimiza alacağımız günüde birlikte sayarız:)

Ya kızlar bugün başınızı baya ağrıttım ben test gününü göremiycem sanırım. Adet olacak gibi kasık ağrım başladı kaç gündür hiç bişey yoktu çok korkuyorum. Adet mi olacam acaba.normalde 24-25günde bir adet oluyorum.Of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…