Aynen canimm beraber gun sayicaz :) bahceci umuttayim benAyy inşallah canm benm sen nerde oluyosun:) beraber gün saycaz desene :)
Çıkmaz ki 11.günde. Beta hcg idrara geçmiyor o zaman. Kanda bile çok çok azKızlar dualarınız iyi dilekleriniz için Allah razı olsun testi yaptım bugün 11. Günüm dr bana 15. Gün kan testi yapmamı söylemişdi idrarda kocaman bir negatif çıktı yine olmadı bana nasip olmuycak galiba
Kızlar bugün 6.günüm ve dayanamadım gittim kan verdim ve sonuç negatif. 6.gun negatifi alıp da sonraki günler pozitifi gören arkadaşlar var mı lütfen yardımcı olun çok kötüyüm şu an.
Kız bende 6.günümde bel ağrısı karın ağrısı bile lekelenme oldu ağladım aha adet oluyorum diye şimdilik bişi yok çarşamba test günüm oluyor o his hepimizde korkma çok olursa doktorunu araYa kızlar bugün başınızı baya ağrıttım ben test gününü göremiycem sanırım. Adet olacak gibi kasık ağrım başladı kaç gündür hiç bişey yoktu çok korkuyorum. Adet mi olacam acaba.normalde 24-25günde bir adet oluyorum.Of of
Kız bende 6.günümde bel ağrısı karın ağrısı bile lekelenme oldu ağladım aha adet oluyorum diye şimdilik bişi yok çarşamba test günüm oluyor o his hepimizde korkma çok olursa doktorunu araYa kızlar bugün başınızı baya ağrıttım ben test gününü göremiycem sanırım. Adet olacak gibi kasık ağrım başladı kaç gündür hiç bişey yoktu çok korkuyorum. Adet mi olacam acaba.normalde 24-25günde bir adet oluyorum.Of of
Hadi inşallah canm benm ya Allah'in izniyle pozitifide görürüz inşallah sen ben ve G Gurbetkusu79 ile birlikte güzel sonucu buraya büyük harflerle yazabilirizAynen canimm beraber gun sayicaz :) bahceci umuttayim ben
Hadi canm ya banada dedi ki perşembe günü gelince 2 saat önceden yapcaz 2 saat sonrada transferi yapcaz dedi sizinki niye o kadar pahalı demiski anlamadım araştırdım normalde çoğu yerde 600 yazıyor zatenBende çok merak ediyorum gebelik aşısını banada 900 lira dediler transferden 1 gün önce yapılıyormuş
Sonucum 0.47 kızlar.. anneler hisseder demiştim hislerimde yanılmam kolay kolay olmadığını taa basından hissettim ama dillendirmedimCan'larım sabah doya doya uzuldum agladım emindim sonuca Rabb'im beterinden korusun verdiğine de vermediğine de şükürler olsun yavrumu esimi ailemi bana bagislasin .. nankör olmaktan beni korusun .. En kısa surede Dr gidicem yeniden baslar
Miyim bekler miyim bilmiyorum esimle karar vericez buna .. Sizin guzel haberlerinizi takipte olucam Allah'a emanet olun hepiniz cok destek oldunuz cok rahatlattınız evvela hic tatmayanlara sonra ikinci evlat hasretiyle yanan herkesin hasreti biran once bitsin Can'larım ..
Canim dilfezamm Rabbim cok gecmeden saglikla nasip etsin meleklerini insallahSonucum 0.47 kızlar.. anneler hisseder demiştim hislerimde yanılmam kolay kolay olmadığını taa basından hissettim ama dillendirmedimCan'larım sabah doya doya uzuldum agladım emindim sonuca Rabb'im beterinden korusun verdiğine de vermediğine de şükürler olsun yavrumu esimi ailemi bana bagislasin .. nankör olmaktan beni korusun .. En kısa surede Dr gidicem yeniden baslar
Miyim bekler miyim bilmiyorum esimle karar vericez buna .. Sizin guzel haberlerinizi takipte olucam Allah'a emanet olun hepiniz cok destek oldunuz cok rahatlattınız evvela hic tatmayanlara sonra ikinci evlat hasretiyle yanan herkesin hasreti biran once bitsin Can'larım ..
o ağrı bende de var canım.ayaktayken oluyoe özellikle.ağrıyınca korkup hemen yatıyorumYa kızlar bugün başınızı baya ağrıttım ben test gününü göremiycem sanırım. Adet olacak gibi kasık ağrım başladı kaç gündür hiç bişey yoktu çok korkuyorum. Adet mi olacam acaba.normalde 24-25günde bir adet oluyorum.Of of
Sonucum 0.47 kızlar.. anneler hisseder demiştim hislerimde yanılmam kolay kolay olmadığını taa basından hissettim ama dillendirmedimCan'larım sabah doya doya uzuldum agladım emindim sonuca Rabb'im beterinden korusun verdiğine de vermediğine de şükürler olsun yavrumu esimi ailemi bana bagislasin .. nankör olmaktan beni korusun .. En kısa surede Dr gidicem yeniden baslar
Ayy inşşş arkadaşımÇıkmaz ki 11.günde. Beta hcg idrara geçmiyor o zaman. Kanda bile çok çok az
Canim stres yapma ne olur kasik agrisi olmasi normal oluyor,bende senin gibi 24-25 gunde oluyorum ayni korkuyu aslinda bende yasiyorum veYa kızlar bugün başınızı baya ağrıttım ben test gününü göremiycem sanırım. Adet olacak gibi kasık ağrım başladı kaç gündür hiç bişey yoktu çok korkuyorum. Adet mi olacam acaba.normalde 24-25günde bir adet oluyorum.Of of
Oncelikle kocaman amiiin diyorum.. İkinci evlat hasretide baska oluyorSonucum 0.47 kızlar.. anneler hisseder demiştim hislerimde yanılmam kolay kolay olmadığını taa basından hissettim ama dillendirmedimCan'larım sabah doya doya uzuldum agladım emindim sonuca Rabb'im beterinden korusun verdiğine de vermediğine de şükürler olsun yavrumu esimi ailemi bana bagislasin .. nankör olmaktan beni korusun .. En kısa surede Dr gidicem yeniden baslar
Merhaba arkadaşım. Allah hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah.e vitamini ve proxy nedir? Nerden temin edebilirizeşimin sperm kalitesi %1 di hareketlilik yoktu benim doktorum doğal e vitamini ve proxy yazdı ayrıca hergün keçiboybuzu özü yaptım içirdim sabah akşam ve inanılması güç ama 19 milyon spermi vardı %1 ileri hızlı hasarsız 64 milyona çıktı ve %50 ileri hızlı ve hasarsız doktor aynen pürüssüz spermleriniz bu ay dedi fakat aşılama yaptırmıştık negatifbakalım bu ay tüp deniyoruz inşallah allah yüzümüzü güldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?