- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Bende yarın vericem kanı çarşambaya kalbim dayanmıcak sabahı nasıl edicem bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsunDedigim gibi dayanamadim yaptim predictoru sonuc negatif.25in ustundeyse hcg gosteriyomus.yarin 10.gun 12yi beklemeden kan vercem cikarsa cikar ztn..mutlu muyum?hayir..mutsuz muyum? Yarinki kanda negatif deger gorursem mutsuz olucam evet..cidden zormus tup bebek isi.
Kizlar tutmasa bile adet olmuyoruzz kullandigimiz ilaclardannnn o korkuyu atinnn ustunuzdennnCanim stres yapma ne olur kasik agrisi olmasi normal oluyor,bende senin gibi 24-25 gunde oluyorum ayni korkuyu aslinda bende yasiyorum ve @minikgelin de ayni korkuyor yasiyor.. İnsaallah bebeginin tutunma agrisidir :)
Insallah guzel sonuclar ediniriz.bgn 25 olsaydi idrarda cikicakti ama persembe kan tahlilinde 200 cikardi o zaman.belki de bugun 20 filandie he olamaz mi:) zugurt tesellisi mi bilmiyom ama cok bi yikilamadim.arkadasim regli 10gun gecince yapmisti 72 cikmisti.benm normale gore 3 gun gecikti henuz..bilemeyiz allahm cok mu safim:)Bende yarın vericem kanı çarşambaya kalbim dayanmıcak sabahı nasıl edicem bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Sagol cnm insaallah .. Suan da siz hamile olabilirsiniz üzmeyin negatif sonuçları okuyunca lutfenkendini bırakma canım maddi gücünüz imkan verirse tekrarla en kısa zamanda inşallah sende kavusursun bebeğine suan çok kötü oldum
Amiiin cnmCanim dilfezamm Rabbim cok gecmeden saglikla nasip etsin meleklerini insallah
Evet cnm şükürler olsun.. İnsaallah kendiliginden gelir yavrum dualarim sizlerleCanım Rabbimden ümit kesilmez.bakarsın kendiliğinden çıkıp gelir minik yavrun.
Biraz toparlan dondurulmuşların varsa onları denersin canım.Allah seni yavruna bağışlasın ne güzel bi tane çocuğun var.
Oda şükür sebebi
Daha transferim gerçekleşmedi ama biliyorum bende negatifi gorcem canm benim asıl sen kendini üzme kendine çok dikkat et olur muSagol cnm insaallah .. Suan da siz hamile olabilirsiniz üzmeyin negatif sonuçları okuyunca lutfen
Amiiin cnm
Amiiin dualarim
Sizinle
Evet cnm şükürler olsun.. İnsaallah kendiliginden gelir yavrum dualarim sizlerle
Ne bilim yaa burda blastosit transferlerinin erken sonuç verdiğini okudum. 5-7 gün içinde yukselmeye başlıyormuş hcg. Bende küçücük bi yükselme bile yok. O yüzden çok üzüldüm. Ama hemşireye konuştum kesin sonucu cuma günü öğreneceğiz. Şimdilik ağlamayı bıraktım cumayı bekliyorum. Hayırlısı neyse o olsun. 2 embriyom daha var olmazsa onları deneyeceğiz. Dualarınızı bekliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.Tabiki de var hatta daha yeni okudum 3 mu 4 mu ne cikmis. Hemsire negatif demis. Simdi artti katlandi l. Zaten pozitif cikmasi sasirtirdi. Aferin canim boyle kendinizi strese sokuyosunuz sonra olacagi varsa da stresten gidiyo allah korusun.
Tatlimm guzel msjlarr yolla evrenee guzel olacak insallahhh aminDaha transferim gerçekleşmedi ama biliyorum bende negatifi gorcem canm benim asıl sen kendini üzme kendine çok dikkat et olur mu
Uzuldum cnm ya hayirlisi tabi ins enkisa zmnda gebelik yasarsn kendiliginden gelir Bakarsin. Tup bebekten snra hamile kalan da okudum. Sen evladina sarilip uzuntunu teselliye cevireblrsn bizim gbi ilk cocugu bekleyenlere daha zorSonucum 0.47 kızlar.. anneler hisseder demiştim hislerimde yanılmam kolay kolay olmadığını taa basından hissettim ama dillendirmedimCan'larım sabah doya doya uzuldum agladım emindim sonuca Rabb'im beterinden korusun verdiğine de vermediğine de şükürler olsun yavrumu esimi ailemi bana bagislasin .. nankör olmaktan beni korusun .. En kısa surede Dr gidicem yeniden baslar
Miyim bekler miyim bilmiyorum esimle karar vericez buna .. Sizin guzel haberlerinizi takipte olucam Allah'a emanet olun hepiniz cok destek oldunuz cok rahatlattınız evvela hic tatmayanlara sonra ikinci evlat hasretiyle yanan herkesin hasreti biran once bitsin Can'larım ..
Canim proxeed plus sperm harektlilihu ve morfolojisi icin veriliyor eczanelerde var 1 kutyda 3o tane var dr esime gunde 2 tane ic demiati 2kutuya 285lira verdim gecen sali.e vitamini de yine erkskler icin ozellikle veriliyorMerhaba arkadaşım. Allah hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah.e vitamini ve proxy nedir? Nerden temin edebiliriz
Deilsin canim dediklrrin mantiksz gelmiyorInsallah guzel sonuclar ediniriz.bgn 25 olsaydi idrarda cikicakti ama persembe kan tahlilinde 200 cikardi o zaman.belki de bugun 20 filandie he olamaz mi:) zugurt tesellisi mi bilmiyom ama cok bi yikilamadim.arkadasim regli 10gun gecince yapmisti 72 cikmisti.benm normale gore 3 gun gecikti henuz..bilemeyiz allahm cok mu safim:)
Ay hadi inşallah kuzucum benm ağzından bal damlıyo resmenTatlimm guzel msjlarr yolla evrenee guzel olacak insallahhh amin
Anladım canımm teşekkür ederim.Ne yapacağımızı şaşırıyoruz artık. Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah.Canim proxeed plus sperm harektlilihu ve morfolojisi icin veriliyor eczanelerde var 1 kutyda 3o tane var dr esime gunde 2 tane ic demiati 2kutuya 285lira verdim gecen sali.e vitamini de yine erkskler icin ozellikle veriliyor
Yaşadıkların bende de olmuştu canım. Test günü 12.gün işe başlamıştım. Ve işim akşama kadar insanlarla. Önüme gelen her insan için ayrı sinirlendim kimseyi kaldıramadım. Müdürümün laflarına alındım. Derken ben bir hafta daha rapor aldım. Baktım sinir stres tavan. Şuan kese ve kalp için gün bekliyorum. Rabbim pozitifi nasip etsin sana da. Demem o ki bu stresle ekstra iş stresi hiç çekilmiyor. Perşembe iş başı yapacagım. Şimdiden düşününce kalbim çarpıyor. Antidepresan demişsin dr izin veriyor mu bu dönemdeBen bugün 9 gün aradan sonra (transferimi de 9 gün geçti) işe başladım. Aman Allah'ım evde herşey güllük gülistanlıktı. Kayınvalidem gelmişti eğlenceli geçti. El işleri yaptım Yeni hobiler edindim. Ama işe başlayınca duygusallık ve sinir tavan yaptı. Yıl sonu zaten yapmam gereken iş çok olmasına rağmen herkes anlayışlı ve yardımseverken bilgisayarın yavaş çalışması yüzünden ki yavaş değil çalıştığım dosyalar çok büyük sinir krizi geçirdim bi saat ağladım iş yerinde. Nasıl olacak bilmiyorum üstelik antidepresan da alıyorum
canimm insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin allah ikinci denemende nasip eder insallahSonucum 0.47 kızlar.. anneler hisseder demiştim hislerimde yanılmam kolay kolay olmadığını taa basından hissettim ama dillendirmedimCan'larım sabah doya doya uzuldum agladım emindim sonuca Rabb'im beterinden korusun verdiğine de vermediğine de şükürler olsun yavrumu esimi ailemi bana bagislasin .. nankör olmaktan beni korusun .. En kısa surede Dr gidicem yeniden baslar
Miyim bekler miyim bilmiyorum esimle karar vericez buna .. Sizin guzel haberlerinizi takipte olucam Allah'a emanet olun hepiniz cok destek oldunuz cok rahatlattınız evvela hic tatmayanlara sonra ikinci evlat hasretiyle yanan herkesin hasreti biran once bitsin Can'larım ..
Hayir da daha hassasmis normal testlerden.adet 1 gun gecince gosteriyomus.ama aciklamasinda hcg 25 ve uzeri ise gosteriyo yaziyor.bunyeye gore degisir belki ay su an guluyorum aglancak halime sanirim ama olsun daha kan yaptirmadim no cry:))Deilsin canim dediklrrin mantiksz gelmiyorpki predictor erken gebelik mi
Canım inşallah kendiliğinden gelir mucizen hiç tedaviye gerek kalmaz. Karamsar olma. Şükret sen annelik duygusunu yaşıyorsun tesellin var.oysa bizler için büyük şükür sebebi bu.hayalini yaşıyoruz sadece. Yavrunun kardeş özlemi de en kısa sürede biter inşallah.Sonucum 0.47 kızlar.. anneler hisseder demiştim hislerimde yanılmam kolay kolay olmadığını taa basından hissettim ama dillendirmedimCan'larım sabah doya doya uzuldum agladım emindim sonuca Rabb'im beterinden korusun verdiğine de vermediğine de şükürler olsun yavrumu esimi ailemi bana bagislasin .. nankör olmaktan beni korusun .. En kısa surede Dr gidicem yeniden baslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?