Hadi canm ya banada dedi ki perşembe günü gelince 2 saat önceden yapcaz 2 saat sonrada transferi yapcaz dedi sizinki niye o kadar pahalı demiski anlamadım araştırdım normalde çoğu yerde 600 yazıyor zaten
Amin canim.ewet gercekten oule bir seylerr yapmak istiyoruz hep...Anladım canımm teşekkür ederim.Ne yapacağımızı şaşırıyoruz artık. Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah.
Hayir da daha hassasmis normal testlerden.adet 1 gun gecince gosteriyomus.ama aciklamasinda hcg 25 ve uzeri ise gosteriyo yaziyor.bunyeye gore degisir belki ay su an guluyorum aglancak halime sanirim ama olsun daha kan yaptirmadim no cry:))
Ben varım yumurta çok bizde ama kısmet işte rabbim ol deyince oluyor seninkide hayırlı olsun inşallahMerhabalar;
Bende bugün tedaviye başladım hayırlısıyla...
Pkoluyumm 27 yaşındayım
Gonal f 150 ünite olarak başladı doktor....
Doktor pkolu hastalarda şansımız yüksek oluyor dedi. Eşimde sorun yok.
Pkolu olupta tedavisi devam eden var mı?
Hosgeldin canim banada hafif pko var demisti bende senin gibi 150yle basladim oylede devam ettim 12 yumurtam topladi simdi transfer olmayi bekliyorumm tedavin hayirli olsunMerhabalar;
Bende bugün tedaviye başladım hayırlısıyla...
Pkoluyumm 27 yaşındayım
Gonal f 150 ünite olarak başladı doktor....
Doktor pkolu hastalarda şansımız yüksek oluyor dedi. Eşimde sorun yok.
Pkolu olupta tedavisi devam eden var mı?
Amin inşallah hep güzel haberler gelsin inşallahAyy ne guzel beraberiz :) haberlesiriz canimguzel haberler dilegiyle
Ayyy hadi hayırlısı olsun inşallah ne güzel alıcan kuzunu inşallah sıkı sıkı tutunsun sana minnoşun benim de daha perşembe belli olacak transfer tarihiArkadaşlar bugün transfer tarihim belli oldu perşembe günü bebisimi alcam Allah'in izniyle yeni yıla bu mutlulukla gircem en azından çok değişik bişeymiş süreç boyunca ilk defa bugün arayıp perşembe günü sabah saat 8de burda ol dediklerinde kendimi tutamadım dizlerimin üstüne çöküp saatlerce ağladım rabbim herkese kuzusunu kucağına almayı nasip eylesin inşallah
Ne bileyim canım batma gibi değil bildiğin adet arısı ama biraz geçti çok şükür inşallah dediğin gibidir. Pozitif olanların böyle ağrısı oldumu acaba?Canim stres yapma ne olur kasik agrisi olmasi normal oluyor,bende senin gibi 24-25 gunde oluyorum ayni korkuyu aslinda bende yasiyorum ve @minikgelin de ayni korkuyor yasiyor.. İnsaallah bebeginin tutunma agrisidir :)
İnşallah bişey yoktur biraz akıntıda var sanırım sürekli tuvalete gidiyorum korkudan adet mi oldum diye çok zormuş yao ağrı bende de var canım.ayaktayken oluyoe özellikle.ağrıyınca korkup hemen yatıyorum
Benim de bildiğin sökülmeye çalışıyo gibi ağrısı biraz azaldı çok şükür çok korkuyorum hasta olursam diyeKız bende 6.günümde bel ağrısı karın ağrısı bile lekelenme oldu ağladım aha adet oluyorum diye şimdilik bişi yok çarşamba test günüm oluyor o his hepimizde korkma çok olursa doktorunu ara
benim akıntım hiç yok canım.İnşallah bişey yoktur biraz akıntıda var sanırım sürekli tuvalete gidiyorum korkudan adet mi oldum diye çok zormuş ya
Benim akıntım da o jelden dolayı oluyor sanırım. Allahım inşallah sıpalar tutunmaya çalışıyordur bizede o yüzden oluyordur bu ağrılar.benim akıntım hiç yok canım.
Biraz önce vajinal jelimi kullandım.10 15 dk sonra bi öksürdüm bişey akmaya başladı.adet kanı sandım
Eyvah dedim bitti herşey gitti.
Jelim aktı ama o an ufak çaplı bi kalp krizi geçirdim
benim akıntım hiç yok canım.
Biraz önce vajinal jelimi kullandım.10 15 dk sonra bi öksürdüm bişey akmaya başladı.adet kanı sandım
Eyvah dedim bitti herşey gitti.
Jelim aktı ama o an ufak çaplı bi kalp krizi geçirdim[/QUOTE
Kizlar benim ilaclar arasinda jel yok bi ignem var sadece progestan.
Akintim var, cok degil ama yesilimsi bi renk! ???? Iyi mi kotu mu bilemedim
Canım maşallah 10 tane çok güzel sayı benim 5 tane 5ide bir tüpte donduruldu o yüzden hepsini çözecek tahminen 1 2 tane gider diyo 5.güne inşallah şansım dönerde 4 tane gider 5.güne o zaman dondurulmuş embriyo da kalır ama çok az bir ihtimal yüzde 15 sadece gerçi 1 2 tane gitsin bana evlat olsun hayırlısı ile başka da ne istiyimki rabbim hepimizin Yardımcısı olsun çok korkuyorum cokkkk ya bu tedavinin her şeyi stressss doğal yoldan hamile kalanlar nasıl şanslilarrr bir bilselerCanim insallah insallahbunu hepimiz icin yurekten diliyorum allah anneligi yasatsin hepimize benim 10 tane dondurulmus oldu canim sanirim doktor hepsini cozdurmeyecekmis oyle soylemisti
Kizlar benim ilaclar arasiinda jel yok. Progestan igne var sadece. Yesilimsi akintim oluyo biraz, iyi mi kotu mu bu durum bilemedimBenim akıntım da o jelden dolayı oluyor sanırım. Allahım inşallah sıpalar tutunmaya çalışıyordur bizede o yüzden oluyordur bu ağrılar.
Benim 33 canım Perşembe yine kontrolüm var pazartesi yumurtalarım toplanacak büyük ihtimalle hakkımızda hayırlısıEvet canim rahim kalinligini demek istedim .. Ama guzel 9 mm benimli en 7mm idi..
Benim yasim 37 oyuzden 2 embryo transfer edilecek insaallah...
Senin yasin kac? Ve kac embryo transfer edilecek?
Doktoruna söyle istersen bi canm zaten özel olduğu için emin ol hasta kaybetmek istemiyorlar o yüzden indirim yaparlar diye düşünüyorumBilmiyorum cnm ben tedavim baya tuzlu 10bini geçecek
Aynen kuzum ALLAH'imin izniyle alcam inşallah hadi bi an önce seninkide belli olsunda beraber gidip alalım kuzularimiziAyyy hadi hayırlısı olsun inşallah ne güzel alıcan kuzunu inşallah sıkı sıkı tutunsun sana minnoşun benim de daha perşembe belli olacak transfer tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?