2016 Aralik tup bebek

Aynen kuzum ALLAH'imin izniyle alcam inşallah hadi bi an önce seninkide belli olsunda beraber gidip alalım kuzularimizi
Ayyy yeminle zaman çabucak geçsin de alayım istiyorum kuzucugumu zaman sanki geçmiyor bu arada bana gebelik aşısı değil de serum var dedi dr 600 lira belki aynı şeydir sadece biri aşı biri serum dr dedi gebelik oluşması için şansın artar birde vücut embriyoyu yabancı görüp dışarı atmaz artık bakalım rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın inşallah

Merhaba arkadaşım. Allah hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah.e vitamini ve proxy nedir? Nerden temin edebiliriz
E vitamini dogal olacak 300 lük ve proxeed toz halinde olan bi vitamin eczanede satılıyor canım fakat biraz maliyetli malesef ama işe yarıyor gerçekten

Benim hala kasıklarımda batma var göğüslerim şiş acıyor uyku hali halsizlik bel ağrısı oluyor belirti çok aradım ama nasip değilmiş idrar testimde negatifi gördüğmü kimseye demedim diyemedim belki buna hazır değildim bilmiyorum 2 denememdede daha güçlüydüm her yeni transferde daha güçsüzleşiyormuş zoruma en çok giden bende herşey normal hsg yapıldı tertemiz dedi çizik atıldı 5. Gün embriosu koydu kalitesi iyi dedi her transferde oldu bu sefer dedim ne gerekliyse yedim içtim her anım Rabbime dua etmekle geçti yalvardım ama Rabbim bana nasip etmedi Allah kimseyi bununla sınamasın yavrularınıza sımsıkı sarılın onlarda size sımsıkı sarılsın Allah gönlünüze göre versin

Sende kendimi gördüm büyük umuylarla ilk denemem olacak bir daha yaptırma şansım bilmiyorum olur mu nrgatif olursa bende hazırlamalıyım kendimi elimden gelemizden geleni yapıp tevekkül edicez tapılacak başka bir şey yok

Kizlar benim ilaclar arasiinda jel yok. Progestan igne var sadece. Yesilimsi akintim oluyo biraz, iyi mi kotu mu bu durum bilemedim
İğne ben de yok jel ve yuvarlak hap şeklinde progesteron var belki iğne ile eşderğerdedir hepsi

.. zge83 kan testi yaptınmı? şimdi sana boş avuntu gibi gelebilir haliyle söylediklerimiz ama gerçekten idrarda çıkmayıp kanda sonuç alan çok kişi var be arkadaşım .Kaç yaşındasınki hemen pes ediyosun toparlanır birdaha denersin Allah'ın izniyle bakarsın kendiliğinden oluverir , ben inanıyorum ve de şahit olduğum çok durum var bu uğurda mücadele veren herkes er yada geç vakti saati gelince o yüce duyguyu tadıp yavrusunu kucaklayacak ..

İnsaallah cnm Allah razı olsun guzel Dilek'lerin icin .. Yazmaz miyim insaallah guzel
Haberler veririm size :)
Oncelikle kocaman amiiin diyorum.. İkinci evlat hasretide baska oluyor ama hic olmayanlarinda cok cok daha farkli..
Canim hissetmissin diyorsun neden o hissiyatlara kapildin acaba? Rabbim insaallah evladina ikiz ikiz kardes nasip eder..
Amiiiiin insaallah hayirlisi olsun tek dileğim .. Sizlerin guzel haberlerini bekliyor olucam
Evet cnm uzuldum agladım rahatladım ama şükrettim var olanlara verdiklerine hayatta şükredecek cok şeyim
Varken simdi bu isteisgim olmadi diye isyan edemem yıkılamam bu nankörlük olur ..
Daha transferim gerçekleşmedi ama biliyorum bende negatifi gorcem canm benim asıl sen kendini üzme kendine çok dikkat et olur mu
Can'ım düşünme oyle niye olmasın Kı olur insaallah Rabb'im ol desin tasa can veriyor sana niye vermesin ..
Sagolasin cnm sizi takipteyim umarım sizler guzel haberler verirsiniz bu yolda cok beklemezsiniz ..

Ahh keşke bir mucize olsa ve pozitif haberini versen,ama Rabbim çok büyük bizim imtihanimiz da evlatmış.Ama emin ol bu zamanlari unutturacak bebek ağlama seslerinden uykusuz geçecek gecelerin olacak.İnan zor günlerini unutacaksin ve cok mutlu olacaksın. İnan lütfen inan ve sabret.Rabbim sabredenlerledir.

Bende serum dedim bana yok serum şeklinde değil aşı şeklinde dedi canm transfer günü 8 tüp kan alınacak senden sonra onlar laboratuvar ortamında karışım yapılarak içerisinden birşeyler ayrıştırılacak sonra vajinadan içeri verilecek ve 2 saat sonrada transferin gerçekleşecek dedi canm

Arkadaslar korktugum basima geldi galiba wc ye gittim az once kanamam geldi daha transferim olmadi bu hafta olacakti ... Kizlar nedir acaba ?

Arkadaslar korktugum basima geldi galiba wc ye gittim az once kanamam geldi daha transferim olmadi bu hafta olacakti ... Kizlar nedir acaba ?
Adet olmussun demekki iyi işte korkun olmaz adet olucam diye ama işte biraz uzar tedavi emriolarda dondurulur var bundada bi hayır üzülme

Tabiki canım Allah'tan başka çıkış yolumuz yok rabbim ne eylerse güzel eyler hayırlısı olsun artık hakkımızda

Rabbim isteyen herkeze versin kuzum inşallah

Aden51 ve A aykumsal kizlar erken degilmi sizce?? Bugun regl 20.ci gun dun opu oldum... Yurtdisindan geldigimiz icin bizim zaman sorunumuz var
Yarin merkezi arayim bir goruseyim bakalim ne diyecekler...

Canim benim hic kesilmedi opuda itibaren az az geldi ama adet olana kadar hep geldi zaten 5 gun sonra da adet oldum yumurtaliklardan olabilir yarın erkenden ara sor insallah devam edebilirsin tedavine

canimm insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin allah ikinci denemende nasip eder insallah
Amiiin cnm insaallah .. Sizler umarım bu yolda cok uğraşmazsınız cnm
Amiiiin cnm amin Rabb'im dualarımızı kabul Etsin bu yolda emeklerimizin karşılığını versin
Kan verdin mi sen cnm ? Üçüncü denemen ne denir ki benim daha ilk negatif bir daha da olmaz umarım ama cok zor cnm teselli etmek bir gun bu acıları unutacak kadar mutlu olursun umarım ..
dilfeza çok haklısın canım şer gördüğümüzde hayır, hayır gördüğümüzde şer vardır kimi zaman , hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize rabbim
Evet cnm oyle Amiiin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…