- 27 Kasım 2016
- 579
- 510
- 33
- 46
Anladim canim...Canim benim hic kesilmedi opuda itibaren az az geldi ama adet olana kadar hep geldi zaten 5 gun sonra da adet oldum yumurtaliklardan olabilir yarın erkenden ara sor insallah devam edebilirsin tedavine
Ay şuan acayip korktum hayır erken adet olcagınızı doktor rahimden anlar herhalde öyle olcaksa trasnfer sonra olsun ziyan olmadın embriyolarAnladim canim...
Yarin arayip sormam lazim bakalim ne diyecekler...
Kız sen daha yeni opu oldun 2-3 kanama gelmesi normal ne adeti kendi kendini korkutma kızArkadaslar korktugum basima geldi galibawc ye gittim az once kanamam geldi daha transferim olmadi bu hafta olacakti ... Kizlar nedir acaba ?
Herşeyi fazlasıyla yapmışsın bende aynı şeyleri yaptım kimi an diyorum busefer olcak sonra umutsuzluğa kapılıyorumBenim hala kasıklarımda batma var göğüslerim şiş acıyor uyku hali halsizlik bel ağrısı oluyor belirti çok aradım ama nasip değilmiş idrar testimde negatifi gördüğmü kimseye demedim diyemedim belki buna hazır değildim bilmiyorum2 denememdede daha güçlüydüm her yeni transferde daha güçsüzleşiyormuş zoruma en çok giden bende herşey normal hsg yapıldı tertemiz dedi çizik atıldı 5. Gün embriosu koydu kalitesi iyi dedi her transferde oldu bu sefer dedim ne gerekliyse yedim içtim her anım Rabbime dua etmekle geçti yalvardım ama Rabbim bana nasip etmedi Allah kimseyi bununla sınamasın yavrularınıza sımsıkı sarılın onlarda size sımsıkı sarılsın Allah gönlünüze göre versin
Psikiyatri doktorum pozitif sonucu görünce bırak demişti. Kd doktorum kullan iyi olur dedi tedavinin başında. Tekrar soracağım şu an kullanıyorum lustral. Zor günler bekliyorYaşadıkların bende de olmuştu canım. Test günü 12.gün işe başlamıştım. Ve işim akşama kadar insanlarla. Önüme gelen her insan için ayrı sinirlendim kimseyi kaldıramadım. Müdürümün laflarına alındım. Derken ben bir hafta daha rapor aldım. Baktım sinir stres tavan. Şuan kese ve kalp için gün bekliyorum. Rabbim pozitifi nasip etsin sana da. Demem o ki bu stresle ekstra iş stresi hiç çekilmiyor. Perşembe iş başı yapacagım. Şimdiden düşününce kalbim çarpıyor. Antidepresan demişsin dr izin veriyor mu bu dönemde
Akşam yatarken vajinadan parmağınla itebildin kadar geriye it canımYa canlar bugün başınızı çok fazla sisirdim kusuruma bakmayin ama bu progestan kapsül nerden kullanılıyor hemşire bana birşeyler dedi ama ben sadece perşembe saat 8de burda olun ve o gebelik asisindan başka söylediği şeylere kulaklarımı kapatmışım sanırım
Ben vajinal fitil olarak kullanıyorumYa canlar bugün başınızı çok fazla sisirdim kusuruma bakmayin ama bu progestan kapsül nerden kullanılıyor hemşire bana birşeyler dedi ama ben sadece perşembe saat 8de burda olun ve o gebelik asisindan başka söylediği şeylere kulaklarımı kapatmışım sanırım
Vajinadan koyuyorsun canım bana öyle dediler.Ya canlar bugün başınızı çok fazla sisirdim kusuruma bakmayin ama bu progestan kapsül nerden kullanılıyor hemşire bana birşeyler dedi ama ben sadece perşembe saat 8de burda olun ve o gebelik asisindan başka söylediği şeylere kulaklarımı kapatmışım sanırım
Olabilir kuzucum korkma benimde 2. Veya 3. Gün adet oldum doktor ihtimal bile vermedi ama olmuşum yani ilaç felan kullanmadan :) üzme kendini
Şuan utandımAkşam yatarken vajinadan parmağınla itebildin kadar geriye it canım
Sanırım bende öyle kullanırım:)Ben vajinal fitil olarak kullanıyorum
Utanma kız vallahi artık utanma falan kalmadı şu tüp bebek yüzünden eşim diyor benden çok doktor gördü diye vallahi haklıŞuan utandım
Sanırım banada öyle bişey dediler öyle birşeyler duymuş gibiyim:)Vajinadan koyuyorsun canım bana öyle dediler.
Hahaha aynı şeyi esimde bana dedi bana açmaya utanirdin şimdi allah versin doktor canı sıkıldıkça açıp bakıyor dedi:)Utanma kız vallahi artık utanma falan kalmadı şu tüp bebek yüzünden eşim diyor benden çok doktor gördü diye vallahi haklıben göbekten ultrasona utanan kişiydim aça aça yol gecen hanı oldu allahım afetsin
Umarım bidaha Doğuma açarız sadece :)))Hahaha aynı şeyi esimde bana dedi bana açmaya utanirdin şimdi allah versin doktor canı sıkıldıkça açıp bakıyor dedi:)
Valla bu gidişle biz daha çok açarız gibime geliyor :)Umarım bidaha Doğuma açarız sadece :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?