2016 Aralik tup bebek

dilfeza cnm seni çok iyi anlıyorum 2 ay önce yaşadım gemde düşükle sonlandı emin ol beterin beteri var hamile olduğunu öğrenip kısa süre sonra kaybetmek ayrı zormuş 3 tüp bebek yaptım negatifi pozitifi ve düşüğü yaşadım .. ben düşük yapınca yaza kdr bidaha yapmam diyordum 1 ay ara verip bidaha başladım bugünki ruh halin 3-4 gün sonra geçecek İnan çok şükür bi evladın var ya o olmasaydı daha zordu şimdi sen evladınla güzel vakit geçir kendini toplayınca bidaha denersin sperm olsun yumurta olsun elbet olur

Herşeyi fazlasıyla yapmışsın bende aynı şeyleri yaptım kimi an diyorum busefer olcak sonra umutsuzluğa kapılıyorum
Herşey bukdr mükemmel iken olmuyorsa rabbim istememiş .. inş bidahaki denemede olcak üzülüyor insan ama topluyorsun bidaha deniyorsun 4. Denemeyi yapıyorum allah sabrını veriyor evt zorlanıyorum ama sabrını veriyor gerçekten

Psikiyatri doktorum pozitif sonucu görünce bırak demişti. Kd doktorum kullan iyi olur dedi tedavinin başında. Tekrar soracağım şu an kullanıyorum lustral. Zor günler bekliyor

Ya canlar bugün başınızı çok fazla sisirdim kusuruma bakmayin ama bu progestan kapsül nerden kullanılıyor hemşire bana birşeyler dedi ama ben sadece perşembe saat 8de burda olun ve o gebelik asisindan başka söylediği şeylere kulaklarımı kapatmışım sanırım

Akşam yatarken vajinadan parmağınla itebildin kadar geriye it canım

Ben yatırıyorum kızlar yarın olsun hayır olsun inş
Şu erken adet olma korkumu yarın doktor bitirtir inş
Öptm hepinizi rabbim yardımcımız olsun

Ben vajinal fitil olarak kullanıyorum

Vajinadan koyuyorsun canım bana öyle dediler.

@Aden51 ve A aykumsal kizlar erken degilmi sizce?? Bugun regl 20.ci gun dun opu oldum... Yurtdisindan geldigimiz icin bizim zaman sorunumuz var
Yarin merkezi arayim bir goruseyim bakalim ne diyecekler...
Olabilir kuzucum korkma benimde 2. Veya 3. Gün adet oldum doktor ihtimal bile vermedi ama olmuşum yani ilaç felan kullanmadan :) üzme kendini

Hahaha aynı şeyi esimde bana dedi bana açmaya utanirdin şimdi allah versin doktor canı sıkıldıkça açıp bakıyor dedi:)

Ya kızlar korkudan uyuamıyorum benim sancılarım yine başladı Ya test günün bile gelmedi adet mi olacağım. Pozif olanlarda hiç böyle oldumu neden arttı bu kadar benim sancılarım. Bi de ben hep erken adet olurum döngüm 24-25 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…