2016 Aralik tup bebek

Amin inşallah hep güzel haberler gelsin inşallah okudukça güzel haberler daha bir motive oluyorum. Negatif arkadaşlar da en kisa zamanda küçük meleklerine kavuşurlar insallah
Amin cnm insallah
Canim ben tek tuptemi yoksa farkli tuptemi dondurdular bilmiyorum, oyle bi bilgi vermediler insallah hepsi gitsin arkadasim 5. Gune, ama 2 tanesi bile gitse sonuc pozitif olsunda herseye raziyiz, olumlu dusunelim, stres yapma. Evet dogal yoldan hamilelik yasayanlar cok sansli ama cogu bunun farkinda degil, allah herkesin gonlune gore versin

Canim korkma bence bu agrilar hamilelik belirtisi, benim bi arkadasim siddetli karin agrisi sikayetiyle doktora gidip hamile oldugunu ogrendi. Sana tutunuyor bebisin. Sen bol bol dinlenmeye calis

Canim korkma bence bu agrilar hamilelik belirtisi, benim bi arkadasim siddetli karin agrisi sikayetiyle doktora gidip hamile oldugunu ogrendi. Sana tutunuyor bebisin. Sen bol bol dinlenmeye calis
Dinleniyorum da korkuyorum Allahım ben bu bebeği hayırsıyla çok istiyorum. Allahım inşallah hepimizin yüzünü güldürsün.

Psikiyatri doktorum pozitif sonucu görünce bırak demişti. Kd doktorum kullan iyi olur dedi tedavinin başında. Tekrar soracağım şu an kullanıyorum lustral. Zor günler bekliyor
İnşallah psikolojimiz iş stresiyle de başa çıkabilmeyi başarır bu süreçte. Onu iyice sor canım herhangi bir zararı olmasın.

Merhaba kızlar ben 9 gün sonra 1 günlük iş stresini bile kaldıramadım (iş ortamım çok iyi ben sadece istediğim gibi yürümeyen işleri aşırı stres yapıyorum) ve bu saat oldu uyuyamadım stresimi atamıyorum. Transferden sonraki 10. Güne girdim. Zaten hastanede çalışıyorum. Test yaptırsam mı. Yoksa 1-2 gün daha izin mi alsam?

Evet cnm oyle tabii guzel Dilek'lerin icin cok sagol dualarim sizinle sizden aldığımız haberler güç verecek bana ikinciyi yapmak icin belki de .. ki ztn biz iki sene olunca dayaamadik tup isine giriştik doktora baksan doğal yoldan olurdu ama iste nasip bak tüple bile olmadı var bir hikmeti baska da bisey diyemiyorum .. Belki kendi kendine gelir mucizem
dilfeza canim ne denir ki cok uzuldum
, rabbim tez zamanda yuzunu guldursun insallah, hersey gonlunce olsun
Amiiin cnm Sagolasin sizlerin de oyle bu yolda emeklerinizi boşa çıkarmasın Rabb'im Kucağınızı doldursun ..

Yerlesme ağrısıdır canim korkma insallah. Agrimasi guzel bi gelisme :)

Yerlesme ağrısıdır canim korkma insallah. Agrimasi guzel bi gelisme :)
İnşallah canım. Eğer ben hamileysem vücudum fazla mı hassas ne herşeyi hissedeceğim sanırım. Allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün tam güzel yüzlü evlatlar nasip etsin. Hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin...

Ilk başlarda cok agri oluyormus. Aldığımız ilaçların da etkisi var. Ben bi kaç gün önce öğrendim pozitif olduğunu öncesinde aşırı değil ama ağrı oluyordu ama şimdi çok daha felaket.
Bi de bilmiyorum yaşayan var mı ben tuttugunu ellerimden anladim. Sanki benim elim değil gibi rengi değişti bi tuhaf oldu :)
Aminnn canım Rabbim sağlıklı güzel yüzlü güzel ahlakli namaz kılan bir nesil nasip etsin

Sen bide onu oraya açtıklarında duyguyu yaşa bak dünyada neler varmış dicektin cnm

Canım inşallah öydedir bütün gece adet mi oldum diye koştum lavaboya inşallah hamileyimdir cuma günü kan testi yaptırcam. İnşallah sende sağlıklı sıhhatli yavrunu kucağına alırsın.

Daha transferim gerçekleşmedi ama biliyorum bende negatifi gorcem canm benim asıl sen kendini üzme kendine çok dikkat et olur mu
Neden ki bu karamsarlık iyi düşün iyi olsun canım ya bu psikoloji zarar verir. Ben eninde sonunda güzel olacağına inanıyorum. Ocak ayının ilk haftası benimde transferim gerçekleşecek

Kızlar günaydın nasılsınız
Hayirli sabahlar canim. Elhamdulillah, gun sayiyorum ben. Burda yazilanlari okumak veya biseyler yazmak en motive edici ve zamanin nasil gectigine bakmadigim dakikalari saymadigim anlar oluyor. Burasi da olmasa bu test gunu nasil gelirdi hic bilmiom. Sen nasilsin??

gunaydın,ben kulube yenı uye oldum ve ılk mesajım,benımde transferımın 7. günü 31 aralıkta test yaptıracagım,tedavım surecınce hep buraları okudum ama :)
Aaaa hosgeldin canim. Ayni gun test gunumuz seninle birlikte 4 k7siyiz sanirim 31 aralik'i bekleyen. Hade bakalim RABBIM hayirla sonuclandirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…