2016 Aralik tup bebek

gunaydın,ben kulube yenı uye oldum ve ılk mesajım,benımde transferımın 7. günü 31 aralıkta test yaptıracagım,tedavım surecınce hep buraları okudum ama :)
Hoşgeldin Hayırlı olsun canım tedavin inşallah hayırsıyla olumlu sonuçlar alırsın.

Gunaydin arkadaslar...
Yeni arkadaslarimiz sizde hosgeldiniz umarim bir kac gun sonra burda bizlere guzel haberler vereceksiniz insaallah :)
Benim bildiginiz gibi dun gece yatmadan evvel taze kan geldi regl 20.ci gunu 19.cu gunude opu olmustum... Ama devami gelmedi simdi doktorumu arayacagim bakalim ne diyecek...

Evet kizlar gorustum doktorumla eger kanamam devam ederse buyuk ihtimal transfer iptal olur dedi.. Ama devam etmesser transfer gunu tekrar ultrasyona bakip rahim kalinligina gore devam edip etmiyecegimize karar verecegiz dedi...
Hayirlisi olur insaallah kizlar...

Cnm opudan sonra bi kaç gün kan gelmesi normal ilk tedavimdeki opuda çok az gelmişti bu opuda baya geldi değişebiliyor
minikgelin canim sen gittinmi doktora? Cok merak ediyorum sana ne diyecekler diye..
Yoldayız merkeze gidiyoruz cnm 11 gibi trasnfer olur sanırım bakalımm aksilik olmazsa niyese adet olcak gibi his var

Evet anladim canim..
Benim opu gunu kanamam olmayinca ve birden olunca biraz tedirgin oldum... Hayirlisi demekten baska caremiz yok...
Hadi canimm dualarim seninle insaallah.. Guzel haberini alalim bugun insaallah..transferinde guzel gecer... Dinlenmeye gecince yazmayi unutma merak ederim seni :)

Kızlar günaydın
Herkesin süreci ne kadar hızlı ilerliyor benim pazartesi yumurtalar toplanacak , bende zaman durmuş gibi yahu
Allahım bende yavruma kavuşmak istiyorum dualarımdasınız benide dualarınıza dahil edin arkadaşlar

Bizim kullandığımız ilaçların adet geciktirici etkisi var mı sizce

Bizim kullandığımız ilaçların adet geciktirici etkisi var mı sizce
Evet canim oyle bi ozellikleri varmis gebe olmasanda ilclar adet olmana engel diyorlar. Ama bunu zitti da olabiliyor. Brn ilk iki denememde test gunum gelmeden adet olmustum malesef.

Evet canim oyle bi ozellikleri varmis gebe olmasanda ilclar adet olmana engel diyorlar. Ama bunu zitti da olabiliyor. Brn ilk iki denememde test gunum gelmeden adet olmustum malesef.
Ben dün akşamdan beri adet sancısı çekiyorum canım acaba ilaçlardan dolayı sökülme olmuyor mu dedim. İnşallah hamileliktendir.

Ben dün akşamdan beri adet sancısı çekiyorum canım acaba ilaçlardan dolayı sökülme olmuyor mu dedim. İnşallah hamileliktendir.
Insaallah canim. Hayirlisi.. Ne diyelim.. Bu "hayirlisi" diyerek sigindigimiz liman da olmasa katlanamazdik herhalde. RABBIME hamdolsun. Yardimcimiz olsun MEVLA TEALA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…