- 27 Aralık 2016
- 17
- 23
- 3
- 41
aminn inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun,Aaaa hosgeldin canim. Ayni gun test gunumuz seninle birlikte 4 k7siyiz sanirim 31 aralik'i bekleyen. Hade bakalim RABBIM hayirla sonuclandirsin.
Hoşgeldin Hayırlı olsun canım tedavin inşallah hayırsıyla olumlu sonuçlar alırsın.gunaydın,ben kulube yenı uye oldum ve ılk mesajım,benımde transferımın 7. günü 31 aralıkta test yaptıracagım,tedavım surecınce hep buraları okudum ama :)
hoşbuldum,aminn inşallah ALLAH razı olsunHoşgeldin Hayırlı olsun canım tedavin inşallah hayırsıyla olumlu sonuçlar alırsın.
Cnm opudan sonra bi kaç gün kan gelmesi normal ilk tedavimdeki opuda çok az gelmişti bu opuda baya geldi değişebiliyorEvet kizlar gorustum doktorumla eger kanamam devam ederse buyuk ihtimal transfer iptal olur dedi.. Ama devam etmesser transfer gunu tekrar ultrasyona bakip rahim kalinligina gore devam edip etmiyecegimize karar verecegiz dedi...
Hayirlisi olur insaallah kizlar...
Yoldayız merkeze gidiyoruz cnm 11 gibi trasnfer olur sanırım bakalımm aksilik olmazsa niyese adet olcak gibi his varminikgelin canim sen gittinmi doktora? Cok merak ediyorum sana ne diyecekler diye..
Sana da gunaydin canim elhamdülillah iyiyim test gunune 1 gun daha yaklastik inşallah hepimiz burdan guzel haberler veririzKızlar günaydın nasılsınız
Evet evet ben de varim 31 aralik i bekleyenAaaa hosgeldin canim. Ayni gun test gunumuz seninle birlikte 4 k7siyiz sanirim 31 aralik'i bekleyen. Hade bakalim RABBIM hayirla sonuclandirsin.
Evet anladim canim..Cnm opudan sonra bi kaç gün kan gelmesi normal ilk tedavimdeki opuda çok az gelmişti bu opuda baya geldi değişebiliyor
Yoldayız merkeze gidiyoruz cnm 11 gibi trasnfer olur sanırım bakalımm aksilik olmazsa niyese adet olcak gibi his var
Cikar bence de ben de once yaptirayim diye bi ara cok dusundum ama esim musade etmiyor bu yuzden mecbur beklicemmmmBenim de 31 aralık ama 1 gün önce yaptırcam. Kanda çıkar sanırım
Allah yardımcın olsun canımKızlar günaydın
Herkesin süreci ne kadar hızlı ilerliyor benim pazartesi yumurtalar toplanacak , bende zaman durmuş gibi yahu
Allahım bende yavruma kavuşmak istiyorum dualarımdasınız benide dualarınıza dahil edin arkadaşlar
Aminnn canımAllah yardımcın olsun canım
Evet canim oyle bi ozellikleri varmis gebe olmasanda ilclar adet olmana engel diyorlar. Ama bunu zitti da olabiliyor. Brn ilk iki denememde test gunum gelmeden adet olmustum malesef.Bizim kullandığımız ilaçların adet geciktirici etkisi var mı sizce
Ben dün akşamdan beri adet sancısı çekiyorum canım acaba ilaçlardan dolayı sökülme olmuyor mu dedim. İnşallah hamileliktendir.Evet canim oyle bi ozellikleri varmis gebe olmasanda ilclar adet olmana engel diyorlar. Ama bunu zitti da olabiliyor. Brn ilk iki denememde test gunum gelmeden adet olmustum malesef.
Insaallah canim. Hayirlisi.. Ne diyelim.. Bu "hayirlisi" diyerek sigindigimiz liman da olmasa katlanamazdik herhalde. RABBIME hamdolsun. Yardimcimiz olsun MEVLA TEALABen dün akşamdan beri adet sancısı çekiyorum canım acaba ilaçlardan dolayı sökülme olmuyor mu dedim. İnşallah hamileliktendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?