2016 Aralik tup bebek

Günaydın kızlar nasıslınız? Benimde 31 inde, hemşire dedi ki istersen bir gün öncede verebilirsin kanını uine çıkar diyor. Ben kararsızım ama eşim bekleyelim diyor ben cuma yaptırsammı diyorum ama cuma yaptırırsam pazartesiye kadar 3 gün bekliycem testi tekrarlamak için. Cumartesi yaptırırım heralde.

Benim geçen defaki denememde crionen jel bende kanamalı çıkıuordu dışarı bu defakinde 3 gün önce çıktı sadece kanlı sonra yine normal beyaz çıkıyor. Anlam vermeye çalışıyorum . Bugün 8. Günüm acaba diyorum yerleşme kanımıydı da jel emdi kanı, sizce de olabilirmi? Çünkü hassaslaşmış olduğundan dolayı olsa Devamı gelecekti kanın.

Tahriş olmuş olabilir jeli yaparken

Guzel kardeslerim benim
Ben boyle bir sureç yasamasamda neler hissettiginizi az cok hissedebiliyorum.arkadasimin transferi oldu dun bir goz atiyim aralikda transfer yaptiran arkadaslar ne durumdalar diye merak ettim.hayirli haberler alanlar olmus cok mutlu oldum gozlerim doldu.haber bekleyen kardeslerimizide sevindir sen yarabbii.Allahim emeklerinizi zayetmesin efendimizin hatrina sizlerde hayirlisiyla kavusun yavrulariniza insallah amin amin amin ecmain...

Son düzenleme:

Canım bu ilacın geri geldiğinde kahverengi leke ve yeşil lekeyle geri geldiğini duymuştum.

Kızlar ben kıbrısta yaşıyorum demiştim zaten, burda progesteron ilacı iki çeşit nir kalöadan birde karından olanı var. Ben kalçadan olanı istemedim kendi kendime yapamadığımdan dolayı bu yüzden karından olanı aldım ismi prolutex. Büyük şırıngayla çekip ucuna insülin için olan küçük şırıngayı takıyorum. Karından yapıyorum onçin hiç ağrı bermiyor bana

Benim de yatırken çok bir ağrım olmuyor , ne zaman otursam ya ayakta biley yapayım desem kasıklarımda belğmde sürekli sancı hissediyorum.
Canım ben adet sancısı gibi ağrıdan uyuyamadım resmen kıvrandım gece. Korktum sökülemiyor mu acaba dedim. Bu kadar ağrı olması Normal mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…