Ben de 31 inde test ayyyyyygunaydın,ben kulube yenı uye oldum ve ılk mesajım,benımde transferımın 7. günü 31 aralıkta test yaptıracagım,tedavım surecınce hep buraları okudum ama :)
Canim her transferimden sonra erken adet oldum.. Ama bazi arkadaslarin gecikmeli oluyor herkesin vucuduna gore degisiyor sanirim..Bizim kullandığımız ilaçların adet geciktirici etkisi var mı sizce
Kizlar kimler vardi 31 test gunu bekleyen. Hepiniz yazin bakalim toplam kac kisiyiz???Ben de 31 inde test ayyyyyy
Ben 31.i bekleyenimKizlar kimler vardi 31 test gunu bekleyen. Hepiniz yazin bakalim toplam kac kisiyiz???
İnsülin ucuyla yapmıyormusunuz zaten cnm. Benim hiç ağrı olmuyor yaparkenBen 31.i bekleyenim
Kızlar progesteron ampul iğneyi elinizde 5dk ısıtın , sonra enjeksiyon, hic ağrı olmuyor öyle. Kim soruyordu bilemedim yazdım
Tahriş olmuş olabilir jeli yaparkenBenim geçen defaki denememde crionen jel bende kanamalı çıkıuordu dışarı bu defakinde 3 gün önce çıktı sadece kanlı sonra yine normal beyaz çıkıyor. Anlam vermeye çalışıyorum . Bugün 8. Günüm acaba diyorum yerleşme kanımıydı da jel emdi kanı, sizce de olabilirmi? Çünkü hassaslaşmış olduğundan dolayı olsa Devamı gelecekti kanın.
Ben de varim canimKizlar kimler vardi 31 test gunu bekleyen. Hepiniz yazin bakalim toplam kac kisiyiz???
Canım yatıyormusun yoksa ayaktamısın sürekli?Benim çocuğa alan dar geldi herhalde sığışamadı sıpa. İğne girip çıkıyor sanki sol kasığıma .
Canım Yatıyorum da yat yat sıkılıyorum geziyorum evin içinde bazen.Canım yatıyormusun yoksa ayaktamısın sürekli?
İnsulin iğnesiyle yaptıklarım da var ama progesteron farklı, derin enjeksiyon kalcayaİnsülin ucuyla yapmıyormusunuz zaten cnm. Benim hiç ağrı olmuyor yaparken
İnsülin ucuylamu nasıl kız koca koca iğneleri boşuna mı yiyoz ben oturamıyorum ağrıdan sabah akşam yiyorum bideİnsülin ucuyla yapmıyormusunuz zaten cnm. Benim hiç ağrı olmuyor yaparken
İğnenin adı neİnsülin ucuylamu nasıl kız koca koca iğneleri boşuna mı yiyoz ben oturamıyorum ağrıdan sabah akşam yiyorum bide
Benim de yatırken çok bir ağrım olmuyor , ne zaman otursam ya ayakta biley yapayım desem kasıklarımda belğmde sürekli sancı hissediyorum.Canım Yatıyorum da yat yat sıkılıyorum geziyorum evin içinde bazen.
Canım ben adet sancısı gibi ağrıdan uyuyamadım resmen kıvrandım gece. Korktum sökülemiyor mu acaba dedim. Bu kadar ağrı olması Normal mi acaba.Benim de yatırken çok bir ağrım olmuyor , ne zaman otursam ya ayakta biley yapayım desem kasıklarımda belğmde sürekli sancı hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?