Ağrıyan yere( kalçaya)bulursan saf alkollü, bulamazsan kolonyali pamuk koy sık sikİnsülin ucuylamu nasıl kız koca koca iğneleri boşuna mı yiyoz ben oturamıyorum ağrıdan sabah akşam yiyorum bide
Benim gece uyutmayacak kadar değil . Geçen denememde bende de öyle oluyordu cnm ve pozitifi görmüştümCanım ben adet sancısı gibi ağrıdan uyuyamadım resmen kıvrandım gece. Korktum sökülemiyor mu acaba dedim. Bu kadar ağrı olması Normal mi acaba.
Bugün 8.gün canım ya burda okuyorum benimki kadar şiddetli ağrısı olan yok sanırım. Ya adet olmak istemiyorum benBenim gece uyutmayacak kadar değil . Geçen denememde bende de öyle oluyordu cnm ve pozitifi görmüştümsıkıntı yapma bu ağrılar normal ağrı. Kaç gün oldu senin transferinin?
Senle aynı gün transfer yapmışız cnm. Üşütmüş olabilirmisin? Ayağında sürekli çorap olsun çok soğuk ortamlara girme , oda sıcaklığını koru. Bence sende br sorun yok, rahat ol, herkesin ağrısı aynı olamaz zaten.Bugün 8.gün canım ya burda okuyorum benimki kadar şiddetli ağrısı olan yok sanırım. Ya adet olmak istemiyorum ben
Iki gun oncesi iki gun suren cok kotu agrim olmustu cnm benimde ama bu gunn hic bir seyim yokk karnim bile inde ins olumlu sonuc alirsinnBugün 8.gün canım ya burda okuyorum benimki kadar şiddetli ağrısı olan yok sanırım. Ya adet olmak istemiyorum ben
Merak etme herkesin bünyesi ağrısı farklı, benim de adet olacakmış gibi belim bacaklarıma kadar vuran ağrılarım var tabiii, herşey kanla belli olacak semptomlar göreceli kişiden kişiye değişebilirBugün 8.gün canım ya burda okuyorum benimki kadar şiddetli ağrısı olan yok sanırım. Ya adet olmak istemiyorum ben
İnşallah sağ salim hayırlısıyla pozifi görürüz canımSenle aynı gün transfer yapmışız cnm. Üşütmüş olabilirmisin? Ayağında sürekli çorap olsun çok soğuk ortamlara girme , oda sıcaklığını koru. Bence sende br sorun yok, rahat ol, herkesin ağrısı aynı olamaz zaten.
İnşallah canım hepimiz olumlu sonuçlar alırız . Bi de benim adet öncesi ağrım olmaz adetim başlar sonra ağrım başlar. Bu kadar uzunda sürmüyo inşallah yerleşme ağrısıdırIki gun oncesi iki gun suren cok kotu agrim olmustu cnm benimde ama bu gunn hic bir seyim yokk karnim bile inde ins olumlu sonuc alirsinn
Demekki herkes az çok kasık ağrısı yaşıyor inşallah yerleşme ağrısıdır bunlar. Hepimiz pozitif sonuçlarımızı alırız inşallahMerak etme herkesin bünyesi ağrısı farklı, benim de adet olacakmış gibi belim bacaklarıma kadar vuran ağrılarım var tabiii, herşey kanla belli olacak semptomlar göreceli kişiden kişiye değişebilir
Canım benimde 2 transfer edildi Başka kalmamıştı çok şükür dondurulmuşa gerek kalmadı rabbim sanada nasip eder inşallahMerhaba kızlar transferimi oldum çok şükür
11 olgun yumurtadan sadece 2 tanesi 5. Güne gelmiş kalitesi iyiymiş ama onun haricinde hiç kalmamış çok üzüldüm spermler kalitesi çok iyi deilmiş
Doktor olumlu konuştu rahim herşey iyi embriyolar kaliteli çizik atmıştı zaten oda iyi bşy falan dedi ..
Bi yanım umutlu bi yanım ya olmazsa bidaha bukdr eziyeti göze alırmıyım diyorum
Hayırlı olsun canım inşallah bebişlerin sana tutunur. Şimdi sen düşünme böyle şeyler.Merhaba kızlar transferimi oldum çok şükür
11 olgun yumurtadan sadece 2 tanesi 5. Güne gelmiş kalitesi iyiymiş ama onun haricinde hiç kalmamış çok üzüldüm spermler kalitesi çok iyi deilmiş
Doktor olumlu konuştu rahim herşey iyi embriyolar kaliteli çizik atmıştı zaten oda iyi bşy falan dedi ..
İnş cnm doktor ikiz olur busefer hatta 12. Hafta gel alttan dikiş atabilirim dedi bi Garip hissettim sanki tutmuş gibi konuştu :) rabbim nasip eder inş şimdi tutmuyordur belli göbeğime :)Hayırlı olsun canım inşallah bebişlerin sana tutunur. Şimdi sen düşünme böyle şeyler.
Yaaaaa inş inş zaten bu olsa ben başka istemiyorum ama dondurulmuş olunca insan kendini güvende hisediyorCanım benimde 2 transfer edildi Başka kalmamıştı çok şükür dondurulmuşa gerek kalmadı rabbim sanada nasip eder inşallah
Doktorunu arasana canım benimde ağrıdı belim karnım hatta lekem bile geldi o ağrıyla ama dayanamıycak kadar olmadıBugün 8.gün canım ya burda okuyorum benimki kadar şiddetli ağrısı olan yok sanırım. Ya adet olmak istemiyorum ben
Hayırlısı olsun cnmMerhaba kızlar transferimi oldum çok şükür
tutunma lekesimidir acaba :)Doktorunu arasana canım benimde ağrıdı belim karnım hatta lekem bile geldi o ağrıyla ama dayanamıycak kadar olmadı
Ay canim transfer olduguna sevindim ya :) ne olur kendine sikinti yapma stres yapma lutfen...Merhaba kızlar transferimi oldum çok şükür
Benim çocuğa alan dar geldi herhalde sığışamadı sıpa. İğne girip çıkıyor sanki sol kasığıma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?