- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Ay canim transfer olduguna sevindim ya :) ne olur kendine sikinti yapma stres yapma lutfen...
Umutlu olmaya calis.. Olmassada eminim ki sen guclu bir kisilige sahipsin... Bu yollar zor olsada bir sekilde gidiliyor bu yollar :)
Dualarimdasin canim..
Erken regl sordunmu?
Sgl cnm Bnm :)Hayırlısı olsun cnm
Evet canim rahmin yıkılması engelleyen ilaçlar kullanıyoruz vajinal jel yada hap progestan iğneler engel oluyor. Gebelik oluşsa bile ilk 3 ay genelde ilaçlara devam ettiriyorlar.plesenta oluşunca kesiyorlar ilk 3 ay düşük riskine karşıda koruyor ilaclar. Güzel haberler vermen dileğiyleBizim kullandığımız ilaçların adet geciktirici etkisi var mı sizce
Tutar tutar içini ferah tut öyle öksürmeyle düşecek bişey değilki bebek kendini kasma o daha kötü hamilelik hastalık değil arkadaşım doktorunu ara öksürük için uygun bi ilaç önericek tir ben bi kaç gün önce baş ağrısı yaşadım çocukların ağrı kesicisi varya parol şurup ondan içtim valla kestide ağrımı öksürük şurubu falan al ama doktora sor mutlaka geçmiş olsun canım lekeyide bilmiyorum iğne ye geçince olmadı bidahatutunma lekesimidir acaba :)
Benim öksürme krizleri devam.her öksürüşümde içim parçalanıyor
Tutarsa tamamen Rabbimden dicem.
Bu öksürükle nasıl tutunur ki
Hayırlı olsun cnm , belli ki tutunmuşEvett dun predictor yapmistim hatirlarsaniz:) disari ciktik geldik atmamistim ikinci cizgi belli belirsiz belirmis.biz yapip yarim saat sonra cikmistik negatifti.ben de cok bi ihtimal vermedim ama bugun gittim kan verdim.5.gun embriyosu 10.gunum bgn.hcg 19.89 cikti..sanki tutunmus di mi???
Tutar tutar içini ferah tut öyle öksürmeyle düşecek bişey değilki bebek kendini kasma o daha kötü hamilelik hastalık değil arkadaşım doktorunu ara öksürük için uygun bi ilaç önericek tir ben bi kaç gün önce baş ağrısı yaşadım çocukların ağrı kesicisi varya parol şurup ondan içtim valla kestide ağrımı öksürük şurubu falan al ama doktora sor mutlaka geçmiş olsun canım lekeyide bilmiyorum iğne ye geçince olmadı bidaha
Hayırlısı cnmSelam Benimde dün dondurulmuş üçüncü gün embriyo transferim oldu umarım pozitif olur ikinci denemem
Tutunmuş kız gözün aydın canım inşallah güzelce yükselir değerinEvett dun predictor yapmistim hatirlarsaniz:) disari ciktik geldik atmamistim ikinci cizgi belli belirsiz belirmis.biz yapip yarim saat sonra cikmistik negatifti.ben de cok bi ihtimal vermedim ama bugun gittim kan verdim.5.gun embriyosu 10.gunum bgn.hcg 19.89 cikti..sanki tutunmus di mi???
İnşallah canım ya hepimizinki tutunsun valla herşeyi geçtim de bu stres öldürecek bizi tuttu tutmadı hiç kolay değil bizi bizden başkasıda anlamıyor inankiCanım seninki yerleşme lekesi.bak devamıda gelmemiş inş senden umutluyum hadi bakalım :)
Hayırli olsun canim iyileri sendeymis iste benim 2 tane vardi 1.kalite 1 konuldu o da tuttu şükür insallah bunlar tutacak öyle düsünMerhaba kızlar transferimi oldum çok şükür
11 olgun yumurtadan sadece 2 tanesi 5. Güne gelmiş kalitesi iyiymiş ama onun haricinde hiç kalmamış çok üzüldüm spermler kalitesi çok iyi deilmiş
Doktor olumlu konuştu rahim herşey iyi embriyolar kaliteli çizik atmıştı zaten oda iyi bşy falan dedi ..
Bi yanım umutlu bi yanım ya olmazsa bidaha bukdr eziyeti göze alırmıyım diyorum
Bende oyleydim canim oksürurken karnımi tuuyordum korkudan sanki tutabilirmişim gibi hatta ögürüp balgam çıkartıyordum bir hafta boyunca ama tutunmus sıpam seninkide tutunmustur insallah ben suan bile oksüruyorum hafifde olsatutunma lekesimidir acaba :)
Benim öksürme krizleri devam.her öksürüşümde içim parçalanıyor
Tutarsa tamamen Rabbimden dicem.
Bu öksürükle nasıl tutunur ki
Aldım geldim dün canım duaların için sağol şuan sağ tarafımda ve belimde ağrı var dinleniyorum inşallah kucağımıza alır geliriz hastanedenDuamdasın canım hayırlısıyla al gel bebişlerini inşallah.
aynen canım yaa bekle bekle geçmiyor günler.ama şaka maka 3 gün kalmışİnşallah canım ya hepimizinki tutunsun valla herşeyi geçtim de bu stres öldürecek bizi tuttu tutmadı hiç kolay değil bizi bizden başkasıda anlamıyor inanki
Hayırli olsun canim iyileri sendeymis iste benim 2 tane vardi 1.kalite 1 konuldu o da tuttu şükür insallah bunlar tutacak öyle düsün
Bende oyleydim canim oksürurken karnımi tuuyordum korkudan sanki tutabilirmişim gibi hatta ögürüp balgam çıkartıyordum bir hafta boyunca ama tutunmus sıpam seninkide tutunmustur insallah ben suan bile oksüruyorum hafifde olsa
Hanımlar benim de 5.gün embriyosu 22 aralıkta transfer yapıldı. Doktorum test tarihi 4 ocak dedi ama ben de 31 aralık ta idrar testi yapmayı düşünüyorum
Demi sonuçta önemli olan hamile kalmak umarım son tüp bebeğim olur şuanda ezan okunuyor rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşHayırli olsun canim iyileri sendeymis iste benim 2 tane vardi 1.kalite 1 konuldu o da tuttu şükür insallah bunlar tutacak öyle düsün
Bende oyleydim canim oksürurken karnımi tuuyordum korkudan sanki tutabilirmişim gibi hatta ögürüp balgam çıkartıyordum bir hafta boyunca ama tutunmus sıpam seninkide tutunmustur insallah ben suan bile oksüruyorum hafifde olsa
Benimki kronik deildi canim grip olmustum kronikde farkedermi bilmiyorum ama ben her gun bal zencefil limon tarcın karısımını tukettim baya faydasini gordüm. Fazla kasma kendini kasildikca daha zor oluyor akışına birak tutunacak olan tutundu ki bence anneside güçlü yoksa bu yola girmezdi. Insallah bebegin seninledir guzel haberini beklicemAy canım beni burda kimse amlamıyo sanıyodum benimkide işte balgamlı
Benimki kronik bi hastalık malasef.özellikle sabah kalktığımda çok fazla olur akşama doğru hafifler.
İnşaallah benim sıpamda babası gibi güçlü kuvvetlidir de tutunmuştur.
Anası gibi zayıf kuvvetzse çoktan savaşı kaybetmiştir :)
Allah saglıklı bir şekilde tutunmalarını sağlasın inşallahhhhhhMerhaba kızlar transferimi oldum çok şükür
11 olgun yumurtadan sadece 2 tanesi 5. Güne gelmiş kalitesi iyiymiş ama onun haricinde hiç kalmamış çok üzüldüm spermler kalitesi çok iyi deilmiş
Doktor olumlu konuştu rahim herşey iyi embriyolar kaliteli çizik atmıştı zaten oda iyi bşy falan dedi ..
Bi yanım umutlu bi yanım ya olmazsa bidaha bukdr eziyeti göze alırmıyım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?