2016 Aralik tup bebek

Cnm olmazsa bidaha denerim ama kendimi çok iyi toplamam Laz'ım hayırlısı olsun elimizden geleni yaptık

Sordum cnm opudan sonra öyle agrıylar olur sesi normalmiş yani :) korkma:)
Hayırlısı olsun cnm
Sgl cnm Bnm :)

Bu arada kızlar ananas ve elma ye dedi doktor
Tutunmaya yarayan bi enzim salgılıyormuş vücut
Mutlaka alıp yiyin eve giderken alcam bende

Bizim kullandığımız ilaçların adet geciktirici etkisi var mı sizce
Evet canim rahmin yıkılması engelleyen ilaçlar kullanıyoruz vajinal jel yada hap progestan iğneler engel oluyor. Gebelik oluşsa bile ilk 3 ay genelde ilaçlara devam ettiriyorlar.plesenta oluşunca kesiyorlar ilk 3 ay düşük riskine karşıda koruyor ilaclar. Güzel haberler vermen dileğiyle

tutunma lekesimidir acaba :)
Benim öksürme krizleri devam.her öksürüşümde içim parçalanıyor
Tutarsa tamamen Rabbimden dicem.
Bu öksürükle nasıl tutunur ki
Tutar tutar içini ferah tut öyle öksürmeyle düşecek bişey değilki bebek kendini kasma o daha kötü hamilelik hastalık değil arkadaşım doktorunu ara öksürük için uygun bi ilaç önericek tir ben bi kaç gün önce baş ağrısı yaşadım çocukların ağrı kesicisi varya parol şurup ondan içtim valla kestide ağrımı öksürük şurubu falan al ama doktora sor mutlaka geçmiş olsun canım lekeyide bilmiyorum iğne ye geçince olmadı bidaha

Hayırlı olsun cnm , belli ki tutunmuş seniki gün sonra yine de tekrarla mutla tahlilini daha da yükselecektir.

Canım seninki yerleşme lekesi.bak devamıda gelmemiş inş senden umutluyum hadi bakalım :)

Tutunmuş kız gözün aydın canım inşallah güzelce yükselir değerin

Hayırli olsun canim iyileri sendeymis iste benim 2 tane vardi 1.kalite 1 konuldu o da tuttu şükür insallah bunlar tutacak öyle düsün
tutunma lekesimidir acaba :)
Benim öksürme krizleri devam.her öksürüşümde içim parçalanıyor
Tutarsa tamamen Rabbimden dicem.
Bu öksürükle nasıl tutunur ki
Bende oyleydim canim oksürurken karnımi tuuyordum korkudan sanki tutabilirmişim gibi hatta ögürüp balgam çıkartıyordum bir hafta boyunca ama tutunmus sıpam seninkide tutunmustur insallah ben suan bile oksüruyorum hafifde olsa

İnşallah canım ya hepimizinki tutunsun valla herşeyi geçtim de bu stres öldürecek bizi tuttu tutmadı hiç kolay değil bizi bizden başkasıda anlamıyor inanki
aynen canım yaa bekle bekle geçmiyor günler.ama şaka maka 3 gün kalmış
Burda pozitif alanları duyunca çok seviniyorum enerjim yükseliyor.negatif alanları duyuncada enerjim düşüyor suratım asılıyor.
Sonucu alsakta ona göre yolumuza baksak.inşaallah hakkımızda hayırlısı olsun

Ay canım beni burda kimse amlamıyo sanıyodum benimkide işte balgamlı
Benimki kronik bi hastalık malasef.özellikle sabah kalktığımda çok fazla olur akşama doğru hafifler.
İnşaallah benim sıpamda babası gibi güçlü kuvvetlidir de tutunmuştur.
Anası gibi zayıf kuvvetzse çoktan savaşı kaybetmiştir :)

Demi sonuçta önemli olan hamile kalmak umarım son tüp bebeğim olur şuanda ezan okunuyor rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş

Benimki kronik deildi canim grip olmustum kronikde farkedermi bilmiyorum ama ben her gun bal zencefil limon tarcın karısımını tukettim baya faydasini gordüm. Fazla kasma kendini kasildikca daha zor oluyor akışına birak tutunacak olan tutundu ki bence anneside güçlü yoksa bu yola girmezdi. Insallah bebegin seninledir guzel haberini beklicem

Allah saglıklı bir şekilde tutunmalarını sağlasın inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…