Senide katalim o zaman olduk mu 7 kisi. Ohhh masaallah. Gelsin bebisler....Hanımlar benim de 5.gün embriyosu 22 aralıkta transfer yapıldı. Doktorum test tarihi 4 ocak dedi ama ben de 31 aralık ta idrar testi yapmayı düşünüyorum
İnş cnm Bnm inşAllah saglıklı bir şekilde tutunmalarını sağlasın inşallahhhhhh
Ay yaaaaa yılbaşına 7 pozitif ile gircez inş nasıl güzelSenide katalim o zaman olduk mu 7 kisi. Ohhh masaallah. Gelsin bebisler....
Canim 5. Gun cok erken bence azicik daha sabret :)DIKKAT DIKKAT!!!
kizlar, bugun transfer sonrasi 5. Gunum burda pozitifleri gormek iyice heycanlandiriyor. Gidip bi idrar testi alsam mi yoksa test gununu beklesemmi?
BANA FIKIR VERIN LUTFEN"!!!
Ama test gunum 9. Gun dedi dr zatenCanim 5. Gun cok erken bence azicik daha sabret :)
Ayyyyy inş cnm Bnm inş
Yok cnm çok erken en erken yapacaksan 7-8. Günlerde yap çıkması çok zor çok erken dahaDIKKAT DIKKAT!!!
kizlar, bugun transfer sonrasi 5. Gunum burda pozitifleri gormek iyice heycanlandiriyor. Gidip bi idrar testi alsam mi yoksa test gununu beklesemmi?
Çok erken yapma canımDIKKAT DIKKAT!!!
Aminnnnnnnnnnnnnnnn :)İnş cnm Bnm inş
Hep pozitif sonuç alalım sağlıklı hamilelik geçirip rahat Doğum yapalım:)
Benimki kronik deildi canim grip olmustum kronikde farkedermi bilmiyorum ama ben her gun bal zencefil limon tarcın karısımını tukettim baya faydasini gordüm. Fazla kasma kendini kasildikca daha zor oluyor akışına birak tutunacak olan tutundu ki bence anneside güçlü yoksa bu yola girmezdi. Insallah bebegin seninledir guzel haberini beklicem
sakın canım idrarda zaten çıkmaz.DIKKAT DIKKAT!!!
DIKKAT DIKKAT!!!
Canım az daha sabret derim 5.gün çok erken varsa bile çıkmaz boş yere negatif görüp üzülmüş olursun.DIKKAT DIKKAT!!!
Canım benim fikrim daha çok erken boş yere kendini üzersin. Az daha sabret derim.DIKKAT DIKKAT!!!
Insallah canim ya biz burda kardesiz dert ortagıyız yardim edebilirsem ne mutlu bana. Bende az okumadim forumları bir gun eģer hamile olursam bende yazacam diyordum insallah bebegim sagliklidırda bende yazmaya devam ederim.Canım yaa Allah senden razı olsun.ne zaman umutsuzluğa düşsem hemen çıka geldin bana umut verdin.
Sabah çok karamsardım şimdi çok pozitifim:)
İnşaallah güzel haberler verebilirim.sende bana kızarsın bak ben sana demedimmi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?