2016 Aralik tup bebek

DIKKAT DIKKAT!!!
kizlar, bugun transfer sonrasi 5. Gunum burda pozitifleri gormek iyice heycanlandiriyor. Gidip bi idrar testi alsam mi yoksa test gununu beklesemmi?
BANA FIKIR VERIN LUTFEN"!!!

DIKKAT DIKKAT!!!
kizlar, bugun transfer sonrasi 5. Gunum burda pozitifleri gormek iyice heycanlandiriyor. Gidip bi idrar testi alsam mi yoksa test gununu beklesemmi?
Canim 5. Gun cok erken bence azicik daha sabret :)

minikgelin canim hayirli olsun transferin kuzucuklarin seninle olsun
Ayyyyy inş cnm Bnm inş
DIKKAT DIKKAT!!!
Yok cnm çok erken en erken yapacaksan 7-8. Günlerde yap çıkması çok zor çok erken daha

DIKKAT DIKKAT!!!
Çok erken yapma canım

Canım yaa Allah senden razı olsun.ne zaman umutsuzluğa düşsem hemen çıka geldin bana umut verdin.
Sabah çok karamsardım şimdi çok pozitifim:)
İnşaallah güzel haberler verebilirim.sende bana kızarsın bak ben sana demedimmi dersin

Sakin canim 5.gun yerlesmesi tamamlanmamis demek ve pozitif oldugu halde negatif cıkarsa uzulürsun. Sabret birkac gun daha daha yolun basındasın. Ben 8.gun yaptım oda o kadar cok belirtim vardi ki göğüslerimdeki damarlar ortaya cikmisti. Esimde ruyasinda gördu bir tanıdikta oyle gaza geldim ama eger pozitifi gormeseydim bosuna kendimi ve bebegimi uzecektim. Sakin ha

DIKKAT DIKKAT!!!
sakın canım idrarda zaten çıkmaz.
Boşuna boşuna üzülürsün.erken test yapmayı bende çok istiyorum ama çıkmıcağını bildiğim için hiç cesaret edemiyorum.
Kendinide bizide üzme.azcık daha dayan az kaldı :)

DIKKAT DIKKAT!!!
Canım az daha sabret derim 5.gün çok erken varsa bile çıkmaz boş yere negatif görüp üzülmüş olursun.
DIKKAT DIKKAT!!!
Canım benim fikrim daha çok erken boş yere kendini üzersin. Az daha sabret derim.

Insallah canim ya biz burda kardesiz dert ortagıyız yardim edebilirsem ne mutlu bana. Bende az okumadim forumları bir gun eģer hamile olursam bende yazacam diyordum insallah bebegim sagliklidırda bende yazmaya devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…