2016 Aralik tup bebek

Kızlar 5. Gün embriyosu en erken 7. Gün idrarda çıkabilir oda garantisi Yok
3. Gün embriyosu 9. Gün ancak çıkar
benim kızımda 10. Gün idar yaptım acayip silik çıktı 8. Gün yapsam çıkmazdı
Gecen düşük yaptığımda 8. Gün yaptım hayalet gibi zorla çıkmıştı belli olmuyor
Ben negatif olsa idrarda acayip üzülürüm ondan sabredecem inş bu sefer

Insallah canim ya biz burda kardesiz dert ortagıyız yardim edebilirsem ne mutlu bana. Bende az okumadim forumları bir gun eģer hamile olursam bende yazacam diyordum insallah bebegim sagliklidırda bende yazmaya devam ederim.
inşaallah canım bende yazıcam umutsuzlara umut olucam diyorum.
Şöyle uzunca bi hikaye yazıcam.bide inşaallah doğum hikayemi yazıcam
Allahım nasib et inşaallah

kızlar 2.kan testi değerim 334,9 çıktı 14 ocakta soktor randevum var
Maşallah canim guzel artmıs bana tekrarlatmadı doktorum zaten daha merkeze de gidemicem. Doktor arayısindayım sana baya gec vernis bana ayin 5inde gel demisti neden acaba

Canım içini ferah tut inşallah pozitif sonuçla geleceksin.Benim tanidigimdan sadece 2 yumurta toplandı 3.gün transfer edildi.İkizlere hamile.Kendini hamile gibi düşün olumlu ve pozitif katkısı oluyor

DIKKAT DIKKAT!!!
kizlar, bugun transfer sonrasi 5. Gunum burda pozitifleri gormek iyice heycanlandiriyor. Gidip bi idrar testi alsam mi yoksa test gununu beklesemmi?
BANA FIKIR VERIN LUTFEN"!!!
cnm hiç acele etme idrarda çıkma ihtimali pek yok 5. gun. canını sıktıgına degmez snra

Canım içini ferah tut inşallah pozitif sonuçla geleceksin.Benim tanidigimdan sadece 2 yumurta toplandı 3.gün transfer edildi.İkizlere hamile.Kendini hamile gibi düşün olumlu ve pozitif katkısı oluyor
Nasip kısmet ya belkide o arkadaşın olmaz diye hep düşünmüştü bak nasibinde varmış hemde ikiz olmuş darısı hepimize inş:)

DIKKAT DIKKAT!!!
kizlar, bugun transfer sonrasi 5. Gunum burda pozitifleri gormek iyice heycanlandiriyor. Gidip bi idrar testi alsam mi yoksa test gununu beklesemmi?
BANA FIKIR VERIN LUTFEN"!!!
Cnm bence almamalısın çünkü 5. Günde kesinlikle çıkmaz.bu sefer üzülürsün. Benimde 8. Günüm ama bende almıyorum çıkmayacağını niliyorum çünkü

Maşallah canim guzel artmıs bana tekrarlatmadı doktorum zaten daha merkeze de gidemicem. Doktor arayısindayım sana baya gec vernis bana ayin 5inde gel demisti neden acaba
Canım ya bende şaun 5.haftadayım bana da dr um 4ocak da gel demişti. Bana da geç gelmişti. Gerçi kendi dr uma dayanamayıp cuma gitmeyi düşünüyorum. Çarşamba da diğer tüp doktoruma :)) aceba bebegide net görelim kalp atışı varsa duyalım diye mi böyle geç veriyorlar randevuyu. Öylece bekliyorum bende merakla. Kötü bir şey olsa şimdiye bir belirti olurdu diyorum. İnşallah her şey yolundadır

Insallah her sey yolundadır. Bu surec voyle ama pozitifi alincada bitmiyor is kese goruncekmi kalp atısı olacakmı. Düsünmemeye calısıp kafamı baska yere vermeye calisıyorum. Sende yinede cok erken gitme bence cunku her gittiğinde ultrasonla bakacak ve o kadarda saglikli olmasa gerek. Senin doktorun kim ben istanbulda emsey hospitala gitmeyi duşünuyorum ama hala arastiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…