- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
inşaallah canım bende yazıcam umutsuzlara umut olucam diyorum.Insallah canim ya biz burda kardesiz dert ortagıyız yardim edebilirsem ne mutlu bana. Bende az okumadim forumları bir gun eģer hamile olursam bende yazacam diyordum insallah bebegim sagliklidırda bende yazmaya devam ederim.
Maşallah canim guzel artmıs bana tekrarlatmadı doktorum zaten daha merkeze de gidemicem. Doktor arayısindayım sana baya gec vernis bana ayin 5inde gel demisti neden acabakızlar 2.kan testi değerim 334,9 çıktı14 ocakta soktor randevum var
Maşallah canim guzel artmıs bana tekrarlatmadı doktorum zaten daha merkeze de gidemicem. Doktor arayısindayım sana baya gec vernis bana ayin 5inde gel demisti neden acaba
Canım içini ferah tut inşallah pozitif sonuçla geleceksin.Benim tanidigimdan sadece 2 yumurta toplandı 3.gün transfer edildi.İkizlere hamile.Kendini hamile gibi düşün olumlu ve pozitif katkısı oluyorİnş cnm doktor ikiz olur busefer hatta 12. Hafta gel alttan dikiş atabilirim dedi bi Garip hissettim sanki tutmuş gibi konuştu :) rabbim nasip eder inş şimdi tutmuyordur belli göbeğime :)
Yaaaaa inş inş zaten bu olsa ben başka istemiyorum ama dondurulmuş olunca insan kendini güvende hisediyor
Aaaa şahane cnm değerin :) 12. Gündü demi bugunkızlar 2.kan testi değerim 334,9 çıktı14 ocakta soktor randevum var
cnm hiç acele etme idrarda çıkma ihtimali pek yok 5. gun. canını sıktıgına degmez snraDIKKAT DIKKAT!!!
kizlar, bugun transfer sonrasi 5. Gunum burda pozitifleri gormek iyice heycanlandiriyor. Gidip bi idrar testi alsam mi yoksa test gununu beklesemmi?
BANA FIKIR VERIN LUTFEN"!!!
Nasip kısmet ya belkide o arkadaşın olmaz diye hep düşünmüştü bak nasibinde varmış hemde ikiz olmuş darısı hepimize inş:)Canım içini ferah tut inşallah pozitif sonuçla geleceksin.Benim tanidigimdan sadece 2 yumurta toplandı 3.gün transfer edildi.İkizlere hamile.Kendini hamile gibi düşün olumlu ve pozitif katkısı oluyor
ne güzel haber bu saglıkla ilerlemiş bebişin , inş kontrolunde kalp atısı ve keseyıde gorursun cnm :)kızlar 2.kan testi değerim 334,9 çıktı14 ocakta soktor randevum var
Cnm bence almamalısın çünkü 5. Günde kesinlikle çıkmaz.bu sefer üzülürsün. Benimde 8. Günüm ama bende almıyorum çıkmayacağını niliyorum çünküDIKKAT DIKKAT!!!
kizlar, bugun transfer sonrasi 5. Gunum burda pozitifleri gormek iyice heycanlandiriyor. Gidip bi idrar testi alsam mi yoksa test gununu beklesemmi?
BANA FIKIR VERIN LUTFEN"!!!
Canım ya bende şaun 5.haftadayım bana da dr um 4ocak da gel demişti. Bana da geç gelmişti. Gerçi kendi dr uma dayanamayıp cuma gitmeyi düşünüyorum. Çarşamba da diğer tüp doktoruma :)) aceba bebegide net görelim kalp atışı varsa duyalım diye mi böyle geç veriyorlar randevuyu. Öylece bekliyorum bende merakla. Kötü bir şey olsa şimdiye bir belirti olurdu diyorum. İnşallah her şey yolundadırMaşallah canim guzel artmıs bana tekrarlatmadı doktorum zaten daha merkeze de gidemicem. Doktor arayısindayım sana baya gec vernis bana ayin 5inde gel demisti neden acaba
Kalçadan kendiniz mi yapıyorsunuz iğneyiİnsulin iğnesiyle yaptıklarım da var ama progesteron farklı, derin enjeksiyon kalcaya
Aaaa şahane cnm değerin :) 12. Gündü demi bugun
Yok kalçadan progestani ben yapmiyorumKalçadan kendiniz mi yapıyorsunuz iğneyi
Gözün aydın tekrarsağol canım benim darısı herkesin başına olsun inşallahhh..
Insallah her sey yolundadır. Bu surec voyle ama pozitifi alincada bitmiyor is kese goruncekmi kalp atısı olacakmı. Düsünmemeye calısıp kafamı baska yere vermeye calisıyorum. Sende yinede cok erken gitme bence cunku her gittiğinde ultrasonla bakacak ve o kadarda saglikli olmasa gerek. Senin doktorun kim ben istanbulda emsey hospitala gitmeyi duşünuyorum ama hala arastiriyorum.Canım ya bende şaun 5.haftadayım bana da dr um 4ocak da gel demişti. Bana da geç gelmişti. Gerçi kendi dr uma dayanamayıp cuma gitmeyi düşünüyorum. Çarşamba da diğer tüp doktoruma :)) aceba bebegide net görelim kalp atışı varsa duyalım diye mi böyle geç veriyorlar randevuyu. Öylece bekliyorum bende merakla. Kötü bir şey olsa şimdiye bir belirti olurdu diyorum. İnşallah her şey yolundadır
Mşlh cnm daha bi sorun olmaz Allah'ın izini ile değerin gününe göre çok iyi kızımda 12. Gün değerim 250 idi:)evet canım 12. günüm bugün aslında 17. günüm 5. gün embiryosu konuldu ya...
Mşlh cnm daha bi sorun olmaz Allah'ın izini ile değerin gününe göre çok iyi kızımda 12. Gün değerim 250 idi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?