2016 Aralik tup bebek

Canim emsey guzell diolar yakin arkimda oraya gidio cok memnundu dr dan

Aynen canım bitmiyor da bitmiyor bekleyiş. Ben adanada yaşıyorum. Tüp bebegi de burda acıbademde yaptırdım. 2yıldır sürekli gittiğim kendi dr um da var ama ayrıyeten. Keseden sonra kendi dr uma devam edecegim. Öyle olsa ki gittiğimizde keseyi bebegi kalp atışını bir arada duysak görsek keşke:)

Ayyyyy çok heycanlı dikkat et kendini yorma ilk 3 ay her hamile için risktir:) prensesler gibi ol :)

valla yorulmuyorum çok şükür canım akşamları herşeyi eşim yapıyor zaten....gündüz masa başı çalışıoyrum çok agır değil işim o yüzden sıkıntı yok...ama dün oturmaktan kuyruk kemiği çok agrıdı popomun üzerine oturamadım....hareketsizlik bana yaramadı valla...normal hayatıma döneyim istiyorum temizliğimi yapabileyim vs vs

5. Gün embriyosu 5.gün idrarda çıktı benim beta hcg ile ilgili bir durum galiba

Bu listede olan hanimlar, hangi merkezdeydi tedaviniz. Ben bahceci fulyadayim. Ayni merkezde olanlar o gun merkezde tanisabilirler bence cok guzel olur hep destek tam destek oluruz
Ben izmir medikal parkta tedavi görüyorum canım.Denizliliyim.

@azrass listeyle sen mi ilgileniyordun. Sanki eksikler var gibi geldi, bide bazilarimuzin transfer bazilarimizin test tarihleri yazmiyo. Guncelleyebilir miyuzacaba canim. Zor bisey mi bu islem. Anlamiyirumda hic

azrass listeyle sen mi ilgileniyordun. Sanki eksikler var gibi geldi, bide bazilarimuzin transfer bazilarimizin test tarihleri yazmiyo. Guncelleyebilir miyuzacaba canim. Zor bisey mi bu islem. Anlamiyirumda hic

yok canım zor değil ama günceleme göndermiyolar...boş kalıyor ben eklerken diyorum ki bütün bilgileri eksiksiz gönderin sonrada güncellemeleri giriyorum ama tabi güncellemeleri bana verirlerse girebiliyorum...tek tek herkesi etiketlemeye kalkarsam bütün gün burda onunla uğraşmam gerekiyor.... eğer eksikler varsa kimlerin bilgileri güncellenecekse bana ya özel mesaj atsın yada etiketlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…