Tamam canim sagol ilgilendigin icin.yok canım zor değil ama günceleme göndermiyolar...boş kalıyorben eklerken diyorum ki bütün bilgileri eksiksiz gönderin sonrada güncellemeleri giriyorum ama tabi güncellemeleri bana verirlerse girebiliyorum...tek tek herkesi etiketlemeye kalkarsam bütün gün burda onunla uğraşmam gerekiyor.... eğer eksikler varsa kimlerin bilgileri güncellenecekse bana ya özel mesaj atsın yada etiketlesin
Hayir canim yapma kesinlikle cikmaz daha kana gecmedi ki idrara gecsin bekle o yuzden canim 10.gun yapip negatif sonuc alip kanda pozitifi gorenler var bu yuzden bekle derimDIKKAT DIKKAT!!!
kizlar, bugun transfer sonrasi 5. Gunum burda pozitifleri gormek iyice heycanlandiriyor. Gidip bi idrar testi alsam mi yoksa test gununu beklesemmi?
BANA FIKIR VERIN LUTFEN"!!!
Canim kendinmi yapiyorsun??Yok kalçadan progestani ben yapmiyorum
Tamam canim yapma dedi herkes bende dinledim sizi yapmadim. Benim test sonucumu 9. Gun istedi doktorumHayir canim yapma kesinlikle cikmaz daha kana gecmedi ki idrara gecsin bekle o yuzden canim 10.gun yapip negatif sonuc alip kanda pozitifi gorenler var bu yuzden bekle derim
Canim ben istanbul eurofertildeyim evet ayni merkez olsaydi sizlerle tanismak guzel olurduBu listede olan hanimlar, hangi merkezdeydi tedaviniz. Ben bahceci fulyadayim. Ayni merkezde olanlar o gun merkezde tanisabilirler bence cok guzel olur hep destek tam destek oluruz
Ben ankara baskentteyimCanim ben istanbul eurofertildeyim evet ayni merkez olsaydi sizlerle tanismak guzel olurdu
Hayırlı olsun canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza.Kızlar allahım allahım bugün kan vermştim o sonucu almaya gitmek ne zormuş pozitif şükürler olsun 138,6 nasıl acaba
Kızlar allahım allahım bugün kan vermştim o sonucu almaya gitmek ne zormuş pozitif şükürler olsun 138,6 nasıl acaba
canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :)Kızlar allahım allahım bugün kan vermştim o sonucu almaya gitmek ne zormuş pozitif şükürler olsun 138,6 nasıl acaba
Aminn canım sağol valla giderkende gelirken dua ettim burdaki kızların hepsine ya mucip çektim hepgözün aydın canımmmm çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah rabbim bekleyenlerinde sonucunu pozitif eylesin diyelim
İnşallah isteyen herkeze sağol canımHayırlı olsun canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza.
Teşekkür ederim canım herkezle birlikte kucamızada almayı nasip etsin inşallahcanım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :)
Listeli bilgilerimi bir pazartesi muhtemelen yumurtalarım toplanacak dahneyi güncellemeyi canım
hayırlı olsun cnm kaçıncı gunundu? deger gayet guzel inş artıs da guzel olur hayırlı haberlere ihtiyacımız varKızlar allahım allahım bugün kan vermştim o sonucu almaya gitmek ne zormuş pozitif şükürler olsun 138,6 nasıl acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?