2016 Aralik tup bebek

Tamam canim sagol ilgilendigin icin.

DIKKAT DIKKAT!!!
kizlar, bugun transfer sonrasi 5. Gunum burda pozitifleri gormek iyice heycanlandiriyor. Gidip bi idrar testi alsam mi yoksa test gununu beklesemmi?
BANA FIKIR VERIN LUTFEN"!!!
Hayir canim yapma kesinlikle cikmaz daha kana gecmedi ki idrara gecsin bekle o yuzden canim 10.gun yapip negatif sonuc alip kanda pozitifi gorenler var bu yuzden bekle derim

Arkadaşlar ben estrofem coraspin folio crinone jel kullanıyorum bunun dışında transfer günü tedbir amaçlı clexane 6000 verdiler aranızda sorun olup olmadığını bilmeden kullanan var mı kendimi pek iyi hissetmiyorum bundan mı acaba

Hayir canim yapma kesinlikle cikmaz daha kana gecmedi ki idrara gecsin bekle o yuzden canim 10.gun yapip negatif sonuc alip kanda pozitifi gorenler var bu yuzden bekle derim
Tamam canim yapma dedi herkes bende dinledim sizi yapmadim. Benim test sonucumu 9. Gun istedi doktorum

Bu listede olan hanimlar, hangi merkezdeydi tedaviniz. Ben bahceci fulyadayim. Ayni merkezde olanlar o gun merkezde tanisabilirler bence cok guzel olur hep destek tam destek oluruz
Canim ben istanbul eurofertildeyim evet ayni merkez olsaydi sizlerle tanismak guzel olurdu

Kızlar allahım allahım bugün kan vermştim o sonucu almaya gitmek ne zormuş pozitif şükürler olsun 138,6 nasıl acaba
Hayırlı olsun canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…