2016 Aralik tup bebek

Kizlar ben bir sey yaptim bu gun transferden sonraki 7ci gunum ilaclarimi yazdirirken kan testi yaptirayim dedim sonucum 1.29 cikti daha 1de test gunum acaba yukselirmi hic benim gibi delilik yapan varmi aramizda

Ayyy cnm cokkk sevindimmm hadi hayirlisi olsunntutunsun annelerine insss

Kizlar ben bir sey yaptim bu gun transferden sonraki 7ci gunum ilaclarimi yazdirirken kan testi yaptirayim dedim sonucum 1.29 cikti daha 1de test gunum acaba yukselirmi hic benim gibi delilik yapan varmi aramizda
Çok erken canım ya kendini boşuna üzüyon günü bekle üzme kendini

Ben hormon tahlili için transferin 4. Günü gittim dedim doktora hamilelik testi yapalım mı diye çıkmaz dedi. Değerin yükselebilir bence ah ah keşke dayanabilsek

yükselme ihtimali var...ama zaten 7 günümüş be kuzum doktorlar gününde yaptırın diyor hep...anında bile yükselebilir merak etme

Canım ben opu dan sonra clexan 0.4 4000lik oluyor sanırım onu, estrofem, coraspin, progestan kullanıyorum. Şuan 5haftalık hala kullanıyorum. Clexane nın morartı ve göbekte beze dışında bir yan etkisini hissetmedim ben. Bende pıhtılaşmaya meyillilik var bu arada.

Kızlar allahım allahım bugün kan vermştim o sonucu almaya gitmek ne zormuş pozitif şükürler olsun 138,6 nasıl acaba
Hayırlı ugurlu olsun. Rabbim saglıklı bir şekilde devamını nasip etsin canım. Kaçıncı günündü bugün

Canım bende de pıhtılaşmaya eğilim var 04 oksapar kullanıyorum. Bu iğnenin havasını iyice almak gerekiyor. İlacı biraz iğneden fışkırtıp öyle vuruyorum ben o zaman morarmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…