Ayyyyy ne güzel ya gözün aydın Allah kucağına almayıda göstersin inşallahİnşallah isteyen herkeze sağol canım
Sağol canım 10.gün inşallah artarhayırlı olsun cnm kaçıncı gunundu? deger gayet guzel inş artıs da guzel olur hayırlı haberlere ihtiyacımız var
Listedeki bilgilerimi benim pazartesi muhtemelen yumoşlar toplanacak dahalakasız bir konunun altına yazmışım
Masallah canim Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşallah bizlere de dua et canimKızlar allahım allahım bugün kan vermştim o sonucu almaya gitmek ne zormuş pozitif şükürler olsun 138,6 nasıl acaba
Merhaba kızlar transferimi oldum çok şükür
11 olgun yumurtadan sadece 2 tanesi 5. Güne gelmiş kalitesi iyiymiş ama onun haricinde hiç kalmamış çok üzüldüm spermler kalitesi çok iyi deilmiş
Doktor olumlu konuştu rahim herşey iyi embriyolar kaliteli çizik atmıştı zaten oda iyi bşy falan dedi ..
Bi yanım umutlu bi yanım ya olmazsa bidaha bukdr eziyeti göze alırmıyım
Listeli bilgilerimi bir pazartesi muhtemelen yumurtalarım toplanacak dahalakasız bir konunun altına yazmışım
Çok erken canım ya kendini boşuna üzüyon günü bekle üzme kendiniKizlar ben bir sey yaptim bu gun transferden sonraki 7ci gunum ilaclarimi yazdirirken kan testi yaptirayim dedim sonucum 1.29 cikti daha 1de test gunum acaba yukselirmi hic benim gibi delilik yapan varmi aramizda
Maşallah, hayırlı olsun canım, cok sevindimKızlar allahım allahım bugün kan vermştim o sonucu almaya gitmek ne zormuş pozitif şükürler olsun 138,6 nasıl acaba
Ben hormon tahlili için transferin 4. Günü gittim dedim doktora hamilelik testi yapalım mı diye çıkmaz dedi. Değerin yükselebilir bence ah ah keşke dayanabilsekKizlar ben bir sey yaptim bu gun transferden sonraki 7ci gunum ilaclarimi yazdirirken kan testi yaptirayim dedim sonucum 1.29 cikti daha 1de test gunum acaba yukselirmi hic benim gibi delilik yapan varmi aramizda
Kizlar ben bir sey yaptim bu gun transferden sonraki 7ci gunum ilaclarimi yazdirirken kan testi yaptirayim dedim sonucum 1.29 cikti daha 1de test gunum acaba yukselirmi hic benim gibi delilik yapan varmi aramizda
Hayirli olsun cok sevindim masallah guzel bor deger kacıncı gün peki. Rabbim kucagina almayida nasip etsinKızlar allahım allahım bugün kan vermştim o sonucu almaya gitmek ne zormuş pozitif şükürler olsun 138,6 nasıl acaba
Canım ben opu dan sonra clexan 0.4 4000lik oluyor sanırım onu, estrofem, coraspin, progestan kullanıyorum. Şuan 5haftalık hala kullanıyorum. Clexane nın morartı ve göbekte beze dışında bir yan etkisini hissetmedim ben. Bende pıhtılaşmaya meyillilik var bu arada.Arkadaşlar ben estrofem coraspin folio crinone jel kullanıyorum bunun dışında transfer günü tedbir amaçlı clexane 6000 verdiler aranızda sorun olup olmadığını bilmeden kullanan var mı kendimi pek iyi hissetmiyorum bundan mı acaba
Hayırlı ugurlu olsun. Rabbim saglıklı bir şekilde devamını nasip etsin canım. Kaçıncı günündü bugünKızlar allahım allahım bugün kan vermştim o sonucu almaya gitmek ne zormuş pozitif şükürler olsun 138,6 nasıl acaba
Canım bende de pıhtılaşmaya eğilim var 04 oksapar kullanıyorum. Bu iğnenin havasını iyice almak gerekiyor. İlacı biraz iğneden fışkırtıp öyle vuruyorum ben o zaman morarmıyor.Canım ben opu dan sonra clexan 0.4 4000lik oluyor sanırım onu, estrofem, coraspin, progestan kullanıyorum. Şuan 5haftalık hala kullanıyorum. Clexane nın morartı ve göbekte beze dışında bir yan etkisini hissetmedim ben. Bende pıhtılaşmaya meyillilik var bu arada.
Ay ins cnm ya 20sinde transfer oldum 7 gun oluyo dglmi ?yükselme ihtimali var...ama zaten 7 günümüş be kuzum doktorlar gününde yaptırın diyor hep...anında bile yükselebilir merak etme
Sağol canım amin 10.gün yarındı test günüm dayanamadım yaptımHayirli olsun cok sevindim masallah guzel bor deger kacıncı gün peki. Rabbim kucagina almayida nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?