- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Herkez onu diyor cnm ins rabbim agzinizdan duyarr evet 1ni bekliyimm bariiiSeval_cagla cnm daha çok erken keşke yapmasaymışın , bence değerin yükselecek günğnde tekrar yapmalısın kesinlikle, şçimden bir ses diyor ki sen hamilesin
10.gün canım çok sağol darısı size inşallahHayırlı ugurlu olsun. Rabbim saglıklı bir şekilde devamını nasip etsin canım. Kaçıncı günündü bugün
Ilacimi yazdirmaya gitmistim cnm ya merak yaa bir deniyim dedim sansimiyükselme ihtimali var...ama zaten 7 günümüş be kuzum doktorlar gününde yaptırın diyor hep...anında bile yükselebilir merak etme
Adenn cokkk sevindimm cnm cnmm hayirlisi olsun inssss10.gün canım çok sağol darısı size inşallah
Aayy super yaaaKızlar allahım allahım bugün kan vermştim o sonucu almaya gitmek ne zormuş pozitif şükürler olsun 138,6 nasıl acaba
Öyle hiç denemedim canım.iğne hazır enjeksiyon ve yaylı gibi bir değişik. morarsın beze olsun yeterki sonunda kalp atısını duyayım. Her şeye razıyım :)) Rabbim bize güzel günler görmeyi nasip etsin evlatlarımızlaCanım bende de pıhtılaşmaya eğilim var 04 oksapar kullanıyorum. Bu iğnenin havasını iyice almak gerekiyor. İlacı biraz iğneden fışkırtıp öyle vuruyorum ben o zaman morarmıyor.
Hade hayirli olsun canim. Insaallah sorunsuz sonuna kadar yolunda gider hersey yavrunu kucaguna almak da nasib olur. RABBIM hepimize yasatsin bu guzel duygulari. Anne olabilmeyi amin.. Tekrar tebrikler...Kızlar allahım allahım bugün kan vermştim o sonucu almaya gitmek ne zormuş pozitif şükürler olsun 138,6 nasıl acaba
Benimki de hazır enjeksiyon vurmadan önce bir kere püskürtüp vurduğunda hiç morarmıyor. İlk günler vuduklarım çok kötü olmuştu.Öyle hiç denemedim canım.iğne hazır enjeksiyon ve yaylı gibi bir değişik. morarsın beze olsun yeterki sonunda kalp atısını duyayım. Her şeye razıyım :)) Rabbim bize güzel günler görmeyi nasip etsin evlatlarımızla
Sagol canım. Bende kese için gün bekliyorum. Rabbim kesemizi kalp atışımızı saglıklıca görmeyi, duymayı nasip etsin bizlere10.gün canım çok sağol darısı size inşallah
Ay ins cnm ya 20sinde transfer oldum 7 gun oluyo dglmi ?
Birde öyle deneyeceğim sagol canımBenimki de hazır enjeksiyon vurmadan önce bir kere püskürtüp vurduğunda hiç morarmıyor. İlk günler vuduklarım çok kötü olmuştu.
Haklisin cnmöyle oluyor ama yinede erken zaten anca tutunacaktır o hemen betahcg nasıl salgılasınnn
Aman canım ağrı mağrı olmasın insan daha çok geriliyor öle olunca.Off kızlar sabahtan beri ğzerimde bir depresyon halleri , çok kötüyümkendimi tutamıyorum ağlayasım var devamlı. Belirtilerimde yok olmuş iki gündür hemen hemen hiç ağrım yok, iyiye mi kötüyemi yorsam bilemiyorm
Ayyy varya bu kadar olur yani. Duygular bu kadar mi ayni olur. Tam mesaj yazmayi dusunuyordum "kizlar icime bi sıkınti dustu, bi daraldim" okuyun ufleyin" dicektim ki senin mesajin bildirimi geldi...Off kızlar sabahtan beri ğzerimde bir depresyon halleri , çok kötüyümkendimi tutamıyorum ağlayasım var devamlı. Belirtilerimde yok olmuş iki gündür hemen hemen hiç ağrım yok, iyiye mi kötüyemi yorsam bilemiyorm
Bende de durum ayni canım belim bacaklarim agriyordu arada kasiklarimda agri oluyordu hib biri yok simdi ben de bilmiyorum valla kafayi yiyecegim sonunda insallah sevincle sonuclanir bu beklentilerimizOff kızlar sabahtan beri ğzerimde bir depresyon halleri , çok kötüyümkendimi tutamıyorum ağlayasım var devamlı. Belirtilerimde yok olmuş iki gündür hemen hemen hiç ağrım yok, iyiye mi kötüyemi yorsam bilemiyorm
Of cnm ya benim ikinci denemem ilkindeki belirtileri arıuorum ister istemez, ilki benim kimyasal gebelikti pozitifi görmiştüm, onçin sürekli ağrı olmasını bekliyorum, iki gündür tık yok, belkide haklısındır ağrı olmaması aslında güzel olan heralde, test gğnğne kadar kafayı yiycem galibaAman canım ağrı mağrı olmasın insan daha çok geriliyor öle olunca.
İnşallah canım yaBende de durum ayni canım belim bacaklarim agriyordu arada kasiklarimda agri oluyordu hib biri yok simdi ben de bilmiyorum valla kafayi yiyecegim sonunda insallah sevincle sonuclanir bu beklentilerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?