2016 Aralik tup bebek

Sakin ol canım bende de belirti melirti yok. Adet günüm geldiği için adet olmaya çalışıyor vücudum ilaçlar engelliyor sanırım. Ben de bunu taktım kafaya.

Hamişler ağrılarınız devam ediyormu canlar bende hafif hafif bel ağrısı var takvimi nasıl yapıyoruz çok özeniyorum

Maşallah canım çok güzel değerin :)

Hamişler ağrılarınız devam ediyormu canlar bende hafif hafif bel ağrısı var takvimi nasıl yapıyoruz çok özeniyorum

canım burdan ilk önce adet tarihini yazıyosun,bebeğinin tahmini doğum tarihini buluyosun.
Sonra o tarihi profilindeki kişisel bilgilerin bölümüne yazıyosun gün ay yıl olarak.
Hadi kolay gelsin :)

ay canım maşallah sübhanallah :) çok güzel artmış değerin canım

Kızlar belirti arayan arkadaşlarım daha önce de söylemiştim tekrar yazayım dedim. Hiç bir belirtim yoktu. Ne bel agrısı, ne kasık agrısı, ne lekelenme... Dedim hiç bir şey yok olmayacak mı ki.. Ama çok şükür kese için gün bekliyorum. Ne olur belirti arayıp moralinizi bozmayın boş yere strese girmeyin. Her vücudun tepkisi farklı oluyor.

Pozitif olanlar nasıl belirtileriniz oldu ya da hiç olmadı mı? Yazın biz de bilelim
çok fazla bi belirti yaşamadım ben çok şiştim sadece halada şişim 4-5 aylık hamile gibi , göğüs çevresindeki halkalar genişleyip koyulaşmaya başladı sanki ama benim transferden sonra 14.gün bugün

Ya kizlar benim bugun 6 haftalik oldu bebisim daha kalp atisini duymaya gitmedik haftaya randevu verdi doktorumuz ama benim sag kasigima agrilar giriyo sanki sizde de oluyomu cok korkuyorum
Keseyi gördünmü peki? Normaldir ağrılar telaş yapma arada bendede oluyo

sağolasın değer güzel ama içim içimi yiyor bi terslik olursa diye, 9 yaşındaki kızıma hala söyleyemedim 2 hafta daha sabredeyim diyorum keseyi görmeden umutlandırmak istemiyorum onuda
Allahın izniyle bi terslik olmaz.
Küçük patik al hediye paketi yaptır kızına hediye et :)
Süpriz olsun abla olmak çok güzel bir duygu :) bende 9 yaşında abla oldum.çok yardımı dokunur sana :)

Ya kizlar benim bugun 6 haftalik oldu bebisim daha kalp atisini duymaya gitmedik haftaya randevu verdi doktorumuz ama benim sag kasigima agrilar giriyo sanki sizde de oluyomu cok korkuyorum
Bende şuan 5haftalıgım canım. Kese için gitmedim henüz. Nadir oluyor ama bazen yerimden kalkarken tam kasık değilde rahmin sag tarafına bir agrı saplanıyor. Genelde rahmin sag tarafında hissediyorum nadirde olsa ara ara.

Allahın izniyle bi terslik olmaz.
Küçük patik al hediye paketi yaptır kızına hediye et :)
Süpriz olsun abla olmak çok güzel bir duygu :) bende 9 yaşında abla oldum.çok yardımı dokunur sana :)
Hep tek çocuktan yanaydı aslında fikrim o yüzden bu kadar ara açıldı ,çocukluk yıllarında pek paylaşımları olamasada inşallah ileriki yıllarda birbirlerine destek olup yaşarlar kardeşlik duygusunu .Fikrini acaip beğendim bu arada yeni yıl hediyesi oyuncak siparişleri verip duruyodu bundan daha güzel bi hediye olamaz

transfer olan arkadaşlar lütfen belirti arayıp, erkenden test yapıp ,stres yapıp üzmeyin kendinizi nasipten öteye yol yok bizler elimizden geleni yaptıktan sonra takdir Allah'ın,.

Doktor bana aslinda adet agrilari kasik agrilari ve rahimde agri hissedebilirsin rahim buyuyor cunku dedi ama yine de korkuyo insan iste

Canım benim şimdi elime bebek verseler tutmasınıda bilirim,altınıda değştiririm giydiririm.hepsini kardeşim sayesinde öğrendim :) sonra boyuma yetişti kol kola gezip yaşıt gibi iki genç kız geziyoruz :)

O hediye işini hep eşime yapmak isterdim ama test günü birlikte gidicez :) pozitif olsunda hediyesi eksik olsun napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…