Sakin ol canım bende de belirti melirti yok. Adet günüm geldiği için adet olmaya çalışıyor vücudum ilaçlar engelliyor sanırım. Ben de bunu taktım kafaya.Of cnm ya benim ikinci denemem ilkindeki belirtileri arıuorum ister istemez, ilki benim kimyasal gebelikti pozitifi görmiştüm, onçin sürekli ağrı olmasını bekliyorum, iki gündür tık yok, belkide haklısındır ağrı olmaması aslında güzel olan heralde, test gğnğne kadar kafayı yiycem galiba
Cuma 10.gün değerim 124 yi kızlar , bugün 14.gün 623,40 çok şükür :) 2 hafta sonra kontrol için gidicem artık hayırlısı yine beklemekten başka çare yok .Hibor göbekten iğne 12.haftaya kadar mecbur devam düşük riski için, crionene jelde 10.haftaya kadar
daha çok erken hiç sıkma canını yükselir değerin inşallah test gününe kadarKizlar ben bir sey yaptim bu gun transferden sonraki 7ci gunum ilaclarimi yazdirirken kan testi yaptirayim dedim sonucum 1.29 cikti daha 1de test gunum acaba yukselirmi hic benim gibi delilik yapan varmi aramizda
Hamişler ağrılarınız devam ediyormu canlar bende hafif hafif bel ağrısı var takvimi nasıl yapıyoruz çok özeniyorum
sağolasın değer güzel ama içim içimi yiyor bi terslik olursa diye, 9 yaşındaki kızıma hala söyleyemedim 2 hafta daha sabredeyim diyorum keseyi görmeden umutlandırmak istemiyorum onudaMaşallah canım çok güzel değerin :)
ay canım maşallah sübhanallah :) çok güzel artmış değerin canımCuma 10.gün değerim 124 yi kızlar , bugün 14.gün 623,40 çok şükür :) 2 hafta sonra kontrol için gidicem artık hayırlısı yine beklemekten başka çare yok .Hibor göbekten iğne 12.haftaya kadar mecbur devam düşük riski için, crionene jelde 10.haftaya kadar
çok fazla bi belirti yaşamadım ben çok şiştim sadece halada şişim 4-5 aylık hamile gibi , göğüs çevresindeki halkalar genişleyip koyulaşmaya başladı sanki ama benim transferden sonra 14.gün bugünPozitif olanlar nasıl belirtileriniz oldu ya da hiç olmadı mı? Yazın biz de bilelim
Keseyi gördünmü peki? Normaldir ağrılar telaş yapma arada bendede oluyoYa kizlar benim bugun 6 haftalik oldu bebisim daha kalp atisini duymaya gitmedik haftaya randevu verdi doktorumuz ama benim sag kasigima agrilar giriyo sanki sizde de oluyomu cok korkuyorum
Allahın izniyle bi terslik olmaz.sağolasın değer güzel ama içim içimi yiyor bi terslik olursa diye, 9 yaşındaki kızıma hala söyleyemedim 2 hafta daha sabredeyim diyorum keseyi görmeden umutlandırmak istemiyorum onuda
Bende şuan 5haftalıgım canım. Kese için gitmedim henüz. Nadir oluyor ama bazen yerimden kalkarken tam kasık değilde rahmin sag tarafına bir agrı saplanıyor. Genelde rahmin sag tarafında hissediyorum nadirde olsa ara ara.Ya kizlar benim bugun 6 haftalik oldu bebisim daha kalp atisini duymaya gitmedik haftaya randevu verdi doktorumuz ama benim sag kasigima agrilar giriyo sanki sizde de oluyomu cok korkuyorum
Hep tek çocuktan yanaydı aslında fikrim o yüzden bu kadar ara açıldı ,çocukluk yıllarında pek paylaşımları olamasada inşallah ileriki yıllarda birbirlerine destek olup yaşarlar kardeşlik duygusunu .Fikrini acaip beğendim bu arada yeni yıl hediyesi oyuncak siparişleri verip duruyodu bundan daha güzel bi hediye olamazAllahın izniyle bi terslik olmaz.
Küçük patik al hediye paketi yaptır kızına hediye et :)
Süpriz olsun abla olmak çok güzel bir duygu :) bende 9 yaşında abla oldum.çok yardımı dokunur sana :)
1 hafta once gordum keseyi cok sukurKeseyi gördünmü peki? Normaldir ağrılar telaş yapma arada bendede oluyo
Doktor bana aslinda adet agrilari kasik agrilari ve rahimde agri hissedebilirsin rahim buyuyor cunku dedi ama yine de korkuyo insan isteBende şuan 5haftalıgım canım. Kese için gitmedim henüz. Nadir oluyor ama bazen yerimden kalkarken tam kasık değilde rahmin sag tarafına bir agrı saplanıyor. Genelde rahmin sag tarafında hissediyorum nadirde olsa ara ara.
Hep tek çocuktan yanaydı aslında fikrim o yüzden bu kadar ara açıldı ,çocukluk yıllarında pek paylaşımları olamasada inşallah ileriki yıllarda birbirlerine destek olup yaşarlar kardeşlik duygusunu .Fikrini acaip beğendim bu arada yeni yıl hediyesi oyuncak siparişleri verip duruyodu bundan daha güzel bi hediye olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?