2016 Aralik tup bebek

Doktor bana aslinda adet agrilari kasik agrilari ve rahimde agri hissedebilirsin rahim buyuyor cunku dedi ama yine de korkuyo insan iste
Bazen oturduğum yerden kalkınca rahimde adet agrısı gibi olmasa da daha değişik bir versiyonu bir sızı da oluyor. Normal şeylerdir canım ben de öyle düşünüyorum. Anormal bir durum olsa Allah korusun çok daha farklı olur. Daha önce 2kimyasal 1dış gebelik yaşadıgım için en azından o tarz bir agrı hissetmediğim için öyle düşünüyorum. Ne mutlu keseni de görmüşsün darısı başıma inşallah.

Pozitif olanlar nasıl belirtileriniz oldu ya da hiç olmadı mı? Yazın biz de bilelim
Valla belirti aramak kendini yıpratmaktan başka işe yaramıyor ama bende bildiğin adet sancısı oldu belim ağrıdı ara ara ağzımın tadı değişti çok acı şuan bide 5 kilo vermişim bişi yiyemedim iştahım kesildi hafifte göğüslerim ağrıyor şişlik falan yok adet sancısıyla bire bir aynı inşallah hiçbiri olmadan pozitif olsun sizinkiler

aynen canım inşallah pozitif olsunda en güzel hediyesi olacak zaten o hayırlısıyla güldürsün mevlam yüzünüzü . ayyy ben bile kendimi sorguluyorum arada bakabilecekmiyim,tutabilecekmiyim kızı büyüteli çok olunca unuttum sanki herbişeyi,.

Pozitif olanlar nasıl belirtileriniz oldu ya da hiç olmadı mı? Yazın biz de bilelim
Valla belirti aramak kendini yıpratmaktan başka işe yaramıyor ama bende bildiğin adet sancısı oldu belim ağrıdı ara ara ağzımın tadı değişti çok acı şuan bide 5 kilo vermişim bişi yiyemedim iştahım kesildi hafifte göğüslerim ağrıyor şişlik falan yok adet sancısıyla bire bir aynı inşallah hiçbiri olmadan pozitif olsun sizinkiler

ayyy o bende de olmustuuuu durup durup ağlayasım geliyordu hadi inşallahhhh

Amin canim insallah sen nezama gidiceksin keseyo görmeye

Benimde hep adet sancısı gibi sancım var ama adetken bile bu kadar ağrımıyordu. Bende neden bu kadar ağrım var diye korkuyorum

Benimde hep adet sancısı gibi sancım var ama adetken bile bu kadar ağrımıyordu. Bende neden bu kadar ağrım var diye korkuyorum

canım herkesin bünyesi aynı tepkiyi göstermez...adet sancıların olacak tabi....mesela benim adet döneminde çok sancım olurdu hamile kaldıgımda belli belirsiz oldu...hemen kötüye niye yoruyorsunuz...

inşaallah canım
İlk bebek heyecanı gibi olur işte ne güzel :)
Rabbim isteyen herkese nasib etsin bu heyecanları aminnnn

Merhaba Kızlar,
Bugün transferimin 5.günü ve e2 ve p4 testi istendi benden.e2 115 p4 4.9 çıktı.Bana prolutan depot 500mg ilaç verdi onuda oldum.
Değerler hakkında braz araştırma yaptım herkesin yüksek çıkmış benimkiler böyle çıktı.İlk denememde benimkilerde yüksekti hatta.
Niye böyle oldu bilmiyorum ama sanırım olumsuz olacak.Bu değerlerle ilgili bilgisi olan var mı.?

Progesteron değerleri gebelerde 3.34-25.56dır. Benim e2 ye hiç bakılmadı canım bugün p4 hormonuna bakıldı 12,43 çıktı oda sen neye göre olumsuz diyosun anlamadım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…