maşallah o zaman darısı kalp atışına ,1 hafta once gordum keseyi cok sukur
İnsallah canim hepimiz icin dua ediyorummaşallah o zaman darısı kalp atışına ,
Bazen oturduğum yerden kalkınca rahimde adet agrısı gibi olmasa da daha değişik bir versiyonu bir sızı da oluyor. Normal şeylerdir canım ben de öyle düşünüyorum. Anormal bir durum olsa Allah korusun çok daha farklı olur. Daha önce 2kimyasal 1dış gebelik yaşadıgım için en azından o tarz bir agrı hissetmediğim için öyle düşünüyorum. Ne mutlu keseni de görmüşsün darısı başıma inşallah.Doktor bana aslinda adet agrilari kasik agrilari ve rahimde agri hissedebilirsin rahim buyuyor cunku dedi ama yine de korkuyo insan iste
Valla belirti aramak kendini yıpratmaktan başka işe yaramıyor ama bende bildiğin adet sancısı oldu belim ağrıdı ara ara ağzımın tadı değişti çok acı şuan bide 5 kilo vermişim bişi yiyemedim iştahım kesildi hafifte göğüslerim ağrıyor şişlik falan yok adet sancısıyla bire bir aynı inşallah hiçbiri olmadan pozitif olsun sizinkilerPozitif olanlar nasıl belirtileriniz oldu ya da hiç olmadı mı? Yazın biz de bilelim
aynen canım inşallah pozitif olsunda en güzel hediyesi olacak zaten o hayırlısıyla güldürsün mevlam yüzünüzü . ayyy ben bile kendimi sorguluyorum arada bakabilecekmiyim,tutabilecekmiyim kızı büyüteli çok olunca unuttum sanki herbişeyi,.Canım benim şimdi elime bebek verseler tutmasınıda bilirim,altınıda değştiririm giydiririm.hepsini kardeşim sayesinde öğrendim :) sonra boyuma yetişti kol kola gezip yaşıt gibi iki genç kız geziyoruz :)
O hediye işini hep eşime yapmak isterdim ama test günü birlikte gidicez :) pozitif olsunda hediyesi eksik olsun napalım
Valla belirti aramak kendini yıpratmaktan başka işe yaramıyor ama bende bildiğin adet sancısı oldu belim ağrıdı ara ara ağzımın tadı değişti çok acı şuan bide 5 kilo vermişim bişi yiyemedim iştahım kesildi hafifte göğüslerim ağrıyor şişlik falan yok adet sancısıyla bire bir aynı inşallah hiçbiri olmadan pozitif olsun sizinkilerPozitif olanlar nasıl belirtileriniz oldu ya da hiç olmadı mı? Yazın biz de bilelim
Off kızlar sabahtan beri ğzerimde bir depresyon halleri , çok kötüyümkendimi tutamıyorum ağlayasım var devamlı. Belirtilerimde yok olmuş iki gündür hemen hemen hiç ağrım yok, iyiye mi kötüyemi yorsam bilemiyorm
Maşallah maşallah darısıda bekleyenlerin başına1 hafta once gordum keseyi cok sukur
Amin canim insallah sen nezama gidiceksin keseyo görmeyeBazen oturduğum yerden kalkınca rahimde adet agrısı gibi olmasa da daha değişik bir versiyonu bir sızı da oluyor. Normal şeylerdir canım ben de öyle düşünüyorum. Anormal bir durum olsa Allah korusun çok daha farklı olur. Daha önce 2kimyasal 1dış gebelik yaşadıgım için en azından o tarz bir agrı hissetmediğim için öyle düşünüyorum. Ne mutlu keseni de görmüşsün darısı başıma inşallah.
Benimde hep adet sancısı gibi sancım var ama adetken bile bu kadar ağrımıyordu. Bende neden bu kadar ağrım var diye korkuyorumValla belirti aramak kendini yıpratmaktan başka işe yaramıyor ama bende bildiğin adet sancısı oldu belim ağrıdı ara ara ağzımın tadı değişti çok acı şuan bide 5 kilo vermişim bişi yiyemedim iştahım kesildi hafifte göğüslerim ağrıyor şişlik falan yok adet sancısıyla bire bir aynı inşallah hiçbiri olmadan pozitif olsun sizinkiler
Amin canim insallahMaşallah maşallah darısıda bekleyenlerin başına
Onlar normal doktor kontrolde soylemisti adet sancilarin olcak diye korkmaBenimde hep adet sancısı gibi sancım var ama adetken bile bu kadar ağrımıyordu. Bende neden bu kadar ağrım var diye korkuyorum
Tüp bebek dr um 4ocak a gün verdi. Ben bu h. İçi kendi dr uma giderim dayanamam gibi ama. Şuan 5haftalık görünür kese inş. En son cumartesi 900lerdeydi beta degeri.Amin canim insallah sen nezama gidiceksin keseyo görmeye
Gorunur ben tam transferden 20 gun sonra gördüm Alttan bakti gördükTüp bebek dr um 4ocak a gün verdi. Ben bu h. İçi kendi dr uma giderim dayanamam gibi ama. Şuan 5haftalık görünür kese inş. En son cumartesi 900lerdeydi beta degeri.
Bugün benim transferimin de 20.günü. Cuma günü görürüm bende inşallah.Gorunur ben tam transferden 20 gun sonra gördüm Alttan bakti gördük
Gozun aydinn canimmmİnşallah isteyen herkeze sağol canım
Benimde hep adet sancısı gibi sancım var ama adetken bile bu kadar ağrımıyordu. Bende neden bu kadar ağrım var diye korkuyorum
inşaallah canımaynen canım inşallah pozitif olsunda en güzel hediyesi olacak zaten o hayırlısıyla güldürsün mevlam yüzünüzü . ayyy ben bile kendimi sorguluyorum arada bakabilecekmiyim,tutabilecekmiyim kızı büyüteli çok olunca unuttum sanki herbişeyi,.
Merhaba Kızlar,
Bugün transferimin 5.günü ve e2 ve p4 testi istendi benden.e2 115 p4 4.9 çıktı.Bana prolutan depot 500mg ilaç verdi onuda oldum.
Değerler hakkında braz araştırma yaptım herkesin yüksek çıkmış benimkiler böyle çıktı.İlk denememde benimkilerde yüksekti hatta.
Niye böyle oldu bilmiyorum ama sanırım olumsuz olacak.Bu değerlerle ilgili bilgisi olan var mı.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?