2016 Aralik tup bebek

Canım eski aldığın yer belki indirimli vermiştir.hemen almasaydın
o kadar zam gelemez imkansız.
Bende bitince sağlık ocağına yazdırmayı düşünüyorum inş gebelik olursa.
Yok indirimli degil heryerde 63 lira ama dddigin gibi birden yuzde 90 zam gelmesi sacma. Gerci ithal ilactir o yüzden olabilir

Eczanelerde fiyat farkı dağlar kadar. Çorumdan gonal f 450 378 tlye aldim . fiyatlar hakkinda pek bilgim yoktu ve doktor hemen al deyince aliverdim. Samsundan 220 tl ye aldik ayni ilaci.

Sağlık ocağı ödemez dedi eczacı bana ? Bi de bisey sorcam bizim.sigortamiz yok ama hamile bayanlara acaba devletin kendi sigortasi v a r mi? Biliyomusunuz? Yada bizim daha cok erken oldugu icin yararlanamaz miyiz?
canım hiçbir bilgim yok malesef.
Belki diğer arkadaşlar bilir.
Burdaki arkadaşlardan duydum sağlık ocağı yazıyor dediler ama net bilgim yine yok :)

Aynen yaaa netten baktım 106 olmuş 23 aralıkta. Memorial in karşısındaki perpa eczanesi bi çok ilacı indirimli veriyor belki buna Da bisey yapar

Yok indirimli degil heryerde 63 lira ama dddigin gibi birden yuzde 90 zam gelmesi sacma. Gerci ithal ilactir o yüzden olabilir

Belki eczacının kurnazlığıda olabilir.
Bizde sanırım 60 70 civarı bişeye almıştık.iki kutu ve diğer ilaçlar 170 tl tutmuştu.
Bebişler büyüsün iyi olsunda babaları çalışsın Allah rızkımızı bereketimizi arttırsın inşaallah.çok zor bu işler Rabbim yardın etsin

Eczanelerde fiyat farkı dağlar kadar. Çorumdan gonal f 450 378 tlye aldim . fiyatlar hakkinda pek bilgim yoktu ve doktor hemen al deyince aliverdim. Samsundan 220 tl ye aldik ayni ilaci.
Gonal f o şekilde oluyor canım kendi mahallemizde 400 civarı hastanenin orda 250 miydi neydi. Yüzde 30 indirimli

Aynen yaaa netten baktım 106 olmuş 23 aralıkta. Memorial in karşısındaki perpa eczanesi bi çok ilacı indirimli veriyor belki buna Da bisey yapar

Canım idil eczaneside çok indirim yapıyor.
Gonolf ilacı 240 a alıyoduk.hep indirimli veriyolardı. resmen zama zam gelmiş :)

Canım idil eczaneside çok indirim yapıyor.
Gonolf ilacı 240 a alıyoduk.hep indirimli veriyolardı. resmen zama zam gelmiş :)

O zaman yarin ikisini de arayim bakayim crinone kac olmus. Gece gece sinir oldum simdi :) neyse Allah baska sıkıntı vermesin napalim basa gelen cekilir. :)

O zaman yarin ikisini de arayim bakayim crinone kac olmus. Gece gece sinir oldum simdi :) neyse Allah baska sıkıntı vermesin napalim basa gelen cekilir. :)
Crinone 107 lira dün eczaneye normal fiyatı ne kadar diye sorduğumda bu cevabı vermişti , 2 kutu crinone 1 kutu hibor iğne ,2 tanede proluton iğne haftada bir vurulmalık hepsini 50 liraya aldım ben doktorun yazdığı reçeteyle ssk indirimiyle .

Kızlar belim çok ağrıyor ya leke falan yok ama korkuyorum sizde varmı ağrı acaba parol içsemmi

Cok iyi yaa hemen sigorta isini halletmem lazim

Kızlar belim çok ağrıyor ya leke falan yok ama korkuyorum sizde varmı ağrı acaba parol içsemmi

Korkma canim benim de ağrıyor ama karnim daha cok agriyor felaket sanki gaz sancisi gibi midem bulaniyor. Doktora ulasmak ne mümkün ama hemsire cok normal bebek yerlesmeye calisiyor ilk haftalar olur dedi. Bence icme ama dayanamiyosan sen bilirsin yine doktora danis bana kalirsa

Canım bende de vardı bugün hep sağ tarafıma ağrı girdi adet sancısı gibi sonra soluma daha fena gece de belim uyutmadı yazdım hatta burda size bende korktum baktım lekelenme falan Yok doktorum çok ağrı olursa parol ve minoset alabilirsin dedi ama dayandım ben ilaç almadım şuan bi susuzlukla uyandım deli gibi su içiyorum minikler çabalıyor içerde ondan ağrılar inşallah başaracaklar canm böyle düşünüp rahatla İnan ağrıyı hissetmeyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…