- 9 Mart 2016
- 428
- 272
- 103
- 35
Yok indirimli degil heryerde 63 lira ama dddigin gibi birden yuzde 90 zam gelmesi sacma. Gerci ithal ilactir o yüzden olabilirCanım eski aldığın yer belki indirimli vermiştir.hemen almasaydın
o kadar zam gelemez imkansız.
Bende bitince sağlık ocağına yazdırmayı düşünüyorum inş gebelik olursa.
canım hiçbir bilgim yok malesef.Sağlık ocağı ödemez dedi eczacı bana ? Bi de bisey sorcam bizim.sigortamiz yok ama hamile bayanlara acaba devletin kendi sigortasi v a r mi? Biliyomusunuz? Yada bizim daha cok erken oldugu icin yararlanamaz miyiz?
Yok indirimli degil heryerde 63 lira ama dddigin gibi birden yuzde 90 zam gelmesi sacma. Gerci ithal ilactir o yüzden olabilir
Gonal f o şekilde oluyor canım kendi mahallemizde 400 civarı hastanenin orda 250 miydi neydi. Yüzde 30 indirimliEczanelerde fiyat farkı dağlar kadar. Çorumdan gonal f 450 378 tlye aldim . fiyatlar hakkinda pek bilgim yoktu ve doktor hemen al deyince aliverdim. Samsundan 220 tl ye aldik ayni ilaci.
Aynen yaaa netten baktım 106 olmuş 23 aralıkta. Memorial in karşısındaki perpa eczanesi bi çok ilacı indirimli veriyor belki buna Da bisey yapar
Yazik ya bide sabah aksam kullaniyoruz bianda bukadar zam acimasiz insanlar
Canım idil eczaneside çok indirim yapıyor.
Gonolf ilacı 240 a alıyoduk.hep indirimli veriyolardı. resmen zama zam gelmiş :)
Bilmiyorum ki Benim basta bi kanamam oldu heralde ondandir diye tahmn ediyorum aspirin iciyorum estrofm iciyorum folikAsit birde sabah aksam jelCanim senin degerin pozitif niye sabah aksam kullaniyosun ki? Bana pozitif olunca sadece sabah killan drdiler
Bilmiyorum ki Benim basta bi kanamam oldu heralde ondandir diye tahmn ediyorum aspirin iciyorum estrofm iciyorum folikAsit birde sabah aksam jel
Amin canim insallah herkesten güzel haberler alalimKanaman oldugu icindir o zaman canim. Rabbim sag salim kavustursun hepimizi.
Crinone 107 lira dün eczaneye normal fiyatı ne kadar diye sorduğumda bu cevabı vermişti , 2 kutu crinone 1 kutu hibor iğne ,2 tanede proluton iğne haftada bir vurulmalık hepsini 50 liraya aldım ben doktorun yazdığı reçeteyle ssk indirimiyle .O zaman yarin ikisini de arayim bakayim crinone kac olmus. Gece gece sinir oldum simdi :) neyse Allah baska sıkıntı vermesin napalim basa gelen cekilir. :)
Crinone 107 lira dün eczaneye normal fiyatı ne kadar diye sorduğumda bu cevabı vermişti , 2 kutu crinone 1 kutu hibor iğne ,2 tanede proluton iğne haftada bir vurulmalık hepsini 50 liraya aldım ben doktorun yazdığı reçeteyle ssk indirimiyle .
Kızlar belim çok ağrıyor ya leke falan yok ama korkuyorum sizde varmı ağrı acaba parol içsemmi
Canım bende de vardı bugün hep sağ tarafıma ağrı girdi adet sancısı gibi sonra soluma daha fena gece de belim uyutmadı yazdım hatta burda size bende korktum baktım lekelenme falan Yok doktorum çok ağrı olursa parol ve minoset alabilirsin dedi ama dayandım ben ilaç almadım şuan bi susuzlukla uyandım deli gibi su içiyorum minikler çabalıyor içerde ondan ağrılar inşallah başaracaklar canm böyle düşünüp rahatla İnan ağrıyı hissetmeyeceksinKızlar belim çok ağrıyor ya leke falan yok ama korkuyorum sizde varmı ağrı acaba parol içsemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?