2016 Aralik tup bebek

Transferden sonraki 3.4. Günler benim de ağrım çok oldu. Ağrı iyiye işaret. Rahimde hazırlık var. Sabredin çok güzel bişey bu. Embriyonun yaşam mücadelesini dinleyin. Bu arada bende bulantı başladı

Hayirli sabahlar kizlarrr!!!!
Beni uyku tutmuyo artik, sabah 04:30 dan beri ayaktayim...
Papat06 hayirli haberlerini bekliyoruz, merakta birakma bizi...
Gunaydin cnm heyecanla geri sayim yapiyorsun belli ki:) ben bile sizin sonuclarinizi beklerken heyecanlaniyrm guzel hbrler aldigimiz birgun olsn ins

Gunaydin cnm heyecanla geri sayim yapiyorsun belli ki:) ben bile sizin sonuclarinizi beklerken heyecanlaniyrm guzel hbrler aldigimiz birgun olsn ins
Evet ya cumartesi gelene kadar boyle geccek sanirim. Pozitifi gorelimde hayirlisiyla... Uykusuzluk bi sekilde gecer insaallah..

canım hiçbir bilgim yok malesef.
Belki diğer arkadaşlar bilir.
Burdaki arkadaşlardan duydum sağlık ocağı yazıyor dediler ama net bilgim yine yok :)
Canim bn hep duydum mayis topicinde yspanlar vardi die hatrliom gidip yazfiranlar.hatta bir arkima dr sorun kimde diye sormusti o da cok uzulmustu

Canım benim pazar 9. Günüm 5. Gün embriyosu. Kanda çıkar demi? Bende pazar günü yapmak istiyorun
Benim 5. Gun embriyosu ve doktorum testi 9. Gun yaptir dedi. Valla neye gore degisiyor bilmiyorum ama bazilarina 9 bazilarina 10. Bazilarina 12 gun deniyor.

Peki kızlar bu süreçte yatıyor musunuz benim elim ayağım durmuyor arada kalkıp tezgah silip yerden çorap vs kaldırıyorum bu zararı olur mu ki acaba
Yok canim kendini yoracak ve riskli hareketler yapmadiktan sonra hic bisey olmaz. Aksine Surekli hareketsizlik dahazararli. Kan dolasimi olmaliymus. Hareket halinde olmak iyidir arada dinlen tabiki.

KIZLAR BEN TAKİPTE ZORLANIYORUM SİZDEN RİCAM HAMİLE KALANLAR VE OPU TRASNFER TARİHLERİ BELLİ OLANLAR KISACASI HER TÜRLÜ GÜNCELLEMELERDE BANA ÖZEL MESAJ ATIN YOKSA TAKİBİ CİDDEN ZOR OLUYOR...YIL SONU GELDİ VE İŞLERİMİZDE YOGUNLAŞTI. SİZDEN RİCAM BU KONUDA HASSAS DAVRANALIM. TEŞEKKÜRLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…