- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Kendi adima hicc yatmadim cnm yemege misafir falan hic yatamadim ins sonucum da belli dgl daha iyimi yaptim kotumu bilmiyorumPeki kızlar bu süreçte yatıyor musunuz benim elim ayağım durmuyor arada kalkıp tezgah silip yerden çorap vs kaldırıyorum bu zararı olur mu ki acaba
Cnm gunu gunune 35 si doldurman sarti varmis 35 dolmadan yasal olmadigi icin korkuyorlar ne kadar israr etsende koymuyorlar yanimda transfer olan kadina 2ci denemesi oldugu halde koymadilarrkızlar günaydın yaş 35 olursa eğer ilk denemede 2 embriyo konulur mu ?
bilginiz var mıdır?
Canım ben sağlık ocağında aile hekimine yazdırıp aldım 10 liraya sen de öyle yap yazık paranaKizlar bisey sorucam biraz once jelimin bittgini farkettim eczaneden almaya gittik normalde 63 e aldigmz jel 106 tl olmus zam gelmis bi bu eksikti bukadar masrafin icinde
Çok yatmıyorum ama işte yapmıyorum öyle temizlik falan asla yatağımı toplayıp yemek hazırlıyorum sadece biraz yatıyorum biraz yürüyorum ev içinde özellikle jelden sonra 15 dk yürümek gerek dışarı hiç çıkmadım daha ve hala banyo yapmadım teste kadar da yapmayı düşünmüyorum yeni yıla kirli pasaklı giricemPeki kızlar bu süreçte yatıyor musunuz benim elim ayağım durmuyor arada kalkıp tezgah silip yerden çorap vs kaldırıyorum bu zararı olur mu ki acaba
Bebeklerimiz bizimle olduktan sonra hiçte pasaklı olalım boşverÇok yatmıyorum ama işte yapmıyorum öyle temizlik falan asla yatağımı toplayıp yemek hazırlıyorum sadece biraz yatıyorum biraz yürüyorum ev içinde özellikle jelden sonra 15 dk yürümek gerek dışarı hiç çıkmadım daha ve hala banyo yapmadım teste kadar da yapmayı düşünmüyorum yeni yıla kirli pasaklı giricemama inşallah meleklerimle giricem
Bende öyle yapıp yapıp pişman oluyorum ama birçok doktor ağır kaldırıp ani hareket yapmadılar sonra sıkıntı olmaz diyor dur bakalım hayırlısı :)Kendi adima hicc yatmadim cnm yemege misafir falan hic yatamadim ins sonucum da belli dgl daha iyimi yaptim kotumu bilmiyorum
AMH değeriniz kaçtıHerkese iyi aksamlar...
Nereden baslayacagimi bilemiyorum.amh hormonum düşük olduğu için doktor aşılama yapsak bile tutmaz dedi ve tüp bebeğe yönlendirildik.Ankara medicana da tedaviye başladık ,dün yumurtalarim toplandi 6 tane ve bugün beni doktor aradi sadece 1 tanesi döllenmiş dedi. Döllenen yumurta içinde pek umutlu konusmadi...
Şimdi merak ediyorum mikro enjeksiyon yöntemiyle dollediler neden olmadi, daha önce bu durumu yaşayan varmi
Yok canim kendini yoracak ve riskli hareketler yapmadiktan sonra hic bisey olmaz. Aksine Surekli hareketsizlik dahazararli. Kan dolasimi olmaliymus. Hareket halinde olmak iyidir arada dinlen tabiki.
Benim 5. Gun embriyosu ve doktorum testi 9. Gun yaptir dedi. Valla neye gore degisiyor bilmiyorum ama bazilarina 9 bazilarina 10. Bazilarina 12 gun deniyor.
Kız banyonu yap vallahi bit düşerÇok yatmıyorum ama işte yapmıyorum öyle temizlik falan asla yatağımı toplayıp yemek hazırlıyorum sadece biraz yatıyorum biraz yürüyorum ev içinde özellikle jelden sonra 15 dk yürümek gerek dışarı hiç çıkmadım daha ve hala banyo yapmadım teste kadar da yapmayı düşünmüyorum yeni yıla kirli pasaklı giricemama inşallah meleklerimle giricem
Cumartesiye denk geliyo canım ben bir gün önce sağlık ocağında yaptırcam inşallahPeki 31 Aralık'ta yaptıracak olanlar malum pazara denk geliyor nerede yaptirabiliriz kan testini
Ben transferden bir hafta sonra yaptım banyomu kendimi tanıyamadım elim yüzüm açıldı resmenÇok yatmıyorum ama işte yapmıyorum öyle temizlik falan asla yatağımı toplayıp yemek hazırlıyorum sadece biraz yatıyorum biraz yürüyorum ev içinde özellikle jelden sonra 15 dk yürümek gerek dışarı hiç çıkmadım daha ve hala banyo yapmadım teste kadar da yapmayı düşünmüyorum yeni yıla kirli pasaklı giricemama inşallah meleklerimle giricem
Yükselebilir değerin erken yaptırmışsınMerhaba bayanlar birşey sormak istiyorum
19.12.2016 tarihinde yumurta toplama işlemim oldu.
21.12.2016 tarihinde de biri a kalite biri b kalite iki adet embriyo transfer edildi. Yaşım 25 ve bu ilk transfer işlemim daha öncede hiçbir şekilde gebelik yaşamadım ve bugün 27.12.2016 da dayanamayıp kan tahlili yaptırdım sonuç 2 çıktı bu sonucun doktorumun verdiği 02.01.2017 tarihinde yapmamı istediği kan tahlili zamanına kadar artar mı böyle bi ihtimal varmı? Böyle bir durum yaşayan varmı?
Aaa ben yanlış hesaoladim o zamanCumartesiye denk geliyo canım ben bir gün önce sağlık ocağında yaptırcam inşallah
Aaa ben yanlış hesaoladim o zaman
Hadi hayırlı haberler yağsın insallah buraya :)Cumartesiye denk geliyo canım ben bir gün önce sağlık ocağında yaptırcam inşallah
Cnm erken yapmışsın 2. Gün embriyosu için 6. Gün kan vermişsin çok erken bence sen biraz daha bekle öyle kan ver ama sanki değerin artacak gibi geldiMerhaba bayanlar birşey sormak istiyorum
19.12.2016 tarihinde yumurta toplama işlemim oldu.
21.12.2016 tarihinde de biri a kalite biri b kalite iki adet embriyo transfer edildi. Yaşım 25 ve bu ilk transfer işlemim daha öncede hiçbir şekilde gebelik yaşamadım ve bugün 27.12.2016 da dayanamayıp kan tahlili yaptırdım sonuç 2 çıktı bu sonucun doktorumun verdiği 02.01.2017 tarihinde yapmamı istediği kan tahlili zamanına kadar artar mı böyle bi ihtimal varmı? Böyle bir durum yaşayan varmı?
Yükselebilir değerin erken yaptırmışsın
Cnm erken yapmışsın 2. Gün embriyosu için 6. Gün kan vermişsin çok erken bence sen biraz daha bekle öyle kan ver ama sanki değerin artacak gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?