2016 Aralik tup bebek

Peki kızlar bu süreçte yatıyor musunuz benim elim ayağım durmuyor arada kalkıp tezgah silip yerden çorap vs kaldırıyorum bu zararı olur mu ki acaba
Kendi adima hicc yatmadim cnm yemege misafir falan hic yatamadim ins sonucum da belli dgl daha iyimi yaptim kotumu bilmiyorum

kızlar günaydın yaş 35 olursa eğer ilk denemede 2 embriyo konulur mu ?
bilginiz var mıdır?
Cnm gunu gunune 35 si doldurman sarti varmis 35 dolmadan yasal olmadigi icin korkuyorlar ne kadar israr etsende koymuyorlar yanimda transfer olan kadina 2ci denemesi oldugu halde koymadilarr

Kizlar bisey sorucam biraz once jelimin bittgini farkettim eczaneden almaya gittik normalde 63 e aldigmz jel 106 tl olmus zam gelmis bi bu eksikti bukadar masrafin icinde
Canım ben sağlık ocağında aile hekimine yazdırıp aldım 10 liraya sen de öyle yap yazık parana

Peki kızlar bu süreçte yatıyor musunuz benim elim ayağım durmuyor arada kalkıp tezgah silip yerden çorap vs kaldırıyorum bu zararı olur mu ki acaba
Çok yatmıyorum ama işte yapmıyorum öyle temizlik falan asla yatağımı toplayıp yemek hazırlıyorum sadece biraz yatıyorum biraz yürüyorum ev içinde özellikle jelden sonra 15 dk yürümek gerek dışarı hiç çıkmadım daha ve hala banyo yapmadım teste kadar da yapmayı düşünmüyorum yeni yıla kirli pasaklı giricem ama inşallah meleklerimle giricem

Bebeklerimiz bizimle olduktan sonra hiçte pasaklı olalım boşver

AMH değeriniz kaçtı

Yok canim kendini yoracak ve riskli hareketler yapmadiktan sonra hic bisey olmaz. Aksine Surekli hareketsizlik dahazararli. Kan dolasimi olmaliymus. Hareket halinde olmak iyidir arada dinlen tabiki.
Benim 5. Gun embriyosu ve doktorum testi 9. Gun yaptir dedi. Valla neye gore degisiyor bilmiyorum ama bazilarina 9 bazilarina 10. Bazilarina 12 gun deniyor.

Yat yat çatlıyor insan valla.
Bana da on ikinci gün dedi doktor ama ben dayanamicam o kadar pazar yaptıracağım kismetse

Kız banyonu yap vallahi bit düşer
Ağır kaldırma elimi yüksege uzatma ani hareket yapmadıktan sonra bşy olmaz çok yatmakta iyi deil kan akışının olması lazım :) yemek yap bulaşıklarını topla evi yavaş yavaş topla bunlardan bşy olmaz .. valla bugun benim trasnferin 1. Günü yatmaktan sıkıldım bile ki süreklide yatmıyorum mesela birazdan kahvaltımı hazırlıycam kızımla yiycem sonrada karşı komşuma gitcem:)vallahi zaman geçmez yoksa:)
Ama için nasıl rahat ediyorsa öyle yap sonra keşke diyip vicdan azabı çekme

Merhaba bayanlar birşey sormak istiyorum
19.12.2016 tarihinde yumurta toplama işlemim oldu.
21.12.2016 tarihinde de biri a kalite biri b kalite iki adet embriyo transfer edildi. Yaşım 25 ve bu ilk transfer işlemim daha öncede hiçbir şekilde gebelik yaşamadım ve bugün 27.12.2016 da dayanamayıp kan tahlili yaptırdım sonuç 2 çıktı bu sonucun doktorumun verdiği 02.01.2017 tarihinde yapmamı istediği kan tahlili zamanına kadar artar mı böyle bi ihtimal varmı? Böyle bir durum yaşayan varmı?

Ben transferden bir hafta sonra yaptım banyomu kendimi tanıyamadım elim yüzüm açıldı resmen

Yükselebilir değerin erken yaptırmışsın

Cnm erken yapmışsın 2. Gün embriyosu için 6. Gün kan vermişsin çok erken bence sen biraz daha bekle öyle kan ver ama sanki değerin artacak gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…