2016 Aralik tup bebek

Ya bilseydim yazdirirdim üzüldüm yari yariya zammi olurmus ya daha 2017 ye girmeden fiyatlar uctu
eczacınla konuş kabul ederse, ilaçların kutuları elindeyse gidip yazdırabilirsin. ben öyle yaptım. ama daha götürmedim eczaneye. sanırım uzman doktor olması gerekiyor. sağlık ocağı olmaz dedi eczacı

bizim aile hekimi uzman doktor o zaman yazabilir...

Kızlar rüyamda habire kan testi veriyodum
65 yada 75 çıkıyodu sonucum :)
Bide rüyamda esra erolun küçük çocuğuna bakıyodum
Çocuk ağzına benim gonolf iğnelerimi doldurmuş.bi panikle ağzını boşaltıyorum.
Emanet çocuk yani :)
Daha ben arkamı dönmeden çocuk ağzına bir avuç boncuk dolduruyo ve yutuyo birazını.sırtına vura vura çıkartıyorum.
Bi yandan da içimden düşünüyorum ben kendi çocuğuma nasıl bakıcam ne zormuş çocuk bakmak diyorum
Benim psikoloji yerlerde sürünüyor

Canım oluyor ben yazdırdım 10 liraya denk geldi

F Fikoyus eğer embriyolar döllenmiyorsa yumurta kalitesindendir 4. güne kadar gelip gelişmesi duruyorsa spermlerle alakalıdır....3 güne kadar bölünmeyi yumurta sağlar sonrasında iş yumurtadan çıkar eger o aşamada duruyorsa sperm üzerinde durulur....

yumurta kalitesini arttırman için biosteron kullanmanı tavsiye ederim....bende rezv sıkıntısı vardı amh 0,78 di 2 ay vitamin ilaçları kullanıp o şekilde tüp bebek yaptırdım çok şükür pozitif sonucu aldım..bu arada fsh da en yüksek 13 tü

Hayır olsun bende değişik rüyalar görüyorum bu ara hatta bu gece annem tüp bebek yaptırdığımdan haberi Yok artık kızın 4 yaşına geldi çocuk yap diyip duruyordu
Sürekli aklımız bu konuda olunca rüyalamıza bile giriyor vallahi

Bende dün gece birinin çocuğunu boyuna alıp anakucağına yerleştirip taşıyordum çok güzel yüzü vardı ama altına yaptı ve yere düşürüp temizledim

evet canım tamamen bilinç altı.
Öyle çok düşünüyorum ki.eşim eve gelmiş tvde maç var.hayırdır maç mı izliyosun dedi.yoo bende şimdi farkettim dedim
Nolucak halimiz bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…