2. gün embriyosu hemen kana geçmez canım yükselebilir panik yapma bekle.Gerçekten yükselir mi çok panik yaptım
Hakikaten 2. Gün embriyosu için 6 gün az bir zaman dilimi aslında doktorlar işte bu yüzden acele etmemizi istemiyor çünkü yıpratıyor insanı bu durum. Stres yapma inşallah yükselirGerçekten yükselir mi çok panik yaptım
Acillerde cnm pazartesiyi bekleyin cok daha olmadiPeki 31 Aralık'ta yaptıracak olanlar malum pazara denk geliyor nerede yaptirabiliriz kan testini
Canım olacak oldumu herşekilde olur benimde 3.gün embriyosuBilemedim bide neden 5.gün embriyosu değilde 2.gün embriyosu transfer edildi? Birçok kişinin 5.gün.
Tamam cnm tesekkurlerCanım ben sağlık ocağında aile hekimine yazdırıp aldım 10 liraya sen de öyle yap yazık parana
Canım olacak oldumu herşekilde olur benimde 3.gün embriyosu
eczacınla konuş kabul ederse, ilaçların kutuları elindeyse gidip yazdırabilirsin. ben öyle yaptım. ama daha götürmedim eczaneye. sanırım uzman doktor olması gerekiyor. sağlık ocağı olmaz dedi eczacıYa bilseydim yazdirirdim üzüldüm yari yariya zammi olurmus ya daha 2017 ye girmeden fiyatlar uctu
Kızlar ilaçları saglık ocağında yazdırın öyle alın yazık bisürü para ödemeyin zaten para ödemekten mahfolduk bu dönemde
eczacınla konuş kabul ederse, ilaçların kutuları elindeyse gidip yazdırabilirsin. ben öyle yaptım. ama daha götürmedim eczaneye. sanırım uzman doktor olması gerekiyor. sağlık ocağı olmaz dedi eczacı
Canım oluyor ben yazdırdım 10 liraya denk geldieczacınla konuş kabul ederse, ilaçların kutuları elindeyse gidip yazdırabilirsin. ben öyle yaptım. ama daha götürmedim eczaneye. sanırım uzman doktor olması gerekiyor. sağlık ocağı olmaz dedi eczacı
Olur inş cnm sen en az 4 gün daha bekle öyle yap hayta garanti olsun 6 gün sonra yapİnşAllah yükselir çok istiyorum İnşAllah banada isteyen herkesede Rabbim nasip eder
Hayır olsun bende değişik rüyalar görüyorum bu ara hatta bu gece annem tüp bebek yaptırdığımdan haberi Yok artık kızın 4 yaşına geldi çocuk yap diyip duruyorduKızlar rüyamda habire kan testi veriyodum
65 yada 75 çıkıyodu sonucum :)
Bide rüyamda esra erolun küçük çocuğuna bakıyodum
Çocuk ağzına benim gonolf iğnelerimi doldurmuş.bi panikle ağzını boşaltıyorum.
Emanet çocuk yani :)
Daha ben arkamı dönmeden çocuk ağzına bir avuç boncuk dolduruyo ve yutuyo birazını.sırtına vura vura çıkartıyorum.
Bi yandan da içimden düşünüyorum ben kendi çocuğuma nasıl bakıcam ne zormuş çocuk bakmak diyorum
Benim psikoloji yerlerde sürünüyor
Olur inş cnm sen en az 4 gün daha bekle öyle yap hayta garanti olsun 6 gün sonra yap
Kızlar rüyamda habire kan testi veriyodum
65 yada 75 çıkıyodu sonucum :)
Bide rüyamda esra erolun küçük çocuğuna bakıyodum
Çocuk ağzına benim gonolf iğnelerimi doldurmuş.bi panikle ağzını boşaltıyorum.
Emanet çocuk yani :)
Daha ben arkamı dönmeden çocuk ağzına bir avuç boncuk dolduruyo ve yutuyo birazını.sırtına vura vura çıkartıyorum.
Bi yandan da içimden düşünüyorum ben kendi çocuğuma nasıl bakıcam ne zormuş çocuk bakmak diyorum
Benim psikoloji yerlerde sürünüyor
evet canım tamamen bilinç altı.Hayır olsun bende değişik rüyalar görüyorum bu ara hatta bu gece annem tüp bebek yaptırdığımdan haberi Yok artık kızın 4 yaşına geldi çocuk yap diyip duruyordu
Sürekli aklımız bu konuda olunca rüyalamıza bile giriyor vallahi
Evt cnm estrofem crinone jel progestan yazdırılıyorkızlar crinone jeli yazdırabiliyormuyuz sağlık ocagına?
Bende dün gece birinin çocuğunu boyuna alıp anakucağına yerleştirip taşıyordum çok güzel yüzü vardı ama altına yaptı ve yere düşürüp temizledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?