2016 Aralik tup bebek

evet canım tamamen bilinç altı.
Öyle çok düşünüyorum ki.eşim eve gelmiş tvde maç var.hayırdır maç mı izliyosun dedi.yoo bende şimdi farkettim dedim
Nolucak halimiz bilmiyorum :)
Yaaaaaaa aynen bende tv açık ama bakmıyorum bakarsamda acaba tuttumu tutmadımı düşünceleri oluyor aklımda:)

Yaaaaaaa aynen bende tv açık ama bakmıyorum bakarsamda acaba tuttumu tutmadımı düşünceleri oluyor aklımda:)
yanlız değilmişim demekki :)
Bide evdeyim hep dışarı çıksam belki havam değişicek oksijen gidicek beynime :)
Ama yat otur yat otur inan yürüyüşüm bile değişmiş.ameliyatlı gibi yürüyorum.elim karnıma ağır ağır yürüyorum :)

Arkadas lutfen acil yardim!!
Embryolag aradi ve hersey guzel gidiyor dedi yumoslarin hepsi ayni seviyede buyume yapiyor dedi yarin 4.cu gun tekrar bakip transfer planini yapacagiz ama 5.ci gune gitme ihtimali buyuk dedi...
Fakat ardindan doktorum aradi ve rahim kalinligina bakmam lazim dedi bizde Bursa/inegoldeyiz istanbula gitmemis en az 4-5 saati bulur...
Sorum su:: siz transferden once nezaman rahim kalinligina bakildiniz???

aaaa supermişşşşyaaaa gidip yazdırayım ben o zaman ne diye o kadar para veriyorsam....
Aynen cnm yazık valla
Estrofem normalde 1 aylık bi ilaç günde bi tane içeceksin gibi hesaplıyor ondan sadece ayda 1 kere onu ödüyor ama crinone jeli progestanı günde 1 kez kullanıyorsan bittikçe yağdırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…