2016 Aralik tup bebek

Cnm ordan bi doktora git rahim kalınlığına baksın ultrason resmini atarsın doktoruna onu hiç dert etme

Canim benim transferden bir hafta once bakilmisti rahim kalinligina

Öncelikle cok guzel bir haber bu tebrik ederim. Herkesin besinci gune gitmeyebiliyor cunku. Bana hic oyle bisey soylemediler memorialde yaptirdim. Doktora sorsaydin aslinda.

Cnm hemen bakılması lazım ki ilaçlara başlayabilsin

Aynen arayıp sor gidip gelmek de bu havada senin icin zor olabilir. Su an kacinci gunun bilmiylrum ama kar yağışı baslicakmis kalacak yerin varsa gelsen simdiden daha iyi olur bence

Ay şoklardayım daha , acaba bu testlerde negatif olduğunda 2. Çizgi hiçmi çıkmıyor?

progestanı 2 günde bir kullanıyorum...jeli sabah akaşm kullanıyorum...estrofemi günde 5 kullanıyorum valla yazabildirdiğimi yazdırayım en azından kar kardır.

progestanı 2 günde bir kullanıyorum...jeli sabah akaşm kullanıyorum...estrofemi günde 5 kullanıyorum valla yazabildirdiğimi yazdırayım en azından kar kardır.
Esrofem günde beş tane mi ben iki tane kullanıyorum acaba çok mu diyordum.

Bana rahim kalınlığı ile ilgili hiç bilgi vermemişti. sanırım kendisi takip ediyordu. Doktoruna sor istersen hava şartları filan bulunduğun yerde kadın doğum doktoruna ölçtürüp kendi doktoruna bilgi verebilirsin.

Canm bnm de 2.gunn embrtosuydu 6.ve 7.gun idrarsa cikmadi 8de cikti cok silikti

Bana rahim kalınlığı ile ilgili hiç bilgi vermemişti. sanırım kendisi takip ediyordu. Doktoruna sor istersen hava şartları filan bulunduğun yerde kadın doğum doktoruna ölçtürüp kendi doktoruna bilgi verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…