Ha
Cnm benim 5. Gün embriyosuKaçıncı gün embriyosuydu ben yapsam çıkar mı acaba benimde 9.günüm. 3.gün embriyosu benim
Cnm ordan bi doktora git rahim kalınlığına baksın ultrason resmini atarsın doktoruna onu hiç dert etmeArkadas lutfen acil yardim!!
Embryolag aradi ve hersey guzel gidiyor dedi yumoslarin hepsi ayni seviyede buyume yapiyor dedi yarin 4.cu gun tekrar bakip transfer planini yapacagiz ama 5.ci gune gitme ihtimali buyuk dedi...
Fakat ardindan doktorum aradi ve rahim kalinligina bakmam lazim dedi bizde Bursa/inegoldeyiz istanbula gitmemis en az 4-5 saati bulur...
Sorum su:: siz transferden once nezaman rahim kalinligina bakildiniz???
Canim benim transferden bir hafta once bakilmisti rahim kalinliginaArkadas lutfen acil yardim!!
Embryolag aradi ve hersey guzel gidiyor dedi yumoslarin hepsi ayni seviyede buyume yapiyor dedi yarin 4.cu gun tekrar bakip transfer planini yapacagiz ama 5.ci gune gitme ihtimali buyuk dedi...
Fakat ardindan doktorum aradi ve rahim kalinligina bakmam lazim dedi bizde Bursa/inegoldeyiz istanbula gitmemis en az 4-5 saati bulur...
Arkadas lutfen acil yardim!!
Cnm hemen bakılması lazım ki ilaçlara başlayabilsinArkadas lutfen acil yardim!!
Gözün aydın cnm darısı bizlere inş:)Kızlar ilk idrarla da yapmadım bu arada
Aynen cnm yazık valla
Estrofem normalde 1 aylık bi ilaç günde bi tane içeceksin gibi hesaplıyor ondan sadece ayda 1 kere onu ödüyor ama crinone jeli progestanı günde 1 kez kullanıyorsan bittikçe yağdırabilirsin
Ay şoklardayım daha , acaba bu testlerde negatif olduğunda 2. Çizgi hiçmi çıkmıyor?
Hayırlı olsun canım.Benim çıkmaz o zaman idrarda bi de olumsuz diye oturup ağlarım en iyisi ben kan tahlilini bekleyeyim.Cnm benim 5. Gün embriyosu
Çikolata kisti olup hamile kalan var mı aranızda acaba?
Esrofem günde beş tane mi ben iki tane kullanıyorum acaba çok mu diyordum.progestanı 2 günde bir kullanıyorum...jeli sabah akaşm kullanıyorum...estrofemi günde 5 kullanıyorumvalla yazabildirdiğimi yazdırayım en azından kar kardır.
Bana rahim kalınlığı ile ilgili hiç bilgi vermemişti. sanırım kendisi takip ediyordu. Doktoruna sor istersen hava şartları filan bulunduğun yerde kadın doğum doktoruna ölçtürüp kendi doktoruna bilgi verebilirsin.Arkadas lutfen acil yardim!!
Canm bnm de 2.gunn embrtosuydu 6.ve 7.gun idrarsa cikmadi 8de cikti cok siliktiMerhaba bayanlar birşey sormak istiyorum
19.12.2016 tarihinde yumurta toplama işlemim oldu.
21.12.2016 tarihinde de biri a kalite biri b kalite iki adet embriyo transfer edildi. Yaşım 25 ve bu ilk transfer işlemim daha öncede hiçbir şekilde gebelik yaşamadım ve bugün 27.12.2016 da dayanamayıp kan tahlili yaptırdım sonuç 2 çıktı bu sonucun doktorumun verdiği 02.01.2017 tarihinde yapmamı istediği kan tahlili zamanına kadar artar mı böyle bi ihtimal varmı? Böyle bir durum yaşayan varmı?
Bana rahim kalınlığı ile ilgili hiç bilgi vermemişti. sanırım kendisi takip ediyordu. Doktoruna sor istersen hava şartları filan bulunduğun yerde kadın doğum doktoruna ölçtürüp kendi doktoruna bilgi verebilirsin.Arkadas lutfen acil yardim!!
Hayırlı olsun canım.Benim çıkmaz o zaman idrarda bi de olumsuz diye oturup ağlarım en iyisi ben kan tahlilini bekleyeyim.
Canim en iyi labarotua bizim rahimimizz bnm azdi embryom disarda bkletip riske atmak istemedi o yuzden 5i bklemedi drBilemedim bide neden 5.gün embriyosu değilde 2.gün embriyosu transfer edildi? Birçok kişinin 5.gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?