2016 Aralik tup bebek

Ben yıllardan hatta genc kizlıgimdan beri hep hamile oldugumj dogum yaptığimi görürdüm. Bu ay hep alakasız seyler gördüm. Ruya gormeyen esim ona cift cizgi resmini gonderdigimi gördu o sabahı test yaptım resminide attım ona. Bazen bilinçaltı bazende gercekten birseylere isaret ruyalar olabiliyor. Rabbim guzel ruyalarimızi gercek etsin insallah

Canim bunu hic bilmiuyordum 3e kadar yumurta sonrasi spermle ilgili diyee sen de cok okuyorsun bnm gibi

Ayyyyyy inş tüm güzel rüyalarımız gerçek olsun inş

Arkadaslar cok tesekkur ederim...
Evet hava sartlari bugunden sonra kotulesiyor bizde yarin sabah istanbula gitmeyi dusunmustuk... Benim bugun 3.cu gun embryo ama gelsimleri guzel dedi 4.cu veya 5.ci gune gidebilir dedi..
Kizlar yurtdisindan geldigim icin burda inanin biraz hastane konularinda acemiyim..
Doktorum tekrar ariyacak insaallah yarin gel der yaa...
Bu kadar hizli cevap verdiginiz icin tesekkurler :)

Bu arada P purple81 hayirli olsun canim insaallah kan testinde daha guzel bir sonuc cikar :)

Ben gördum canım insallah vardır kan vermeye ne zaman gideceksin
Canim benim ilk ve son defa transferden bir hafta once olçüldü 8.5 tu sonra gun verdi ve tekrar olcülmedi. En son ne kadardı rahim kalinlığın. Embriyolarin icinde cok sevindim insallah saglikli bebisler olurlar

Sağol cnm nemim, umarım hepimizin yüzü güler

Iyi ol canim artik goruluyorr bnmki daha da siliktii hatta hergun kan vermistim
Ben test günümden önce kan vermek istemiyorum, daha önce yaşadım o stresi bür daha yaşamak istemiyorum, değerim benim 11 le başlamıştı 196 ile sonlanmıştı. Şimdi yaparsam da düşük çıkar stres olcam, en iyisi gününde yapayım

Opu gunu 5,7 mm diye olcmus fakat opudan 2 gun oncede prof dr 7mm olcmustu benide kafam iyice karisti
Normalde rahim kalinligim cok kalin olmuyor.. Eger cok inceyse transfer iptal edilecekti

Ewt cok stresli o durum haklisin bnmde 500un ustine cokti sonra pk cikmadi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…