- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Ben yıllardan hatta genc kizlıgimdan beri hep hamile oldugumj dogum yaptığimi görürdüm. Bu ay hep alakasız seyler gördüm. Ruya gormeyen esim ona cift cizgi resmini gonderdigimi gördu o sabahı test yaptım resminide attım ona. Bazen bilinçaltı bazende gercekten birseylere isaret ruyalar olabiliyor. Rabbim guzel ruyalarimızi gercek etsin insallahHayır olsun bende değişik rüyalar görüyorum bu ara hatta bu gece annem tüp bebek yaptırdığımdan haberi Yok artık kızın 4 yaşına geldi çocuk yap diyip duruyordu
Sürekli aklımız bu konuda olunca rüyalamıza bile giriyor vallahi
Canim bunu hic bilmiuyordum 3e kadar yumurta sonrasi spermle ilgili diyee sen de cok okuyorsun bnm gibiF Fikoyus eğer embriyolar döllenmiyorsa yumurta kalitesindendir 4. güne kadar gelip gelişmesi duruyorsa spermlerle alakalıdır....3 güne kadar bölünmeyi yumurta sağlar sonrasında iş yumurtadan çıkar eger o aşamada duruyorsa sperm üzerinde durulur....
yumurta kalitesini arttırman için biosteron kullanmanı tavsiye ederim....bende rezv sıkıntısı vardı amh 0,78 di 2 ay vitamin ilaçları kullanıp o şekilde tüp bebek yaptırdım çok şükür pozitif sonucu aldım..bu arada fsh da en yüksek 13 tü
Esrofem günde beş tane mi ben iki tane kullanıyorum acaba çok mu diyordum.
Canim bunu hic bilmiuyordum 3e kadar yumurta sonrasi spermle ilgili diyee sen de cok okuyorsun bnm gibi
Ben kan testi yaptırdım amaCanm bnm de 2.gunn embrtosuydu 6.ve 7.gun idrarsa cikmadi 8de cikti cok silikti
Ayyy ayyy masallahhh gorunuyorrrr kacnci gunnnResim kalitesi öyle çıkıyor, testte 2. Çizgi var
Ayyyyyy inş tüm güzel rüyalarımız gerçek olsun inşBen yıllardan hatta genc kizlıgimdan beri hep hamile oldugumj dogum yaptığimi görürdüm. Bu ay hep alakasız seyler gördüm. Ruya gormeyen esim ona cift cizgi resmini gonderdigimi gördu o sabahı test yaptım resminide attım ona. Bazen bilinçaltı bazende gercekten birseylere isaret ruyalar olabiliyor. Rabbim guzel ruyalarimızi gercek etsin insallah
Bnmde bukad silikti 23tu sanirimKızlar ilk idrarla da yapmadım bu arada
Ben gördum canım insallah vardır kan vermeye ne zaman gideceksin
Canim benim ilk ve son defa transferden bir hafta once olçüldü 8.5 tu sonra gun verdi ve tekrar olcülmedi. En son ne kadardı rahim kalinlığın. Embriyolarin icinde cok sevindim insallah saglikli bebisler olurlarArkadas lutfen acil yardim!!
Embryolag aradi ve hersey guzel gidiyor dedi yumoslarin hepsi ayni seviyede buyume yapiyor dedi yarin 4.cu gun tekrar bakip transfer planini yapacagiz ama 5.ci gune gitme ihtimali buyuk dedi...
Fakat ardindan doktorum aradi ve rahim kalinligina bakmam lazim dedi bizde Bursa/inegoldeyiz istanbula gitmemis en az 4-5 saati bulur...
Sorum su:: siz transferden once nezaman rahim kalinligina bakildiniz???
Koyuyorlar canım iki kesin benim iki yada üç bilmiyorum tam doktorla konuşkızlar günaydın yaş 35 olursa eğer ilk denemede 2 embriyo konulur mu ?
bilginiz var mıdır?
Cnm moralim çok bozuktu 3 gündür, belirti arıyordum habire vucudumda , bu twst ilaç gibi geldi inan, test günüme kadar moralim düzeldi en azından birazBnmde bukad silikti 23tu sanirim
Sağol cnm nemim, umarım hepimizin yüzü gülerArkadaslar cok tesekkur ederim...
Evet hava sartlari bugunden sonra kotulesiyor bizde yarin sabah istanbula gitmeyi dusunmustuk... Benim bugun 3.cu gun embryo ama gelsimleri guzel dedi 4.cu veya 5.ci gune gidebilir dedi..
Kizlar yurtdisindan geldigim icin burda inanin biraz hastane konularinda acemiyim..
Doktorum tekrar ariyacak insaallah yarin gel der yaa...
Bu kadar hizli cevap verdiginiz icin tesekkurler :)
Bu arada P purple81 hayirli olsun canim insaallah kan testinde daha guzel bir sonuc cikar :)
Iyi ol canim artik goruluyorr bnmki daha da siliktii hatta hergun kan vermistimCnm moralim çok bozuktu 3 gündür, belirti arıyordum habire vucudumda , bu twst ilaç gibi geldi inan, test günüme kadar moralim düzeldi en azından biraz
Ben test günümden önce kan vermek istemiyorum, daha önce yaşadım o stresi bür daha yaşamak istemiyorum, değerim benim 11 le başlamıştı 196 ile sonlanmıştı. Şimdi yaparsam da düşük çıkar stres olcam, en iyisi gününde yapayımIyi ol canim artik goruluyorr bnmki daha da siliktii hatta hergun kan vermistim
Opu gunu 5,7 mm diye olcmus fakat opudan 2 gun oncede prof dr 7mm olcmustu benide kafam iyice karistiBen gördum canım insallah vardır kan vermeye ne zaman gideceksin
Canim benim ilk ve son defa transferden bir hafta once olçüldü 8.5 tu sonra gun verdi ve tekrar olcülmedi. En son ne kadardı rahim kalinlığın. Embriyolarin icinde cok sevindim insallah saglikli bebisler olurlar
Olsun canim burda bir ark vardi arada yapmisti 3.7 cikmisti sonra pozitif cikfii 6 cok cok erken hem 2 bile umut verici taze transfer mi dondurulmus muBen kan testi yaptırdım ama
Amh değeri 1.09AMH değeriniz kaçtı
Ewt cok stresli o durum haklisin bnmde 500un ustine cokti sonra pk cikmadi malesefBen test günümden önce kan vermek istemiyorum, daha önce yaşadım o stresi bür daha yaşamak istemiyorum, değerim benim 11 le başlamıştı 196 ile sonlanmıştı. Şimdi yaparsam da düşük çıkar stres olcam, en iyisi gününde yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?