Gözün aydın canım katlar üzülmeBenim 3. Gün yani 14.12 opu - 17.12 transfer. İnşallah 2 gün sonra 2 ye 3 e katlar. Daha yüksek bekliyordum ama nasip. Midem de dünden beri bulanmaya başladı
Diyorum ya canım son günler hiç geçmiyorBilmiyorum canım yaa normalde hafta dediğin çabucak geçerdi.şimdi bir gün bir ay gibi :)
Ben cuma gün ya idrar yada kan vericem sanırım :)
Kaçıncı gün transferden sonra ve kaçıncı gün embriyosu
ee sonuç?
Canım bende dayanamıyorum ama daha 6.cı gündeyiz.8.9 günlerde bile çıkmıyo idrar testinde.
O yüzden hiç yapmamış gibi düşün
5. Hun embriyosu bugun 6. Gunum. Doktorum 9. Gun test yap dediEvet sakin kanda bile 9.gün ancak çıkarken idrara çıkma şansı yok 5, 6 da yapıp da üzmeyin kendinizi lutfennnnnnnn
İnşallah canım 5+2 yiz bugün. Cumaya bende giderim kese için kendi dr uma. 4ocakta da tüp bebek dr uma giderim :)))6+3 dedi doktor canım insallah sendende guzel haberler duyariz
Kız erken yapmışsın hiç moralini bozma test gününü bekle5. Gun embriyosu ve 6. Gunum. Doktor 9. Gunde test yap dedi.
5ci gun 5.7gunde oturuyormus rahime cnm sonra salgiliyormus hcgyi bende yaptim o hatayi hemde kanda uzulme belkide seninledirr bebeginnnn5. Hun embriyosu bugun 6. Gunum. Doktorum 9. Gun test yap dedi
Kız erken yapmışsın hiç moralini bozma test gününü bekle
Insaallah kizlar. Tesekkur ederim desteginiz icin. Burda okuyunca kiziyordum erkenden test yapip da uzulenlere. Kendimde yedim ayni halti..5ci gun 5.7gunde oturuyormus rahime cnm sonra salgiliyormus hcgyi bende yaptim o hatayi hemde kanda uzulme belkide seninledirr bebeginnnn
Diyorum ya canım son günler hiç geçmiyorcumartesi. Normal test gününde cuma kan versen olur bence canım 11.gün olmuyor mu
Insaallah kizlar. Tesekkur ederim desteginiz icin. Burda okuyunca kiziyordum erkenden test yapip da uzulenlere. Kendimde yedim ayni halti..
Çok erken İnan bence en erken 5. Gün embriyosu ise 8. Gün yapmalı ama sabretmek en iyisi moral bozukluğu ile test gününü beklemek daha zor ..Insaallah kizlar. Tesekkur ederim desteginiz icin. Burda okuyunca kiziyordum erkenden test yapip da uzulenlere. Kendimde yedim ayni halti..
Canim 3 tane nasil koydular? :)Banada üç tane koydular cnm, inşallah kan testimde de pozitif görürüm, Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşalalh.
Cok haklisin canim. Erken test yapanlara kiziyodum kendi kendilerinin moralini bizup stres yapiolar diye bi de... Sinir oldum kendime.Çok erken İnan bence en erken 5. Gün embriyosu ise 8. Gün yapmalı ama sabretmek en iyisi moral bozukluğu ile test gününü beklemek daha zor ..
Ya insan merak ediyor ama eve test almadım yoksa bende yaparım İnan:) en iyisi gebelik testi hiç almamak :)Cok haklisin canim. Erken test yapanlara kiziyodum kendi kendilerinin moralini bizup stres yapiolar diye bi de... Sinir oldum kendime.
Dikkat ettimde her ay için bi topik açılıyor ya en çok ay bitmemesine rağmen baya bi sayfa sohbet etmişiz :))))Masaallah kizlar masaallah bugun sizi takip etmekten zorlaniyorum cevap bile yazamiyorum..
Birazdan cikip progrestron ignemi yaptiracagim insaallah... Ayy ne aciyor yaa sonrasinda :) sag sola yatamiyor insan :)
Canim 3 tane nasil koydular? :)
Her gun progestani olmak ici saglik ocagina gidiyorum. Iki gundur alsam mi test diyip almadan gectim eczanenin onunden. Buyuk zafer kazanmis gibi gururluydum test almadan eve dondum diye. Bugun zafer mafer kalmadi.. Aldim geldim yine ben uzuldum. Kendim ettim kendim buldum.Ya insan merak ediyor ama eve test almadım yoksa bende yaparım İnan:) en iyisi gebelik testi hiç almamak :)
Cnm benğm 5. Gün embriyosu ve 9. Günüm olduğu halde çok silik bir çizgi çıktı. Senin hiçbişey çıkmaması çok normal. Embriyo zaten 5 günde yerleşiyor sen ona fırsar bile vermedin ilerlemesi için annesi5. Gun embriyosu ve 6. Gunum. Doktor 9. Gunde test yap dedi.
Canim insaallah oyledir. Iyiki varsiniz.Cnm benğm 5. Gün embriyosu ve 9. Günüm olduğu halde çok silik bir çizgi çıktı. Senin hiçbişey çıkmaması çok normal. Embriyo zaten 5 günde yerleşiyor sen ona fırsar bile vermedin ilerlemesi için annesi
bende aynı sorunu yaşamıştım kızarıyor kaşınıyor ve yanıyordu. hemşireye sordum benmı beceremıyorum diye yok dedi butun hastalar şikayetçi ondan kaşıntı yanma kızarıklık yapıyor dedi. normal yanı cnm sık dişini dayanhanımlar orgalutran iğne kullandıktan sonra uygulanan bölgede yanma ve kaşıntı yaşayanınız varmı ?????
doktorum gonalf ile birlikte orgalutran verdi yarım saat arayla vuruyorum göbekten ama bugün 2. yi vurdum yine yanma ve kaşıntı yapıyor ben mi yapamıyorum acaba sizde de aynı durumla karşılaşan varmı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?