- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Cnm benim kızımda 10. Gün idrar yaptım aşırı silik çıkmıştı 1 gün önce yapsam çıkmayabilirmişHer gun progestani olmak ici saglik ocagina gidiyorum. Iki gundur alsam mi test diyip almadan gectim eczanenin onunden. Buyuk zafer kazanmis gibi gururluydum test almadan eve dondum diye. Bugun zafer mafer kalmadi.. Aldim geldim yine ben uzuldum. Kendim ettim kendim buldum.
Bna da bikere oyle oldu kizardi hafif kasindi biraz dierlernde olmafi ama bn 3kere fakn vurdum sanirimhanımlar orgalutran iğne kullandıktan sonra uygulanan bölgede yanma ve kaşıntı yaşayanınız varmı ?????
doktorum gonalf ile birlikte orgalutran verdi yarım saat arayla vuruyorum göbekten ama bugün 2. yi vurdum yine yanma ve kaşıntı yapıyor ben mi yapamıyorum acaba sizde de aynı durumla karşılaşan varmı????
Hayırlı olsun canım22,91 çıkmış beta hcg transferin 11. Günü
tamamdır teşekkür ederim canım ya bende endişelendim neyseki son 1 yareın da yapıyorum sonra bitiyo inşallahbende aynı sorunu yaşamıştım kızarıyor kaşınıyor ve yanıyordu. hemşireye sordum benmı beceremıyorum diye yok dedi butun hastalar şikayetçi ondan kaşıntı yanma kızarıklık yapıyor dedi. normal yanı cnm sık dişini dayan
Hayirli olsn 3 gun embriyosu icin guzel deger kat kat katlansin insallahKızlarrrrrrrr, 3.gun emriosu 19 unda transfer oldu, 9. Gün kan bhcg 24,3 .... Allahım şimdi cuma kanı na bakicaz
Hepinizi okuyamadim ama....
Maşallah Rabbim tum bekleyenlere nasip etsin. Insallah kat kat artar22,91 çıkmış beta hcg transferin 11. Günü
MaşaAllah hep annesiyle atsin o kalbi insallah bende haftaya duyabilecekmiyim ya ne kadar heyecanli. RABBIM HERKESE TATTIRSIN BU DUYGULARIKizlaaar dun gece pembe kan geldi benden cok korktum bebegim dusucek diye bu sabah doktorum cagirdi gittim veeee yavrumun kalp atisini duyduk ilk defa sukurler olsun rabbime allahim hepinize yasatsin biran once brninde boyle saglikli devam eder insallah cok mutluyum cok:)
Ama daha cok erken kuzum yaa naptin sen suan erken gebelik testinde bile cikmaz niye kendini strese sokuyorsun. Moralini bozma testi yaptigini unut çunku o sayılmiyor.Kizlar ben yaramazlik yaptim yapmamam gerektigini bile bile idrar testi yaptimhadi beni teselli edin simdi
Bende o etkiyi cetrotide daha fazla yaptı hatta vurulurken tek acitan igne oydu. Kisiden kişiye degisiyor ama genelde hassas ciltlerde daha cok oluyor kızariklik şisme falan.hanımlar orgalutran iğne kullandıktan sonra uygulanan bölgede yanma ve kaşıntı yaşayanınız varmı ?????
doktorum gonalf ile birlikte orgalutran verdi yarım saat arayla vuruyorum göbekten ama bugün 2. yi vurdum yine yanma ve kaşıntı yapıyor ben mi yapamıyorum acaba sizde de aynı durumla karşılaşan varmı????
Bugun ayni seyi dusundumInsallah herkezin kucagı dolar da bu topigin devamını acarız 2017 anneleri diye
Bende gecen düşündüm inş :) hatta facede falan bile yaparız ilerleyen zamanlarda:)))Insallah herkezin kucagı dolar da bu topigin devamını acarız 2017 anneleri diye
Elinde ısıt iyice 5dkMasaallah kizlar masaallah bugun sizi takip etmekten zorlaniyorum cevap bile yazamiyorum..
Birazdan cikip progrestron ignemi yaptiracagim insaallah... Ayy ne aciyor yaa sonrasinda :) sag sola yatamiyor insan :)
Canim 3 tane nasil koydular? :)
Yarin oyle yapayim insaallah..Elinde ısıt iyice 5dk
Bugun test gunun mu canim? Hayirlisi olsun!Kızlar merhaba bende bugün sağlık ocağına iğneye gittim kan verdim inşş kanda pozitifi görürüm Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin sonucu yarın alıcam sağlık ocakları ertesi günü öğleden sonra veriyor dualarınızı eksik etmeyin
İşe yaradı elde ısıtmak benimki hiç acımadı. Dün vurdurmuştumElinde ısıt iyice 5dk
Guzel sonuclarini bekliyoruz :)Kızlar merhaba bende bugün sağlık ocağına iğneye gittim kan verdim inşş kanda pozitifi görürüm Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin sonucu yarın alıcam sağlık ocakları ertesi günü öğleden sonra veriyor dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?