2016 Aralik tup bebek

Cnm benim kızımda 10. Gün idrar yaptım aşırı silik çıkmıştı 1 gün önce yapsam çıkmayabilirmiş
Ama gecen düşük yaptığımda 7. Gün yaptım hayalet gibi bi çizgi çıkmıştı
Her gebelik farklı oluyor kana bile nezaman geçiyor idrara hemen geçmez .. sen şimdi negatif diyip moralini bozma daha test gününe çok var

Bna da bikere oyle oldu kizardi hafif kasindi biraz dierlernde olmafi ama bn 3kere fakn vurdum sanirim

tamamdır teşekkür ederim canım ya bende endişelendim neyseki son 1 yareın da yapıyorum sonra bitiyo inşallah

Kızlarrrrrrrr, 3.gun emriosu 19 unda transfer oldu, 9. Gün kan bhcg 24,3 .... Allahım şimdi cuma kanı na bakicaz
Hepinizi okuyamadim ama....
Hayirli olsn 3 gun embriyosu icin guzel deger kat kat katlansin insallah
22,91 çıkmış beta hcg transferin 11. Günü
Maşallah Rabbim tum bekleyenlere nasip etsin. Insallah kat kat artar
MaşaAllah hep annesiyle atsin o kalbi insallah bende haftaya duyabilecekmiyim ya ne kadar heyecanli. RABBIM HERKESE TATTIRSIN BU DUYGULARI
Kizlar ben yaramazlik yaptim yapmamam gerektigini bile bile idrar testi yaptim hadi beni teselli edin simdi
Ama daha cok erken kuzum yaa naptin sen suan erken gebelik testinde bile cikmaz niye kendini strese sokuyorsun. Moralini bozma testi yaptigini unut çunku o sayılmiyor.

Bende o etkiyi cetrotide daha fazla yaptı hatta vurulurken tek acitan igne oydu. Kisiden kişiye degisiyor ama genelde hassas ciltlerde daha cok oluyor kızariklik şisme falan.

G Gurbetkusu79 cnm şubat 16 da 6 tane 5. Güne gelen embriyom olmuştu, 3 ünü ozman transfer yapmışlardı, kaln 3 ünüde dondurmuştuk. Kısmet bugüneymiş, doktorumda bende 3 ünüde transfere uygun bulduk. Ben kıbrısta yaşıyorum cnm herhangi bir sayı kısıtlaması yok bizde. Tabi eşimden dolayı sıkıntılı olduğumuz için çoğul gebelik ümidimiz yok zaten. Allahım sağlıklı sıhatli hayırlısıyla gepimize versin benişlerimizi. Kısmette varsa olacak inşallh.

Ama daha cok erken kuzum yaa naptin sen suan erken gebelik testinde bile cikmaz niye kendini strese sokuyorsun. Moralini bozma testi yaptigini unut çunku o sayılmiyor.[/QUOTE]
Canlar iyiki varsiniz. Bu guzel teselli cumleleri icimi isitti gozlerim doluyo okudukca. ALLAH razi olsun hepinizden

Masaallah kizlar masaallah bugun sizi takip etmekten zorlaniyorum cevap bile yazamiyorum..
Birazdan cikip progrestron ignemi yaptiracagim insaallah... Ayy ne aciyor yaa sonrasinda :) sag sola yatamiyor insan :)

Canim 3 tane nasil koydular? :)
Elinde ısıt iyice 5dk

Kızlar merhaba bende bugün sağlık ocağına iğneye gittim kan verdim inşş kanda pozitifi görürüm Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin sonucu yarın alıcam sağlık ocakları ertesi günü öğleden sonra veriyor dualarınızı eksik etmeyin

Bugun test gunun mu canim? Hayirlisi olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…