Değil cuma aslında ama gitmişken yaptırdımBugun test gunun mu canim? Hayirlisi olsun!
İnşşş Rabbim nasip etsinnGuzel sonuclarini bekliyoruz :)
Sende benim gibi yaramazlik yaptin yani.Değil cuma aslında ama gitmişken yaptırdım
Yaramazlık değilde içim okadar daraldıki artık dayanamadımSende benim gibi yaramazlik yaptin yani.
Insaallah pozitif olur canim.
Aynen ilk iğnelerle 2 gün süründüm, artık öğrendim enjexdan 5dk önce ısıtıyorum, super hicccccc acımıyor sonradanİşe yaradı elde ısıtmak benimki hiç acımadı. Dün vurdurmuştum
Hadi güzle haberler ver yarın bize :)Değil cuma aslında ama gitmişken yaptırdım
Cnm ben gecen tüp bebekte düşük yaptım rahim ve embriyo gayet iyidi ama düşük oldu sadece o tüp bebekte doktor hibor igne vermemişti şimdi aklımı karıştırıyor benimde acaba kan pıhtılaşması var diyemi düştü ... normalde iğneden çok korkuyorum hergün vurununca Ateş basıyor korkudan beni ama vurunmasamda içim rahat etmez .. bence tüp bebeğin başında bu testi yaptırmak lazımKizlar hic dusuk yasamadan kan pihtilasma testi yaptiran varmi? Tedavi oncesi onlem acisindan. Doktor gerek yok dedi ama bnm aklimi kurcaliyor bu mesele
İnşşş arkadaşımmHadi güzle haberler ver yarın bize :)
Bende kullandım her denememde dr sordum önlem amaçlı kullanıyoruz dediCnm ben gecen tüp bebekte düşük yaptım rahim ve embriyo gayet iyidi ama düşük oldu sadece o tüp bebekte doktor hibor igne vermemişti şimdi aklımı karıştırıyor benimde acaba kan pıhtılaşması var diyemi düştü ... normalde iğneden çok korkuyorum hergün vurununca Ateş basıyor korkudan beni ama vurunmasamda içim rahat etmez .. bence tüp bebeğin başında bu testi yaptırmak lazım
Yani okdr emek veriyoruz bu bir riske neden bakilmiyor düsmesi mi lazim illa. Bn devlet hastanesine bi soracagim yaparlarmi bilmiyrm benim istememleCnm ben gecen tüp bebekte düşük yaptım rahim ve embriyo gayet iyidi ama düşük oldu sadece o tüp bebekte doktor hibor igne vermemişti şimdi aklımı karıştırıyor benimde acaba kan pıhtılaşması var diyemi düştü ... normalde iğneden çok korkuyorum hergün vurununca Ateş basıyor korkudan beni ama vurunmasamda içim rahat etmez .. bence tüp bebeğin başında bu testi yaptırmak lazım
Yapıyorlar cnm vende pişman oldum 4. Tüp bebeğim yaptırmadım diyeYani okdr emek veriyoruz bu bir riske neden bakilmiyor düsmesi mi lazim illa. Bn devlet hastanesine bi soracagim yaparlarmi bilmiyrm benim istememle
Ne zaman alcan cnm sonucunu ins iyi haberlerle donersinnnDeğil cuma aslında ama gitmişken yaptırdım
Canım inşallah hayırlı sonuclarını alırsın :) kaçıncı günün bugün benimde daha çok var test günüme ama sabırsızlanıyorumKızlar merhaba bende bugün sağlık ocağına iğneye gittim kan verdim inşş kanda pozitifi görürüm Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin sonucu yarın alıcam sağlık ocakları ertesi günü öğleden sonra veriyor dualarınızı eksik etmeyin
Ya ayni durum bendede var canim bilhassa geceleri. Normalde gece hic uyanmam sabaha kadar, transferden beri 2-3 kez wc gidiyorum. Stres mi ilaclardan mi hamilelik belirtisimi bilemiyorum. Insaallah belirtidir.Sık idrar çıkma hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bir umut ışığı arıyorum dostlar.
Canim ben de az once erken gebelik belirtilerine bakiyordum sik idrara cikma göğüslerde damar belirginlesmesi bas agrisi asiri gaz cikarma mide bulantisi memelerdeki kahverengi halkanin koyulasmasi gibi seyler vardi inşallah hic bi belirti olmasa da hamileyizdirSık idrar çıkma hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bir umut ışığı arıyorum dostlar.
Canım ben de zaten şişkinlik var adet sancısı sık idrara çıkma var. Diğerleri yok. İnşallah hamileyizdir.Canim ben de az once erken gebelik belirtilerine bakiyordum sik idrara cikma göğüslerde damar belirginlesmesi bas agrisi asiri gaz cikarma mide bulantisi memelerdeki kahverengi halkanin koyulasmasi gibi seyler vardi inşallah hic bi belirti olmasa da hamileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?