2016 Aralik tup bebek

Arkadaşlar yumurtalarınız toplanmadan önce kalçadan iğneleriniz kaç gün yapıldı?bugün benim 12. Gün yarın kontrolüm var.göbekten iğnelere sabah akşam devam etmekteyim

Kizlar hic dusuk yasamadan kan pihtilasma testi yaptiran varmi? Tedavi oncesi onlem acisindan. Doktor gerek yok dedi ama bnm aklimi kurcaliyor bu mesele

Kizlar hic dusuk yasamadan kan pihtilasma testi yaptiran varmi? Tedavi oncesi onlem acisindan. Doktor gerek yok dedi ama bnm aklimi kurcaliyor bu mesele
Cnm ben gecen tüp bebekte düşük yaptım rahim ve embriyo gayet iyidi ama düşük oldu sadece o tüp bebekte doktor hibor igne vermemişti şimdi aklımı karıştırıyor benimde acaba kan pıhtılaşması var diyemi düştü ... normalde iğneden çok korkuyorum hergün vurununca Ateş basıyor korkudan beni ama vurunmasamda içim rahat etmez .. bence tüp bebeğin başında bu testi yaptırmak lazım

Bende kullandım her denememde dr sordum önlem amaçlı kullanıyoruz dedi

Yani okdr emek veriyoruz bu bir riske neden bakilmiyor düsmesi mi lazim illa. Bn devlet hastanesine bi soracagim yaparlarmi bilmiyrm benim istememle

Sık idrar çıkma hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bir umut ışığı arıyorum dostlar.

Canım inşallah hayırlı sonuclarını alırsın :) kaçıncı günün bugün benimde daha çok var test günüme ama sabırsızlanıyorum

Sık idrar çıkma hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bir umut ışığı arıyorum dostlar.
Ya ayni durum bendede var canim bilhassa geceleri. Normalde gece hic uyanmam sabaha kadar, transferden beri 2-3 kez wc gidiyorum. Stres mi ilaclardan mi hamilelik belirtisimi bilemiyorum. Insaallah belirtidir.

Canim ben de az once erken gebelik belirtilerine bakiyordum sik idrara cikma göğüslerde damar belirginlesmesi bas agrisi asiri gaz cikarma mide bulantisi memelerdeki kahverengi halkanin koyulasmasi gibi seyler vardi inşallah hic bi belirti olmasa da hamileyizdir

Canım ben de zaten şişkinlik var adet sancısı sık idrara çıkma var. Diğerleri yok. İnşallah hamileyizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…