2016 Aralik tup bebek

Arkadaslar coraspin verdi doktor evvelki gun ictim ve o gecesi kan lekesi geldi aklima geldi acaba coraspin yapmis olabilirmi? Dun icmedim

Kızlar bana günde 2.5 litre su içmem söylendi transferden sonra, bu yüzden sürekli tuvalete çıkıyorum zaten. Bir de dün çok hafif başlamıştı bugüne biraz daha fazla arttı meme uçlarım inanılmaz hassaslaştı dokunulmuyor değişik bir ağrısı var, bu arada bemim göğüslerde baya bir büyük

Kizlar hic dusuk yasamadan kan pihtilasma testi yaptiran varmi? Tedavi oncesi onlem acisindan. Doktor gerek yok dedi ama bnm aklimi kurcaliyor bu mesele
Benim ilk denemde tutmadi doktor yap demedi ama ben doktora yaptirmak istiyorum ikinciye kafan rahatlasin dedm oda bana bilac test yazdi yaptirdim hepsi iyi çıkmıştı

Arkadaslar coraspin verdi doktor evvelki gun ictim ve o gecesi kan lekesi geldi aklima geldi acaba coraspin yapmis olabilirmi? Dun icmedim
Canim doktora danismadan niye biraktin coraspin bu tedavide onemli bir ilac. Kan pihtilasmasin diye. Lutfen doktorunu bilgilendir bu durumdan. Yanlis bisey olursa en cok sen uzulursun sonra

Coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben. Benim öyle leken falan olmadı .ben de pıhıtlaşma meyili varmış.

Canım bana 9.gün test yap dediler.
Ama 8.gün devlette yaptırsam cmt de orda yaptırsammı diye düşünüyorum.
İdrarda belki çıkmaz 8.9. günlerde.
Canım bir gün daha sabret cumartesi yaptır testini. Çünkü bu sefer deger katlamış mı, artmış mı ona bakman lazın 2gün sonra. Yine de sen bilirsin tabi

Canım keşke doktoruna sormadan bırakmasaydın ilacı banada verdiler cünkü bence ilaçla alakası yoktur cnkü hamilelikte verilen asprinler kan sulansın, düşük olmasın fln diye.

Bir kaç saate geçiyor canım.

Benim ilk denemde tutmadi doktor yap demedi ama ben doktora yaptirmak istiyorum ikinciye kafan rahatlasin dedm oda bana bilac test yazdi yaptirdim hepsi iyi çıkmıştı
Bnde yptirabilirim ins bir arastirayim. Sen nerde yaptirdin cnm kendi isteginle yapiyorlarmi devlette

Canım bir gün daha sabret cumartesi yaptır testini. Çünkü bu sefer deger katlamış mı, artmış mı ona bakman lazın 2gün sonra. Yine de sen bilirsin tabi

Canım inş cumayı görebilirsem bi gün daha sabrederim.neyseki bugünde bitti :)
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz test günü gelceeeek

Bnde yptirabilirim ins bir arastirayim. Sen nerde yaptirdin cnm kendi isteginle yapiyorlarmi devlette
Ben zeynepkamile gittim doktorum yazmisti yapilcaklari ama cok pahaliydi zeynep kamilde doktora anlattim tup bebek tedavisi gordum olmadi kanimda bi skinti olabilcegini dusunuyo doktor ama tahliller pahali dedim doktor yazdi tahlilleri hemen orda yaptirdim cnm

Belirti mi bilmem ama adet olcak gibi alt taraf huzursuz, belim bacaklarıma vuran ağrı var
Sık acıkıyorum, midem kaziniyo. Normalde çok yemeyi sevmem
Geceleri özellikle 2,3 kez terleyip çamaşır degisiyorum

Bilgi icin sagol cnm bnde bi sorayim umarim yaparlar kafam rahat baslarm kac gune cikti sonuc

Canim doktora danismadan niye biraktin coraspin bu tedavide onemli bir ilac. Kan pihtilasmasin diye. Lutfen doktorunu bilgilendir bu durumdan. Yanlis bisey olursa en cok sen uzulursun sonra
Bazi drlarda onermiyo benim dr asla demisti bazilarida mihakkak diyor gorus farki galiba

Hayır cnm asprini kan sulandırıcı olduğu içğn veriyorlar, pıhtı atmasın diye. Senin tamamen tesadüf bence
Sanirim haklisin canim.. Tesaduf olabilir
Sagol tatlim...
canim haklisin.. Sadece dun icmedim bugun az once ictim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…