- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Evet cnm dr lar ozellikle diyor kan hucreleri yenileniyormusBen çok su içemiyom ya . Suyu tutunsun diye mi içiyorsunuz
Bende pihtilasma yok ama yinede transfer oncesi verdi... Az once ictim :)Coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben. Benim öyle leken falan olmadı .ben de pıhıtlaşma meyili varmış.
Canım ben de zaten şişkinlik var adet sancısı sık idrara çıkma var. Diğerleri yok. İnşallah hamileyizdir.
Suyu bol bol içmek lazım, zaten çok ilaç alıyoruz hem genel vücut direnci hem dolaşım için su çok önemliEvet cnm dr lar ozellikle diyor kan hucreleri yenileniyormus
Haklisin canim... Sadece dun icmedim bugun yine ictim.. Transferim olmadi yarin yada cuma insaallah...Canım keşke doktoruna sormadan bırakmasaydın ilacı banada verdiler cünkü bence ilaçla alakası yoktur cnkü hamilelikte verilen asprinler kan sulansın, düşük olmasın fln diye.
5. Gün embriosu ama dr 15 gün sonra test yap dedi 11 günü idrarda negatif bıgün 13 günüm inşş pozitifi görürümCanım inşallah hayırlı sonuclarını alırsın :) kaçıncı günün bugün benimde daha çok var test günüme ama sabırsızlanıyorum
evet geçti geçmesinede şimdi bana doktorum bu iğneyi yumurtalar çatlamasın diye vermişti 2 gündür kullanıyorum ama bugün kullandıktan 5 dk sonra aşırı akıntım oldu su gibi normalde çok olmaz sadece yumurtlama zamanı olur böyle akıntı bende acaba iğneler işe yaramamış olabilir mi yumurtalar çatladıysa sıkıtnı büyük pazartesi opu yapılacakBir kaç saate geçiyor canım.
Dr ara sor bence aspirin yapabiliyorArkadaslar coraspin verdi doktor evvelki gun ictim ve o gecesi kan lekesi geldi aklima geldi acaba coraspin yapmis olabilirmi? Dun icmedim
Ben zeynepkamile gittim doktorum yazmisti yapilcaklari ama cok pahaliydi zeynep kamilde doktora anlattim tup bebek tedavisi gordum olmadi kanimda bi skinti olabilcegini dusunuyo doktor ama tahliller pahali dedim doktor yazdi tahlilleri hemen orda yaptirdim cnm
İnşallah5. Gün embriosu ama dr 15 gün sonra test yap dedi 11 günü idrarda negatif bıgün 13 günüm inşş pozitifi görürüm
Bende de catlatma ignesinden sonra çok akıntı olmuştu normal diye biliyorumevet geçti geçmesinede şimdi bana doktorum bu iğneyi yumurtalar çatlamasın diye vermişti 2 gündür kullanıyorum ama bugün kullandıktan 5 dk sonra aşırı akıntım oldu su gibi normalde çok olmaz sadece yumurtlama zamanı olur böyle akıntı bende acaba iğneler işe yaramamış olabilir mi yumurtalar çatladıysa sıkıtnı büyük pazartesi opu yapılacak
sizce normal mi bu akıntı sizde de olmuşmuydu acaba ben biraz fazla mı pimpirikli davranıyorum acaba
canım benimkisi çatltma iğnesi değil çatlamasına engel olmak için yapılan iğne yumurta toplanmadan önce çatlamasını engellemek için vermişti doktorumBende de catlatma ignesinden sonra çok akıntı olmuştu normal diye biliyorum
Canım sakin ol. İlaçların etkisiyle olur akıntı. O iğne çatlamayı önler merak etme. Ayaklarını sıcak tut üşütmeden de akıntı olur.evet geçti geçmesinede şimdi bana doktorum bu iğneyi yumurtalar çatlamasın diye vermişti 2 gündür kullanıyorum ama bugün kullandıktan 5 dk sonra aşırı akıntım oldu su gibi normalde çok olmaz sadece yumurtlama zamanı olur böyle akıntı bende acaba iğneler işe yaramamış olabilir mi yumurtalar çatladıysa sıkıtnı büyük pazartesi opu yapılacak
sizce normal mi bu akıntı sizde de olmuşmuydu acaba ben biraz fazla mı pimpirikli davranıyorum acaba
Anladım canım benimki de 5.gün embriyosu benim dr daha erken vermiş test gününü hatta o zmn ben günümde yapıyım :) inşallah hayırlı sonucunu alırsın hemencecikkk :))5. Gün embriosu ama dr 15 gün sonra test yap dedi 11 günü idrarda negatif bıgün 13 günüm inşş pozitifi görürüm
Canim benimde akintim olmustu ay dedim acaba yumoslar erkenden catladimi diye cok korktum... Akinti normal canimevet geçti geçmesinede şimdi bana doktorum bu iğneyi yumurtalar çatlamasın diye vermişti 2 gündür kullanıyorum ama bugün kullandıktan 5 dk sonra aşırı akıntım oldu su gibi normalde çok olmaz sadece yumurtlama zamanı olur böyle akıntı bende acaba iğneler işe yaramamış olabilir mi yumurtalar çatladıysa sıkıtnı büyük pazartesi opu yapılacak
Cnm bendende resmen altima etmis gibi gelmisti ertesi gun dr gidecektim hocam sanki yumurtam catladi dedim olamaz dedi gercektende yumurta dglmis centrotide diye bir igne kullaniyordum son 4 gunyumurta catlamasin diye o yapiyormus meger merak etme cnmmevet geçti geçmesinede şimdi bana doktorum bu iğneyi yumurtalar çatlamasın diye vermişti 2 gündür kullanıyorum ama bugün kullandıktan 5 dk sonra aşırı akıntım oldu su gibi normalde çok olmaz sadece yumurtlama zamanı olur böyle akıntı bende acaba iğneler işe yaramamış olabilir mi yumurtalar çatladıysa sıkıtnı büyük pazartesi opu yapılacak
Aminn inş hepimiz alırız Rabbim kimseyi Evlatla sınamasınAnladım canım benimki de 5.gün embriyosu benim dr daha erken vermiş test gününü hatta o zmn ben günümde yapıyım :) inşallah hayırlı sonucunu alırsın hemencecikkk :))
Ne guzel iste.. Insaallah bundan sonrasi sorunsuz devam eder yavrunu saglikla kucagina da alirsin. Tebrikler.Doktorum tebrik etti. Gebelik var dedi. Ama takip etmemiz lazım. Kimyasal gebelik olmasın diye dedi. Cuma günü test tekrarı dedi. İlerleyen haftalarda da ara ara tekrarlıycaz dedi. Bu arada test günümden 1 gün önce yaptım ve 22,91 geldi beta hcg. Seni havaya sokmak istemiyorum ama tahlilin gününe göre iyi dedi.
Cnm değerin önemli olan ikiye katlanması az yada yüksek olması önemli deil ikiye katladılar sonra problem olmaz inşDoktorum tebrik etti. Gebelik var dedi. Ama takip etmemiz lazım. Kimyasal gebelik olmasın diye dedi. Cuma günü test tekrarı dedi. İlerleyen haftalarda da ara ara tekrarlıycaz dedi. Bu arada test günümden 1 gün önce yaptım ve 22,91 geldi beta hcg. Seni havaya sokmak istemiyorum ama tahlilin gününe göre iyi dedi.
Sık idrar çıkma hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bir umut ışığı arıyorum dostlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?