2016 Aralik tup bebek

Canım keşke doktoruna sormadan bırakmasaydın ilacı banada verdiler cünkü bence ilaçla alakası yoktur cnkü hamilelikte verilen asprinler kan sulansın, düşük olmasın fln diye.
Haklisin canim... Sadece dun icmedim bugun yine ictim.. Transferim olmadi yarin yada cuma insaallah...
Sagol cevap verdigin icin

Bir kaç saate geçiyor canım.
evet geçti geçmesinede şimdi bana doktorum bu iğneyi yumurtalar çatlamasın diye vermişti 2 gündür kullanıyorum ama bugün kullandıktan 5 dk sonra aşırı akıntım oldu su gibi normalde çok olmaz sadece yumurtlama zamanı olur böyle akıntı bende acaba iğneler işe yaramamış olabilir mi yumurtalar çatladıysa sıkıtnı büyük pazartesi opu yapılacak
sizce normal mi bu akıntı sizde de olmuşmuydu acaba ben biraz fazla mı pimpirikli davranıyorum acaba

5. Gün embriosu ama dr 15 gün sonra test yap dedi 11 günü idrarda negatif bıgün 13 günüm inşş pozitifi görürüm
İnşallah

Bende de catlatma ignesinden sonra çok akıntı olmuştu normal diye biliyorum

Canım sakin ol. İlaçların etkisiyle olur akıntı. O iğne çatlamayı önler merak etme. Ayaklarını sıcak tut üşütmeden de akıntı olur.

5. Gün embriosu ama dr 15 gün sonra test yap dedi 11 günü idrarda negatif bıgün 13 günüm inşş pozitifi görürüm
Anladım canım benimki de 5.gün embriyosu benim dr daha erken vermiş test gününü hatta o zmn ben günümde yapıyım :) inşallah hayırlı sonucunu alırsın hemencecikkk :))

Canim benimde akintim olmustu ay dedim acaba yumoslar erkenden catladimi diye cok korktum... Akinti normal canim

Cnm bendende resmen altima etmis gibi gelmisti ertesi gun dr gidecektim hocam sanki yumurtam catladi dedim olamaz dedi gercektende yumurta dglmis centrotide diye bir igne kullaniyordum son 4 gunyumurta catlamasin diye o yapiyormus meger merak etme cnmm

Doktorum tebrik etti. Gebelik var dedi. Ama takip etmemiz lazım. Kimyasal gebelik olmasın diye dedi. Cuma günü test tekrarı dedi. İlerleyen haftalarda da ara ara tekrarlıycaz dedi. Bu arada test günümden 1 gün önce yaptım ve 22,91 geldi beta hcg. Seni havaya sokmak istemiyorum ama tahlilin gününe göre iyi dedi.

Ne guzel iste.. Insaallah bundan sonrasi sorunsuz devam eder yavrunu saglikla kucagina da alirsin. Tebrikler.

Cnm değerin önemli olan ikiye katlanması az yada yüksek olması önemli deil ikiye katladılar sonra problem olmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…